Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az kalmış canım kötüyü aklına getirme canım iyi düşün iyi olsun yorma kendini ağır kaldırma inşallah güzel bir değer çıkacak sağlıklı olacak
İnsanı huzurlu hissettiriyor şu forum. Canim benim çok sağol inşallah Rabbım tüm isteyenleri mukafatlandirir

Ben baya görüyorum kuzum inşallah bebişin sağlıklıdır

Ay evdeki o rahatlığa bende alıştm ya çok kötü

Ayy kuzum ne ki acaba bebiş olma ihtimali yokmuki yada bu ay az mı oldun
İnşallah öyledir canim çok teşekkürler
çok da kaptırmak istemiyorum kendimi. Ama kızım için bu hayatta bir can yoldaşı olsun istiyorum

Kizlar ben cok skntili yogun kanamali regl geciriyorum. 5. Günüm ama kocaman parcalar geliyor halen daha ve karin agrim var
Aşko bende öyleyim dünden beri çok yogun akıntım var, dün 2 pantolonum berbat güne kaldı ped yetişmiyor bebek bezi aldim mecbur
Kullandigimiz ilaçların etkisinden herhalde

Yeni hamişimiz sevdaluk1911 B Birde başka varsa da kaçırdım unutmuşta olabilirim aşko akşam çok eğlendik ya sen napıyosun

Yeni hamişimiz sevdaluk1911 B Birde başka varsa da kaçırdım unutmuşta olabilirim aşko akşam çok eğlendik ya sen napıyosun
Ayy çok iyi yaa çok şükür eylulde 2hamişimiz oldu biraz okuya bildim maydanoz süt falan yapmışsinizbu gece mevzu ne olucak aceba akşam erkenden uyumuşum çok uykum vardi
Sabah da oğlumu okula postalayip baya iş gördüm öglene kadar, öglen camış gibi uyumuşumsaat 2den 5e kadar
Uyandiktan sonra yine iş güc yemek bulaşik derkennnn nihayet kanepeme yapiştim

Ben dün şiddetli tek taraflı ağrı yasadim ama testim pik olmadi sivi alımından galiba. Ağrıdan önceyi ve bu günü değerlendirdik bakalim geriye kaldi geçmeyecek 14 gün yine burda su belirti bu belirti gezeriz

Yumurtan çatlamış herhalde onun ağrısı olmuş
İnşaallah bu sefer gol olur tatlim
Kendine oyalanacak bişey bul
Dizi izle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…