Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cidden bünyemiz bozuldu galiba bişeyler ters mi gidiyor anlayamıyoruz inşallah bir sorun yoktur kuzım

Yaa aşko umutlarımız ekime kaldı yani
Aynen aşko elimde 14-15 günlük falan kaldı takviyeler yeni sipariş vermicem çok açıldık bu ayda böyle olsun öbür aya bakarım artık duruma göre olmadı 1 seneyi doldurunca gerekli testleri falan yaptırırız bakalım yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye

İnşallah bunlara gerek kalmadan bebişin gelir kuzum

Maşallah kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler bol bol uyu annesi bebişe de iyi gelir dinlenmek
Valla uyuyoruz inşallah bugğn ağrım sızım yok biraz endişeliyim ağrıyınca korkutuyor ağrımayınca korkutuyor bende bilemedim ki

İnşallah bebeğim ayarlarımız tamamen bozuldu bence stresten mi neyden oluyo böyle anlamadım
Ya aşko stres tamamda herkes stres yapıyordur bence yani ne bileyim şu süreçte yada tedavi süreci de olsa stres olur olacak mı olmayacak mı yok yumurtanın milimetresi yok çatladı yok aktı yani herkes bunu yaşıyor bizemi fazla geliyor anlamadım

Bende anlayamıyorum aşko valla ya biz çok hassasız ya başkaları çok rahat anlamadım

Kzuu bunlarda pik yok gibi sanki ama dediğin gibi sıvı alımından dolayı böyle çıkmış da olabilir. Sen gün aşırı devam et bence. inşallah yakalarsın

Kist falan olmuş olmasın aşko benim de kist olduğunda reglim her zamankinden farklı oluyor.
Olabilir kuzum belkide ondan oldu. Daha önce kistim varmış patlamıştı ama böyle olmamıştım belkide bu kez böyle oldu sol tarafım daha çok ağrıyo zaten ama rahimde ağrı vs yok hani böyle sökülücek gibi ağrır ya o hiç olmadı belkide kistti

Olsun canım önümüzdeki maçlara bakıcaz olmadı diye oturup üzülmeyeceğiz hep pozitif olucaz ben de döngünün 17. Günündeyim bakalım ekşınlara devam ediyorum çok geçmiş olsun ya benim oğlum çok daha ağır benden. Kulağım ağrıyor diye ağladı kulağına kadar sıçramış enfeksiyon kaç gecedir uyumuyorum ateşleniyor öksürük tutuyor iyi olsun başka bir şey istemiyorum sen ee inşallah bir an önce toparlarsın canım benim dikkat et tam geçiş mevsimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…