- 7 Nisan 2019
- 100
- 97
- 98
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.421
İnsanı huzurlu hissettiriyor şu forum. Canim benim çok sağol inşallah Rabbım tüm isteyenleri mukafatlandirirAz kalmış canımkötüyü aklına getirme canım iyi düşün iyi olsun yorma kendini ağır kaldırma inşallah güzel bir değer çıkacak sağlıklı olacak
Tamam bebeğim inşallah kötü birşey yoktur haberdar et bizi dePazartesi sabah gidicem bebeğim ne diycek hemde tiroid baktırıcam bakalım vericek mı ilaç
İnşallah öyledir canim çok teşekkürlerBen baya görüyorum kuzum inşallah bebişin sağlıklıdır
Ay evdeki o rahatlığa bende alıştm ya çok kötü
Ayy kuzum ne ki acaba bebiş olma ihtimali yokmuki yada bu ay az mı oldun
Kesinlikle canım moral kaynağı burasıİnsanı huzurlu hissettiriyor şu forum. Canim benim çok sağol inşallah Rabbım tüm isteyenleri mukafatlandirir
Tamam bebeğim inşallahTamam bebeğim inşallah kötü birşey yoktur haberdar et bizi de
Kuzum bilemedim valla ilaç falan kullanmış mıydın? Ondan mı böyle dengesiz oldu acaba?
Yok bebeğim hiç bişey kullanmadım özellikle ki dengem bozulmasın ama böyle oldum bilmiyorum yaKuzum bilemedim valla ilaç falan kullanmış mıydın? Ondan mı böyle dengesiz oldu acaba?
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım ekliyorum
Hic bisey kullanmadim kuzu. Bide azalmayi baslamisti artti birden parca gelmeye basladiKuzu 11 pik gibi sanki sıvı alımından dolayı böyle çıkmış olabilir
Canım ilaç falan kullandıysan için temizleniyor olabilir mi
Sagol kuzumYanılsan ben zilleri takar oynarım aşko kusura bakmaheeeh bende diyorm bu inat nerden geliyor belli oldu bende başlıcam o zaman gebe kalcam gebeyim ben
Çok sevindim kuzum ne kadar güzel haber
İns kuzum ins sen ne durumdaısnn kuzumAy ne güzel kalbine göre birini çıkarmış Rabbim yolunu açmış ferahlatmış çok sevindim kuzum senin adınaİnşallah en en kısa zamanda bebiş haberini alırız senden
Aşko geçmiş olsun bendeKizlar ben cok skntili yogun kanamali regl geciriyorum. 5. Günüm ama kocaman parcalar geliyor halen daha ve karin agrim var
Aşko bende öyleyim dünden beri çok yogun akıntım var, dün 2 pantolonum berbat güne kaldı ped yetişmiyor bebek bezi aldim mecburKizlar ben cok skntili yogun kanamali regl geciriyorum. 5. Günüm ama kocaman parcalar geliyor halen daha ve karin agrim var
Yeni hamişimizM MavimireslMucizemmm16 R raainbow R Random3 Childdevelopment bitliKedi Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu M melek076 Ginnys ve diğer kizçeler İyi akşamlar canlarım nasilsiniz?dünden beri yazamadim ya gece iyi makara olmuş yine nasilsiniz napiyosunuz?yeni hamişler varmı? adet olanlar?pik görenler?
Evet cok siliklesti bugün nerdeyse yok cizgiBence de cunku çok net kuzu diğeri de silinmiş hatta ertesi günü de çatlamış yoksa ?
Ayy çok iyi yaa çok şükür eylulde 2hamişimiz olduYeni hamişimizsevdaluk1911 ❤ B Birde başka varsa da kaçırdım unutmuşta olabilirim aşko akşam çok eğlendik ya sen napıyosun
Ben dün şiddetli tek taraflı ağrı yasadim ama testim pik olmadi sivi alımından galiba. Ağrıdan önceyi ve bu günü değerlendirdik bakalim geriye kaldi geçmeyecek 14 gün yine burda su belirti bu belirti gezerizM MavimireslMucizemmm16 R raainbow R Random3 Childdevelopment bitliKedi Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu M melek076 Ginnys ve diğer kizçeler İyi akşamlar canlarım nasilsiniz?dünden beri yazamadim ya gece iyi makara olmuş yine nasilsiniz napiyosunuz?yeni hamişler varmı? adet olanlar?pik görenler?
Canim ben ovulyasyon testinden hiç anlamam ki 9 yılda hiç yapmadimEki Görüntüle 3137969
Kızlar ya ben diyette olduğum için çok fazla sıvı alıyorum o yüzden idrarım çok seyrek oluyor peki de göremedim galiba bu ay ya genellikle 9 10 günde olur 10 gün biraz koyu gibi duruyor sizce pik miydi.Mucizemmm16 Veziir bitliKedi M Mavimiresl Lale95 iyilikperisi92
Yumurtan çatlamış herhalde onun ağrısı olmuşBen dün şiddetli tek taraflı ağrı yasadim ama testim pik olmadi sivi alımından galiba. Ağrıdan önceyi ve bu günü değerlendirdik bakalim geriye kaldi geçmeyecek 14 gün yine burda su belirti bu belirti gezeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?