- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.341
Cidden bünyemiz bozuldu galiba bişeyler ters mi gidiyor anlayamıyoruz inşallah bir sorun yoktur kuzımGidicem bebeğim randevu alıcam gidicem hiç böyle olmamıştım ya başlarken böyle sulu sarı gibi başlamıştı bende ekşın falan olmuştu ondan zannetmiştim sulu olmasını ama ondan değil iyicea sardı
Yaa aşko umutlarımız ekime kaldı yaniGeldi geldi fena biçimde geldi aşko
İnşallah bebeğimCidden bünyemiz bozuldu galiba bişeyler ters mi gidiyor anlayamıyoruz inşallah bir sorun yoktur kuzım
Aynen aşko elimde 14-15 günlük falan kaldı takviyeler yeni sipariş vermicem çok açıldık bu ayda böyle olsun öbür aya bakarım artık duruma göre olmadı 1 seneyi doldurunca gerekli testleri falan yaptırırız bakalım yolunda gitmeyen birşeyler mi var diyeYaa aşko umutlarımız ekime kaldı yani
Tamam aşkım yazıyorum mesajla öptümanladim canim sasirdim vallaha kan almadiklarina hayrett neyse bakalimmm gidince belki yaparlarrr
canim mutlaka bekliyorum yumurtlama icin yaptiklarini yaz bana
İnşallah bunlara gerek kalmadan bebişin gelir kuzumAynen aşko elimde 14-15 günlük falan kaldı takviyeler yeni sipariş vermicem çok açıldık bu ayda böyle olsun öbür aya bakarım artık duruma göre olmadı 1 seneyi doldurunca gerekli testleri falan yaptırırız bakalım yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye
Valla uyuyoruz inşallah bugğn ağrım sızım yok biraz endişeliyim ağrıyınca korkutuyor ağrımayınca korkutuyor bende bilemedim kiMaşallah kuzuminşallah sağlıklı bir şekilde ilerler bol bol uyu annesi bebişe de iyi gelir dinlenmek
Ya aşko stres tamamda herkes stres yapıyordur bence yani ne bileyim şu süreçte yada tedavi süreci de olsa stres olur olacak mı olmayacak mı yok yumurtanın milimetresi yok çatladı yok aktı yani herkes bunu yaşıyor bizemi fazla geliyor anlamadımİnşallah bebeğimayarlarımız tamamen bozuldu bence stresten mi neyden oluyo böyle anlamadım
İnşallah canım hepimizinkilet gelsin inşallah hayırlısıyla tez vakitteİnşallah bunlara gerek kalmadan bebişin gelir kuzum❤
Kist falan olmuş olmasın aşko benim de kist olduğunda reglim her zamankinden farklı oluyor.
Bende anlayamıyorum aşko valla ya biz çok hassasız ya başkaları çok rahat anlamadımYa aşko stres tamamda herkes stres yapıyordur bence yani ne bileyim şu süreçte yada tedavi süreci de olsa stres olur olacak mı olmayacak mı yok yumurtanın milimetresi yok çatladı yok aktı yani herkes bunu yaşıyor bizemi fazla geliyor anlamadım
Kzuu bunlarda pik yok gibi sanki ama dediğin gibi sıvı alımından dolayı böyle çıkmış da olabilir. Sen gün aşırı devam et bence. inşallah yakalarsınEki Görüntüle 3137969
Kızlar ya ben diyette olduğum için çok fazla sıvı alıyorum o yüzden idrarım çok seyrek oluyor peki de göremedim galiba bu ay ya genellikle 9 10 günde olur 10 gün biraz koyu gibi duruyor sizce pik miydi.Mucizemmm16 Veziir @bitliKedi @miresl @Lale95 @iyilikperisi92
Olabilir kuzum belkide ondan oldu. Daha önce kistim varmış patlamıştı ama böyle olmamıştım belkide bu kez böyle oldu sol tarafım daha çok ağrıyo zaten ama rahimde ağrı vs yok hani böyle sökülücek gibi ağrır ya o hiç olmadı belkide kisttiKist falan olmuş olmasın aşko benim de kist olduğunda reglim her zamankinden farklı oluyor.
Bilmiyorum bende aşkoBende anlayamıyorum aşko valla ya biz çok hassasız ya başkaları çok rahat anlamadım
Az kalmış bebeğim ama bence gerek kalmıycak bebişin gelicek daha fazla bekletmeden ❤İnşallah canım hepimizinkilet gelsin inşallah hayırlısıyla tez vakitteZaten bişey kalmadı 9. Ayda gitti üç ay kaldı bir senenin dolmasına
Yada gerçekten takmıyodur aşko bilemeyizBilmiyorum bende aşkotakmıyorum diyen yalan söyler
Ah inşallah aşko inşallahAz kalmış bebeğim ama bence gerek kalmıycak bebişin gelicek daha fazla bekletmeden ❤
Olsun canım önümüzdeki maçlara bakıcaz olmadı diye oturup üzülmeyeceğiz hep pozitif olucazEvet canım geldiler beklenmeyen o kırmızılarsağol kuzım sanada geçmiş olsun üç gündür böyleyim ilaçta içemedim adet oldum Ya şimdi işleri yaptım zar zor ilaç içip yatıcam inşallah toparlarım artık ya havalarda çok güzel tam temizlik havası pazar gününden sonra iyice bozuyor havalar
Takdir etmek gerek öyleyseYada gerçekten takmıyodur aşko bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?