Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu dersen eskiden böyle riskli gebelik çler mi vardı millet hormon mu yiyordu herşey doğaldı kadınlar son günlerine kadar tarlada çalışıyordu şimdi ilk haftadan başlıyoruz aman bişey olmasın diye hareket bile etmiyoruz .
Bende takmamaya çalışacam bakalım

Bence yanlış hayatım çünkü bak ben 1,5 yıldan fazla olmuşum evleneli bunu anlatıyorum ama Almanya da değilmişsiniz eşinizin yanında diyor ama eşim sürekli Türkiye geliyordu ozaman zaten.herzaman herşey presedür değildir ki madem öyle ülkeye giriş tarihine değil evlilik tarihine baksın bunu söylememde fayda etmedi tabi kadına ayrıca kuralların maddeleri olmalı yaş evlilik süresi falan içeren bence çünkü bizim hem yaş hem evlilik süremiz almanyada olma süremden çoktu.ne yazıkkki bunu asla o kadına anlatamadım içimden hiç başarı dilemedim aynı kadın görümceme kanser olabilirsiniz demiş bunuda sonra öğrendim.şimdi gittiğim kadın ise bana kuralın esneyen yanlarının olduğunu hastanın durumuna göre tabiki hormon bakılması gerektiğini söyledi söyledi bence bu birazda kişilerin uyuzluğuyla alakalı kraldan çok kralcı olma kadın öyleydi.bence hormonlar bakılması için erken hareket etmek herzaman mantıklıdır kadın sağlığı için (ki bunu da doktorlar söylüyor ) 3 ay bir düzensizlik varsa engeç bakılmalı derler.bence bu çok daha doğru insan sağlığına yönelik bir durum..Almanya güzel şeyleri olabilir evet ama sağlıkta kötüler ciddi mana da ben bunu kabul ettim beklentimi düşürdüm malesef ki güzel yanlarına bakıyorum sadece şimdi yoksa mantığım sinyal veriyor

Güüüünnaaaayddddıııın kızçelerimmmm nasılsınız bu sabah.ben dün gece iyiydim oh şükür rahat uyudum.sabahları aşırı aç uyanıyorum hatta gece acıkıyorum artık neyin nesi anlamadım hayrolsun.budamı gebelikten acaba? Kızlar yazılanları okudum Demgey3 göremedim iyimi hiç yazmamış haberi olan varmı merak ettim.bugün okula gitmiyorum çok mutluyum hep uyucam sonrada ders yapıcam

Kızlar çıktım doktor dan 11 mm büyümus
11 ci gündeyim
İns doktor aşılamaya gerek kalmayacak dedi
Carsamba da cagırdı benı yumurtalar içim
Güzel geçti muayene :)
Ay hadi inşallah canım e bişey kullanıyormusun yumurta büyümesi için Yani yumurtalar her ay büyüyor falanda işte sonra ne oluyorda olmuyor anlayamıyoruz inşallahhh olurda tutar yavrum bu ay senin ayın olsun inşallah

Burdayım kuzum iyiyim çok şükür dün misafirlikteydik geç kalktık ondan yoktum bence gebeliktendir bebeğim bebiş küçük ama seni acıktırıyordur annesiiiii
Bebeğim test yapıyor musun yine ay çok sevindim kuzum bu süreç yorucu olacaktır boş bulduğun vakit güzelce dinlen hep

Arkadaşlar merhaba vajinismusu yenilerde yendim gelecek ay da bebiş denemeyi düşünüyoruz . Ovülasyonu takip edebileceğim güvenli bi uygulama var mı ? Ve ovülasyon testleri çift çizgi çıktığında mı doğurganlık yüksek oluyor ?

İns kuzum
Su an doktorum vitmsınını , ekstra d vitsmını bir de mfk devam edıyorjm
Cunku bu ay olmaz ise depolar dolsun da asılama olcak ya kasım da tam gaz devam ediyorum bilmşyorjm ya içim kıpır kıpır umutluyum hersey cok guzel kötü bişi yok nasip bakalım sen naptın sennnnnnn asıl sen söyle ne oldu o çizgi devam deme sakın bana

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alıp büyümek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…