Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çıktım doktor dan 11 mm büyümus
11 ci gündeyim
İns doktor aşılamaya gerek kalmayacak dedi
Carsamba da cagırdı benı yumurtalar içim
Güzel geçti muayene :)
Canım çok sevindim inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bu ay kendiliğinden olur ay inşallah bu ay bebiş haberi verirsin bize

Kızlar dün pik gördüm değerlendirdik bugünde silikleşmeye başladı bugünde değerlendirildi test yapmaya devam edeyim mi sizce vede ilişkiye yeterlimi önceden yapan tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum

Eklentiler

• 16645315649058058371734196406812.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 26
Ay inşallah canım hep böyle güzel gitsinÇizgilerden nefret ediyorum adet oldum dün leke leke bu gün aşırı ve ağrım var bide üstüne gribim canım

Valla heralde bebekten açlık testleri günde bire düşürdüm şimdilik herşey yolunda bol bol uykum geliyor ztn bende uyuyorum artık hayırlısı

anladim canim sasirdim vallaha kan almadiklarina hayrett neyse bakalimmm gidince belki yaparlarrr

canim mutlaka bekliyorum yumurtlama icin yaptiklarini yaz bana

Kızlar dün pik gördüm değerlendirdik bugünde silikleşmeye başladı bugünde değerlendirildi test yapmaya devam edeyim mi sizce vede ilişkiye yeterlimi önceden yapan tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
Canım teste devam etmene gerek yok, bence yarın dinlenin sonra ki günü de değerlendirin ondan sonrası size kalmış kuzum keyfi devam edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…