Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M Mavimiresl Mucizemmm16 R raainbow R Random3 Childdevelopment bitliKedi Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu M melek076 Ginnys ve diğer kizçeler İyi akşamlar canlarım nasilsiniz?dünden beri yazamadim ya gece iyi makara olmuş yinenasilsiniz napiyosunuz?yeni hamişler varmı? adet olanlar?pik görenler?
Kizlar ben kararimi degiştirdim
Tüm gün boyu düşündüm klomen ovitrelle tedavisini yapmiycam, 3. Eş paketini kullanayim bu ay olmazsa eger kasımda denerim klomen ovitrelleyi

Yumurtan çatlamış herhalde onun ağrısı olmuş
İnşaallah bu sefer gol olur tatlim
Kendine oyalanacak bişey bul
Dizi izle bence
Dizi önerileri alayım öyleyse kizlar bu arada güzel haber eşimin nöbetleri azaldi nobet sonrasi eve gelecek artik com mutluyum bir stres kaynağım azaldi ,

Valla benimde bi akıl diyor boşver kış geldi çocuk yapma fikri çık aklımdan yaza başla çalışmalara

İyi akşamlar bebeğim biz iyiyiz sen nasılsınnnn Gece coştu bizim kızlar yine değerlendirme sürecindeyim zaman geçmiyor geçse de test yapsam yaaaa sende durumlar nasıl kuzummmm

Aşkolarr Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 M melek076 iyilikperisi92 sevdaluk1911 Ginnys M Mavimiresl R Random3 Childdevelopment M mucizeOldu ve diğer aşkolar Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi

Kuzum çatlama üzerinden saymaya başla olabilir döllenme ağrısı falan kuzum

Oohh sefan olsun aşko iyi yapmışsın uyu tabi dinlenmek hakkın❤❤ çok rica ederim maydonoz süt buharına otururken üstümüze cekette atıcaz ceketteki kerameti test etmek amaçlı aşko sana da tavsiye ederim

Ayyy bebiş belirtisidir inşallah kuzum çatlamadan sayıyoruz minik kuşum döllenme belirtileri olabilir bebeğim

Neden olmasın yerleşmesi 5-6 gün değil mi

Ayyy bebiş belirtisidir inşallah kuzum çatlamadan sayıyoruz minik kuşum döllenme belirtileri olabilir bebeğim
Ayyyy inşallah kuzum yaaa çok umutlanmakta istemiyorum ama bel ağrım hiç olmazdı bu zamanlarda inşallah döllenmedendir aşko yaaa bakalım çatlamadan sayıyorum 12.gün yapsam olur herhalde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…