Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko ya zaten geç söküldün niye böyle oldu ki acaba ya ama kötüyü getirme aklına belki bu ay ki yumurtan çok büyümemiştir ondan dolayı kanamanda az olmuştur
İnşallah öyledir bebeğim bana öyle geliyo ki bu adet değil ara kanama gibi bişeydi ya da kistti sanki yeniden yakın zamanda adet olcam gibi

Ben niye gaz diye hatırladım aşko he ishal karın ağrısı yaptığı için gidince söyle aşko ama gebelik ihtimalim var diye haber et bebeğim gittiğinde merak ederim
Evet canım ishal sancı yapıyor. Başım çatlıyor her yerim ağrıyor. Huyum batsın canım çıkmadıkça hastaneye gidesim gelmiyor. Bide sağlıkçı olucam ben

Kuzu 11 pik gibi sanki sıvı alımından dolayı böyle çıkmış olabilir
Kizlar ben cok skntili yogun kanamali regl geciriyorum. 5. Günüm ama kocaman parcalar geliyor halen daha ve karin agrim var
Canım ilaç falan kullandıysan için temizleniyor olabilir mi

Evet canım ishal sancı yapıyor. Başım çatlıyor her yerim ağrıyor. Huyum batsın canım çıkmadıkça hastaneye gidesim gelmiyor. Bide sağlıkçı olucam ben
Git kuzum bende öyleyim ama gitmeden olmuyo keşke ilk başta gitseydin. İlacını da yanına al bakalım ne diycek aşko. Ya çen sağlıkçı mı olucan çen

Canım çok sevindim inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bu ay kendiliğinden olur ay inşallah bu ay bebiş haberi verirsin bize
İns kuzum ims elimden ne gerekiyorsa yapıyorum belki be hatırlarmısın bilmem ama ben muayeneler den bile korkardım Allah karşıma Melek gibi bi
Doktor çıkardı bütün testlerimi de yaptırdım cok şükür ins bu Ay kalırım vallla
Canım çok sevindim inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bu ay kendiliğinden olur ay inşallah bu ay bebiş haberi verirsin bize

Ay inşallah canım hep böyle güzel gitsinÇizgilerden nefret ediyorum adet oldum dün leke leke bu gün aşırı ve ağrım var bide üstüne gribim canım
Ay üst üstte glemıs
Olsjn devam edicez yolumuz da bak bu grubun en tatlıs enerjiği sensin bizi hep motive ettin dinledin sana ihtiyacımız var ins hamile kalcaz bak gör

İnşallah öyledir bebeğim bana öyle geliyo ki bu adet değil ara kanama gibi bişeydi ya da kistti sanki yeniden yakın zamanda adet olcam gibi
Aşko acaba bir aile hekimine derdini anlatsan mı çok zaman geçmeden randevu bulana kadar bir sürü zaman geçer sonuçta onlarda doktor anlar biraz herhalde

Yanılsan ben zilleri takar oynarım aşko kusura bakma heeeh bende diyorm bu inat nerden geliyor belli oldu bende başlıcam o zaman gebe kalcam gebeyim ben
Kızlar çıktım doktor dan 11 mm büyümus
11 ci gündeyim
İns doktor aşılamaya gerek kalmayacak dedi
Carsamba da cagırdı benı yumurtalar içim
Güzel geçti muayene :)
Çok sevindim kuzum ne kadar güzel haber

Ay ne güzel kalbine göre birini çıkarmış Rabbim yolunu açmış ferahlatmış çok sevindim kuzum senin adına İnşallah en en kısa zamanda bebiş haberini alırız senden

Ay ben bugün cinnet geçirdim bi hafta sonra betaya baktır dedi doktor aile hekiminde negatife döncek muhtemelen boşu boşuna kontrol zamanıda bitiyor bana muayne ücreti ödeme dedi bende gittim dedim kimyasal geçirdim böyle böyle betama baktırcam bu durumda burda bakmıyoruz hastaneye git dedi hastanelerin hepsi ekimin 20sine kadat dolu betaya baktıramadm elim kolum boş döndüm sinirliyim

Merhaba kızlar.
Dün akşam üstü ve bu sabah 5 gibi iki ayrı gebelik testi yapmıştım. Yorumlar mısınız?
İki ay önce kimyasal gebelik yasamistim
Ben baya görüyorum kuzum inşallah bebişin sağlıklıdır
Ay evdeki o rahatlığa bende alıştm ya çok kötü
Ayy kuzum ne ki acaba bebiş olma ihtimali yokmuki yada bu ay az mı oldun

Kız bunlar niye böyle ya insan yerine koymuyorlar bizi çok gıcık baksan nolur ölür müsün sanki kanı onlar vercek alt tarafı pc den giriş yapcak sisteme ya

Ben baya görüyorum kuzum inşallah bebişin sağlıklıdır

Ay evdeki o rahatlığa bende alıştm ya çok kötü

Ayy kuzum ne ki acaba bebiş olma ihtimali yokmuki yada bu ay az mı oldun
Yok kuzum ya olsaydı daha farklı olurdu bence bu bebiş değil malesef bebiş için kanamam fazlaydı normalde daha az olmalı çünkü ama neyse bu ağzıma edicek belli yani

Kız bunlar niye böyle ya insan yerine koymuyorlar bizi çok gıcık baksan nolur ölür müsün sanki kanı onlar vercek alt tarafı pc den giriş yapcak sisteme ya
Kız ne biliyim ya dedim bişey yok kanama bitti ben sadece betam negatife düştümü onu görmek istiyorum siz girseniz versem sorumluluk bende bişey olmcak diyorm kabul etmedi napcam gidip bi kan vercem diye 500 tl ücretmi ödcem şimdi valla çok sinirlendm ya sorma insanlktan çıkmş millet hastaneler zaten dolu yarısı suriyeli afganlı valla sinirlerm bozuk
Pazartesi sabah gidicem bebeğim ne diycek hemde tiroid baktırıcam bakalım vericek mı ilaç
Ayy mutlaka haber ver bizede inşallah kötü bişey çıkmcak kuzum mevsimseldir umarım

Aşko neyin sorumluluğunu alcan Allah aşkına ne varmış yani beta bakcak alt tarafı yani sanki adam kesiyorlar kan alırken gıcık işte gıcıklar hastaneler öyle bebeğim normale denk gelemiyorsun aşkım sen nerde oturuyodun?
Ederim kuzum merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…