- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.381
Ah bu benim aklıma neden gelmedi aşko hastayım apronlarım ayrı dert aklım bu gün çok zayıf çalışıyor ahahahahaÇoook tişikkirler biz ceketimizi alıp maydonoz buharına oturcaz deseydin aşko
Olsun aşko bi daha yazan olursa öyle de tamam mıAh bu benim aklıma neden gelmedi aşko hastayım apronlarım ayrı dert aklım bu gün çok zayıf çalışıyor ahahahaha
Tamam aklımda aşko ahahahaOlsun aşko bi daha yazan olursa öyle de tamam mı
Az kalmış canım2 veya 3 günüm vardı canim. Beklemedeyim nedense yine korkuyorum. Stres de bizi çok etkiliyor. Önceki kimyasal gebelik kurban bayramı tatiline denk gelince hersey zorlaştı benim için. Pazartesi kan veririm inşallah canim
Ayyy aşko sana yazdıktan sonra süpürme perilerim geldi gelmez olaydıAyy yıkadım sonunda evi süpürcem düşünüyorum süpürsem miiiii süpürmesem miibilmiyorum ki aşko ya ama havadan midir nedir bi yaz bi kış oluyo dengemiz bozuldu bence hiçte rahat değilim yapamayınca da rahatsız oluyorum yapınca da bitmiyo
Aşko ya zaten geç söküldün niye böyle oldu ki acaba ya ama kötüyü getirme aklına belki bu ay ki yumurtan çok büyümemiştir ondan dolayı kanamanda az olmuştur
Oyyy kıyamam canım benim bol bol yat dinlen anca o iyi gelir sanaSöküldü aşko hemde sökülmekfenayım belim karnım başım ağrıyor zar zor işleri yaptım şimdi bi soğuk algınlığı içip yatıcam uyuyabilirsem iyi gelir inşallah
Her dönem ayrı endişe oluyor kuzum ya valla kadın olmak çok zorValla uyuyoruz inşallah bugğn ağrım sızım yok biraz endişeliyim ağrıyınca korkutuyor ağrımayınca korkutuyor bende bilemedim ki
Allahım inşallah kız bitmiyormuş ben çizgiyi gördüm tamam hop hop diyordum ama bitmiyor endişe Rabbim sağlık versin bakalım. Dua edin 6 ekimde Dr ne diyecekHer dönem ayrı endişe oluyor kuzum ya valla kadın olmak çok zorama sen iyi düşün kötüyü aklına getirme sağlıkla tutunacak sana inşallah
Bitmez kuzum bitmez vallaAllahım inşallah kız bitmiyormuş ben çizgiyi gördüm tamam hop hop diyordum ama bitmiyor endişe Rabbim sağlık versin bakalım. Dua edin 6 ekimde Dr ne diyecek
Kırmızı çizgiler görmeden negatif saymayılıyızOyyy kıyamam canım benim bol bol yat dinlen anca o iyi gelir sanaTestlere güvenimiz kalmadı artık yaaa o kadar silik çıktı çıktı şuna bak neyse aşkım moral bozmak yok ekim ayı bizim ayımız olsun inşallah
Amin inşallah canımBitmez kuzum bitmez valladualarımız seninle bebeğim inşallah çok güzel olacak herşey gönlünü ferah tut
İnşallah canım tamam öyle devam edeyimKzuu bunlarda pik yok gibi sanki ama dediğin gibi sıvı alımından dolayı böyle çıkmış da olabilir. Sen gün aşırı devam et bence. inşallah yakalarsın
Evet valla öyle artık gölgeler silikler bizi kandıramazKırmızı çizgiler görmeden negatif saymayılıyızteşekkür ederim kuzum inşallah
Merhaba benide ekleyebilir misiniz yeniyim burda bat 15ekimAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi @miresl Veziir Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
@mehrunnisa 3 Eylül
@loirily 6 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @Safiye19 7 Eylül fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @lavinya- 19 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül Childdevelopment 23 Eylül @partalina_ 25 Eylül @miresl 26 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül @Lale95 28 Eylül @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim @mucizeyimben 1 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim Veziir 4 Ekim @Sevm57 6 Ekim @Marulkafakz 7 Ekim @My_Moonlight06 8 Ekim bitliKedi 9 Ekim Demgey3 10 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim Ginnys @Yagmur45thr 18 Ekim @melek076 18 Ekim @ad000 18 Ekim @raainbow 20 Ekim @Random3 23 Ekim @caca3344 23 Ekim
Sen de sağ ol kuzumKıyamam yaamin inşallah bebeğim❤ sağol kuzum inşallah ❤
Bir de ne var biliyor musun bunun da neden olduğunu anlamadım yumurtlamadan önce başlayan meme hassasiyetim hiç geçmedi hala dokununca çok acıyorAyy aşko gelsin de sağlıkla zamanı boşkoy be❤
Aşko gaz yoktu ki bende yaDoktora randevu bulunmuyo ki aşko taaa 2 hafta sonraya randevu var oda işimi görmüyoaşkım gaz geçti mi yediğinde ağrı yapan gazdır belki töbe Allah korusun aşko
Oo harika harika aşkoBir de ne var biliyor musun bunun da neden olduğunu anlamadım yumurtlamadan önce başlayan meme hassasiyetim hiç geçmedi hala dokununca çok acıyor
Ben niye gaz diye hatırladım aşko he ishal karın ağrısı yaptığı içinAşko gaz yoktu ki bende yaeşim işten gelecek bi acile gidecem 3 gün oldu geçmedi. Artık serum iğne falan ne olursa yaparlar bişey heralde. Bu arada troid ilacının yan etkileri arasında ishal var belki ondandır onu da sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?