- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.321
Geldi mi kırmızılar canım ben kaçırmışım çizgiyi de dediğin gibi görmüştük ama vazgeçmek yok yola devam ediyoruz mücadeleye devam pes etmek yokAy inşallah canım hep böyle güzel gitsinÇizgilerden nefret ediyorum adet oldum dün leke leke bu gün aşırı ve ağrım var bide üstüne gribim canım
Kolay gelsin bebeğiiiimmm benim de iş yapmam lazım ama çok üşeniyorumEvi topluyorum kuzum iyiyim şükür oda iyi sayılır bebeğim bugünde okula göndermedim herkes hastaymış sınıfta zaten öyle bulaştı muhtemelen
Amin inşallah kuzumKolay gelsin bebeğiiiimmm benim de iş yapmam lazım ama çok üşeniyorumkalkamıyorum oturduğum yerden ay iyi yapmışsın aşko okullar açıldı hastalıklar çoğaldı yine yazık çocuklara inşallah hepsi hemen iyileşir
Yok canım gaz sancısı değil bu bildiğin adet sancısıAyy hadi bebiş olsun lütfeeenn❤❤❤ aşko üşüttün mü acaba kendini ? Gerçi gazda aynı ağrıyı yapıyo var mı ki
Kuzum var görünüyo ❤ inşallah bebeğin sağlıkla tutunsun sağlıkla da kucağına al inşallah ❤❤Merhaba kızlar.
Dün akşam üstü ve bu sabah 5 gibi iki ayrı gebelik testi yapmıştım. Yorumlar mısınız?
İki ay önce kimyasal gebelik yasamistim
Cuma gününün güzelliği geçmiştir inşallah tüm bekleyenlere. Sağol canim yaa.Kuzum var görünüyo ❤ inşallah bebeğin sağlıkla tutunsun sağlıkla da kucağına al inşallah ❤❤
Ee aşko noldu ki birden bire şimdi yani regli ye daha vardıYok canım gaz sancısı değil bu bildiğin adet sancısı
Amin inşallah kuzumCuma gününün güzelliği geçmiştir inşallah tüm bekleyenlere. Sağol canim yaa.
Ay niye böyle yaaaaAmin inşallah kuzum❤ aşko inanır mısın benim de bardakları sabunladım şimdi geri oturdum ayy içim geçiyo sanki bugün hiç iş yapasım yok be
Canım regl tarihine kaç gün var ? Çok net çıkmış canım inşallah sağlıklı şekilde tutunur bebişinMerhaba kızlar.
Dün akşam üstü ve bu sabah 5 gibi iki ayrı gebelik testi yapmıştım. Yorumlar mısınız?
İki ay önce kimyasal gebelik yasamistim
2 veya 3 günüm vardı canim. Beklemedeyim nedense yine korkuyorum. Stres de bizi çok etkiliyor. Önceki kimyasal gebelik kurban bayramı tatiline denk gelince hersey zorlaştı benim için. Pazartesi kan veririm inşallah canimCanım regl tarihine kaç gün var ? Çok net çıkmış canım inşallah sağlıklı şekilde tutunur bebişin
Ayy yıkadım sonunda evi süpürcem düşünüyorum süpürsem miiiii süpürmesem miiAy niye böyle yaaaabütün işler kalıyor aşko çalışıyorken daha çok iş yapardım her işim biterdi şimdi evdeyim ya sürekli yatasım geliyor ama bu gidiş hiç hayra alamet değil birde bu rahatlığa alışmamak lazım bebişler gelirse
Aşko adet oldum söküldümNapıyorsunuz kızlar_Umutlu_Pozitif_ sen test yaptın mı
Aşko sana doktor yolu göründü ne varsa gidip baktırman gerek normalde böyle hiç olmuyorsa bi baktır mevsimselde olabilir ama ihtimale bırakmamak lazım
Evet canım geldiler beklenmeyen o kırmızılarGeldi mi kırmızılar canım ben kaçırmışım çizgiyi de dediğin gibi görmüştük ama vazgeçmek yok yola devam ediyoruz mücadeleye devam pes etmek yokcok geçmiş olsun bu ara salgın var aşko ben de Şuan hafif gribim
Söküldü aşko hemde sökülmek
Gidicem bebeğim randevu alıcam gidicem hiç böyle olmamıştım ya başlarken böyle sulu sarı gibi başlamıştı bende ekşın falan olmuştu ondan zannetmiştim sulu olmasını ama ondan değil iyiceAşko sana doktor yolu göründü ne varsa gidip baktırman gerek normalde böyle hiç olmuyorsa bi baktır mevsimselde olabilir ama ihtimale bırakmamak lazım
Geldi geldi fena biçimde geldi aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?