- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.301
Kızlar çıktım doktor dan 11 mm büyümus
11 ci gündeyim
İns doktor aşılamaya gerek kalmayacak dedi
Carsamba da cagırdı benı yumurtalar içim
Güzel geçti muayene :)
Ay inşallah canım hep böyle güzel gitsinİns kuzum
Su an doktorum vitmsınını , ekstra d vitsmını bir de mfk devam edıyorjm
Cunku bu ay olmaz ise depolar dolsun da asılama olcak ya kasım da tam gaz devam ediyorum bilmşyorjm ya içim kıpır kıpır umutluyum hersey cok guzel kötü bişi yok nasip bakalım sen naptın sennnnnnn asıl sen söyle ne oldu o çizgi devam deme sakın bana
Valla heralde bebekten açlık testleri günde bire düşürdüm şimdilik herşey yolunda bol bol uykum geliyor ztnBurdayım kuzum iyiyim çok şükürdün misafirlikteydik geç kalktık ondan yoktum bence gebeliktendir bebeğim bebiş küçük ama seni acıktırıyordur annesiiiii
Bebeğim test yapıyor musun yineay çok sevindim kuzum bu süreç yorucu olacaktır boş bulduğun vakit güzelce dinlen hep
Amin çok teşekkür ederim güzel dileğin içinHayırlı olsun canımsağlıkla kucağına alıp büyümek nasip olsun
Sabahtan beri adet sancısı gibi sancım var be ya
anladim canim sasirdim vallaha kan almadiklarina hayrett neyse bakalimmm gidince belki yaparlarrrKızlar bilmiyorum ama içinizde.. ben tüm yaptıklarımı birleştirince tuttuya denemek isteyen olursa bana mesaj atsın tek tek yazayım.çünkü ben 26ayda anladım ki adım adım iletmek iyi evet bazen hepsini birlikte yapmak iyi diye düşünüyorum tabi hormonlarımıza göre çünkü hormonsuz eğer bir engel varsa o düzeltilmeden olmuyor ben östrojen ile fsh lh bınlar için baya çaba verdim isteyen yazsın belki sağlıklı belki değil gebeliğim ama gebe kalabildim bu bir ışık benim için tarifesiz sayısız kötü duygu yaşadım.gah ağladım gah amaaan dedim.çok yoruldum yalan yok birde o kadar zor zamanın içindeyim ki önemli iki sınav yoğun dersler kötü bir kurs ve buz gibi kurs yeri evim küf oldu ve eşyalarım çeyizlerim herşeyin ev taşıdım bütçemi zorladım bütün herşey yeniden yapılmak zorunda kaldı ama eşyam yoktu biliyormusunız tam 7 ay sandalyede oturdum eşya aldık gelmedi gelmiyor.Ocak yok mutfak yok psikoloji berbat bana pcos demek yerine burada folekülün yok dediler.bir sonraki sefer erken menapoz dediler tüp bebek yaptır ama oda tutmaz rahim 4mm aşırı ince dediler.ama hep kendimi inşaa etmekten bırakmadım Ağustos Türkiye gidip geldim ki bu yazdıklarımın devamı var dahası kendimi toparladım.yani bu teklifimi bu nedenlerle yazdım biliyorum hepimiz bir şey deniyoruz ama böyle işte aklıma gelenler en azından şuan için bulaşarmış sağlıklıyım sonrası mı Allah
kan almıyorlarki idrar sadece 6 ekime gün verdi bakalım idrarda çıkınca bide kan alayım dermi bilmiyorım.
Daha pik olmamış canım 11. Gün biraz koyu ama bilemedimEki Görüntüle 3137969
Kızlar ya ben diyette olduğum için çok fazla sıvı alıyorum o yüzden idrarım çok seyrek oluyor peki de göremedim galiba bu ay ya genellikle 9 10 günde olur 10 gün biraz koyu gibi duruyor sizce pik miydi.Mucizemmm16 @Veziir bitliKedi @miresl Lale95 @iyilikperisi92
Ayy hadi bebiş olsun lütfeeenn❤❤❤ aşko üşüttün mü acaba kendini ? Gerçi gazda aynı ağrıyı yapıyo var mı kiSabahtan beri adet sancısı gibi sancım var be ya
Demi yaa emin olamadim bende hic pik olmadi ama olmasi gerekti artikCano 11 pil gibi kız
Ya aslında geç kaldi ağrım akıntım da geçti bu ay piki testte yakalayamadim benceDaha pik olmamış canım 11. Gün biraz koyu ama bilemedim
Demi ya bencede çiçeğimAşko Bence pik 11. Gün
Maşallah kuzumValla heralde bebekten açlık testleri günde bire düşürdüm şimdilik herşey yolunda bol bol uykum geliyor ztnbende uyuyorum artık hayırlısı
Ahahah iyiyiz aşko çok şükür
Canım teste devam etmene gerek yok, bence yarın dinlenin sonra ki günü de değerlendirin ondan sonrası size kalmış kuzum keyfi devam edebilirsinizKızlar dün pik gördüm değerlendirdik bugünde silikleşmeye başladı bugünde değerlendirildi test yapmaya devam edeyim mi sizce vede ilişkiye yeterlimi önceden yapan tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
Evi topluyorum kuzum iyiyim şükür oda iyi sayılır bebeğim bugünde okula göndermedim herkes hastaymış sınıfta zaten öyle bulaştı muhtemelenAhahah iyiyiz aşko çok şükürSen ne yaptın nasılsın bebeğim kızın nasıl oldu iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?