Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun kuzum salgın varmış inşallah kolayca iyileşir minnoşun❤❤

Teşekkür ederim canım ay oğluna ayrı bi geçmiş olsun biz büyükler zor dayanıyoruz Allahım acil şifalar versin iyileşsin inşallah canım Oh iyi iyi beklemeye az kalmış

Ne demek kuzum naptım ki ❤ benimde kızım hasta salı geceden beri ilaçta kullanıyoruz ama yine de halsiz burnu falan tıkalı
Aynen işte benim oğlum da haftanın başından beri hasta bir toparlanamadı Allah korusun tüm evlatlarımızı hastalıktan beladan kazadan çok geçmiş olsun senin minnoşun da hemen iyileşsin inşallah

Aynen işte benim oğlum da haftanın başından beri hasta bir toparlanamadı Allah korusun tüm evlatlarımızı hastalıktan beladan kazadan çok geçmiş olsun senin minnoşun da hemen iyileşsin inşallah
Kıyamam ya amin inşallah bebeğim❤ sağol kuzum inşallah ❤

Olabilir kuzu mevsimsel de olabilir doktora gitmeden bişey demek çok mümkün değil.
Ya ben bi türlü iyi olamadım. Bişeyler yediğimde sancılarım artıyor. Yemediğim zaman da açlıktan midem bulanıyor. Böyle karnımın içinde yara varmış gibi hissediyorum artık

Ay bana bu sabah biri sahte hesaptan msj atmış bende buralardan biri sanıyordum galiba mfk düşmanlarından biri daha yeni ampul yandı beynimde yardımcı olabilirim ilaçlar işe yaramadı ama doğal takviyelerle değerleri düzelttik yazmış şimdi aklıma geldi bi bakayım dedim sahte hesap ve pasif yazıyor

Doktora randevu bulunmuyo ki aşko taaa 2 hafta sonraya randevu var oda işimi görmüyo aşkım gaz geçti mi yediğinde ağrı yapan gazdır belki töbe Allah korusun aşko

Hangi değeri düzeltmiş tam olarak onun değeri bozuksa napalim bizim değil dimi aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…