Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az kalmış canım kötüyü aklına getirme canım iyi düşün iyi olsun yorma kendini ağır kaldırma inşallah güzel bir değer çıkacak sağlıklı olacak

Ayyy aşko sana yazdıktan sonra süpürme perilerim geldi gelmez olaydı tüm odayı kaldırdım süpürdüm sildim ama öldüm bel ağrısından birde ağır kaldırdım da vicdan azabı yaşıyorum şuan ya bebiş varsa diye valla bu yorgunlukla başka iş yapamam boşver aşko yapma saat zaten geç oldu

Aşko ya zaten geç söküldün niye böyle oldu ki acaba ya ama kötüyü getirme aklına belki bu ay ki yumurtan çok büyümemiştir ondan dolayı kanamanda az olmuştur

Söküldü aşko hemde sökülmek fenayım belim karnım başım ağrıyor zar zor işleri yaptım şimdi bi soğuk algınlığı içip yatıcam uyuyabilirsem iyi gelir inşallah
Oyyy kıyamam canım benim bol bol yat dinlen anca o iyi gelir sana Testlere güvenimiz kalmadı artık yaaa o kadar silik çıktı çıktı şuna bak neyse aşkım moral bozmak yok ekim ayı bizim ayımız olsun inşallah

Valla uyuyoruz inşallah bugğn ağrım sızım yok biraz endişeliyim ağrıyınca korkutuyor ağrımayınca korkutuyor bende bilemedim ki
Her dönem ayrı endişe oluyor kuzum ya valla kadın olmak çok zor ama sen iyi düşün kötüyü aklına getirme sağlıkla tutunacak sana inşallah

Her dönem ayrı endişe oluyor kuzum ya valla kadın olmak çok zor ama sen iyi düşün kötüyü aklına getirme sağlıkla tutunacak sana inşallah
Allahım inşallah kız bitmiyormuş ben çizgiyi gördüm tamam hop hop diyordum ama bitmiyor endişe Rabbim sağlık versin bakalım. Dua edin 6 ekimde Dr ne diyecek

Allahım inşallah kız bitmiyormuş ben çizgiyi gördüm tamam hop hop diyordum ama bitmiyor endişe Rabbim sağlık versin bakalım. Dua edin 6 ekimde Dr ne diyecek
Bitmez kuzum bitmez valla dualarımız seninle bebeğim inşallah çok güzel olacak herşey gönlünü ferah tut

Kırmızı çizgiler görmeden negatif saymayılıyız teşekkür ederim kuzum inşallah

Merhaba benide ekleyebilir misiniz yeniyim burda bat 15ekim

Doktora randevu bulunmuyo ki aşko taaa 2 hafta sonraya randevu var oda işimi görmüyo aşkım gaz geçti mi yediğinde ağrı yapan gazdır belki töbe Allah korusun aşko
Aşko gaz yoktu ki bende ya eşim işten gelecek bi acile gidecem 3 gün oldu geçmedi. Artık serum iğne falan ne olursa yaparlar bişey heralde. Bu arada troid ilacının yan etkileri arasında ishal var belki ondandır onu da sorucam

Ben niye gaz diye hatırladım aşko he ishal karın ağrısı yaptığı için gidince söyle aşko ama gebelik ihtimalim var diye haber et bebeğim gittiğinde merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…