- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.361
Çok geçmiş olsun kuzum salgın varmış inşallah kolayca iyileşir minnoşun❤❤Olsun canım önümüzdeki maçlara bakıcaz olmadı diye oturup üzülmeyeceğiz hep pozitif olucazben de döngünün 17. Günündeyim bakalım ekşınlara devam ediyorum çok geçmiş olsun ya benim oğlum çok daha ağır benden. Kulağım ağrıyor diye ağladı kulağına kadar sıçramış enfeksiyon kaç gecedir uyumuyorum ateşleniyor öksürük tutuyor iyi olsun başka bir şey istemiyorum sen ee inşallah bir an önce toparlarsın canım benim dikkat et tam geçiş mevsimi
Teşekkür ederim canım ay oğluna ayrı bi geçmiş olsun biz büyükler zor dayanıyoruz Allahım acil şifalar versin iyileşsin inşallah canımOlsun canım önümüzdeki maçlara bakıcaz olmadı diye oturup üzülmeyeceğiz hep pozitif olucazben de döngünün 17. Günündeyim bakalım ekşınlara devam ediyorum çok geçmiş olsun ya benim oğlum çok daha ağır benden. Kulağım ağrıyor diye ağladı kulağına kadar sıçramış enfeksiyon kaç gecedir uyumuyorum ateşleniyor öksürük tutuyor iyi olsun başka bir şey istemiyorum sen ee inşallah bir an önce toparlarsın canım benim dikkat et tam geçiş mevsimi
İnşallah canım benim çok ama çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kuzum salgın varmış inşallah kolayca iyileşir minnoşun❤❤
Ne demek kuzum naptım ki ❤ benimde kızım hasta salı geceden beri ilaçta kullanıyoruz ama yine de halsiz burnu falan tıkalıİnşallah canım benim çok ama çok teşekkür ederim
Dün yumurtam yoktu kontrolde çatlamış dedi nau nau yani 17. Gündeyim canım yumurtlama 12 ve 13 de oluyorEe aşko noldu ki birden bire şimdi yani regli ye daha vardıerken mi yumurtladın acaba kaçıncı gün bugün bebeğim
Ayy o zaman bebişin yerleşiyo diyorum aşko❤Dün yumurtam yoktu kontrolde çatlamış dedi nau nau yani 17. Gündeyim canım yumurtlama 12 ve 13 de oluyor
Aynen işte benim oğlum da haftanın başından beri hasta bir toparlanamadıNe demek kuzum naptım ki ❤ benimde kızım hasta salı geceden beri ilaçta kullanıyoruz ama yine de halsiz burnu falan tıkalı
Kıyamam yaAynen işte benim oğlum da haftanın başından beri hasta bir toparlanamadıAllah korusun tüm evlatlarımızı hastalıktan beladan kazadan çok geçmiş olsun senin minnoşun da hemen iyileşsin inşallah
Canım sen bence bırak artık ilaç falan kullanmayı dediğin gibi hayatını normal seyrine çevir ve akışına bırakKizlar ben cok skntili yogun kanamali regl geciriyorum. 5. Günüm ama kocaman parcalar geliyor halen daha ve karin agrim var
Olabilir kuzu mevsimsel de olabilir doktora gitmeden bişey demek çok mümkün değil.Olabilir kuzum belkide ondan oldu. Daha önce kistim varmış patlamıştı ama böyle olmamıştım belkide bu kez böyle oldu sol tarafım daha çok ağrıyo zaten ama rahimde ağrı vs yok hani böyle sökülücek gibi ağrır ya o hiç olmadı belkide kistti
Hani olursa zaten çok sevinirim dee zamanlamasına bi üzülürüm yani neyse çok erken daha dur bakalım hayırlısıAyy o zaman bebişin yerleşiyo diyorum aşko❤başka türlü bişey gelmedi aklıma güzel düşünelim güzel olsun inşallah
Ay bana bu sabah biri sahte hesaptan msj atmış bende buralardan biri sanıyordum galiba mfk düşmanlarından biri daha yeni ampul yandı beynimdeKesinlikle
Ooo biraktim bile kuzuCanım sen bence bırak artık ilaç falan kullanmayı dediğin gibi hayatını normal seyrine çevir ve akışına bırak
Doktora randevu bulunmuyo ki aşko taaa 2 hafta sonraya randevu var oda işimi görmüyoOlabilir kuzu mevsimsel de olabilir doktora gitmeden bişey demek çok mümkün değil.
Ya ben bi türlü iyi olamadım. Bişeyler yediğimde sancılarım artıyor. Yemediğim zaman da açlıktan midem bulanıyor. Böyle karnımın içinde yara varmış gibi hissediyorum artık
Hangi değeri düzeltmiş tam olarakAy bana bu sabah biri sahte hesaptan msj atmış bende buralardan biri sanıyordum galiba mfk düşmanlarından biri daha yeni ampul yandı beynimdeyardımcı olabilirim ilaçlar işe yaramadı ama doğal takviyelerle değerleri düzelttik yazmış şimdi aklıma geldi bi bakayım dedim sahte hesap ve pasif yazıyor
He Allahım ya nerde manyak çekiyorum galibaHangi değeri düzeltmiş tam olarakonun değeri bozuksa napalim bizim değil dimi aşko
Çoook tişikkirler biz ceketimizi alıp maydonoz buharına oturcaz deseydin aşkoHe Allahım ya nerde manyak çekiyorum galibaçok var aktar reklamı İçin böyle hesaplar falan
Ayy aşko gelsin de sağlıkla zamanı boşkoy be❤Hani olursa zaten çok sevinirim dee zamanlamasına bi üzülürüm yani neyse çok erken daha dur bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?