Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah canım hep böyle güzel gitsinÇizgilerden nefret ediyorum adet oldum dün leke leke bu gün aşırı ve ağrım var bide üstüne gribim canım
Geldi mi kırmızılar canım ben kaçırmışım çizgiyi de dediğin gibi görmüştük ama vazgeçmek yok yola devam ediyoruz mücadeleye devam pes etmek yok cok geçmiş olsun bu ara salgın var aşko ben de Şuan hafif gribim

Evi topluyorum kuzum iyiyim şükür oda iyi sayılır bebeğim bugünde okula göndermedim herkes hastaymış sınıfta zaten öyle bulaştı muhtemelen
Kolay gelsin bebeğiiiimmm benim de iş yapmam lazım ama çok üşeniyorum kalkamıyorum oturduğum yerden ay iyi yapmışsın aşko okullar açıldı hastalıklar çoğaldı yine yazık çocuklara inşallah hepsi hemen iyileşir

Amin inşallah kuzum ❤ aşko inanır mısın benim de bardakları sabunladım şimdi geri oturdum ayy içim geçiyo sanki bugün hiç iş yapasım yok be

Amin inşallah kuzum ❤ aşko inanır mısın benim de bardakları sabunladım şimdi geri oturdum ayy içim geçiyo sanki bugün hiç iş yapasım yok be
Ay niye böyle yaaaa bütün işler kalıyor aşko çalışıyorken daha çok iş yapardım her işim biterdi şimdi evdeyim ya sürekli yatasım geliyor ama bu gidiş hiç hayra alamet değil birde bu rahatlığa alışmamak lazım bebişler gelirse

Canım regl tarihine kaç gün var ? Çok net çıkmış canım inşallah sağlıklı şekilde tutunur bebişin
2 veya 3 günüm vardı canim. Beklemedeyim nedense yine korkuyorum. Stres de bizi çok etkiliyor. Önceki kimyasal gebelik kurban bayramı tatiline denk gelince hersey zorlaştı benim için. Pazartesi kan veririm inşallah canim

Ayy yıkadım sonunda evi süpürcem düşünüyorum süpürsem miiiii süpürmesem mii bilmiyorum ki aşko ya ama havadan midir nedir bi yaz bi kış oluyo dengemiz bozuldu bence hiçte rahat değilim yapamayınca da rahatsız oluyorum yapınca da bitmiyo

Aşko sana doktor yolu göründü ne varsa gidip baktırman gerek normalde böyle hiç olmuyorsa bi baktır mevsimselde olabilir ama ihtimale bırakmamak lazım

Evet canım geldiler beklenmeyen o kırmızılar sağol kuzım sanada geçmiş olsun üç gündür böyleyim ilaçta içemedim adet oldum Ya şimdi işleri yaptım zar zor ilaç içip yatıcam inşallah toparlarım artık ya havalarda çok güzel tam temizlik havası pazar gününden sonra iyice bozuyor havalar

_Umutlu_Pozitif_ aşko nasıl oldun ? Birde adetin söküldü mü inşallah sökülmemiştir ya
Söküldü aşko hemde sökülmek fenayım belim karnım başım ağrıyor zar zor işleri yaptım şimdi bi soğuk algınlığı içip yatıcam uyuyabilirsem iyi gelir inşallah

Aşko sana doktor yolu göründü ne varsa gidip baktırman gerek normalde böyle hiç olmuyorsa bi baktır mevsimselde olabilir ama ihtimale bırakmamak lazım
Gidicem bebeğim randevu alıcam gidicem hiç böyle olmamıştım ya başlarken böyle sulu sarı gibi başlamıştı bende ekşın falan olmuştu ondan zannetmiştim sulu olmasını ama ondan değil iyice a sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…