- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.441
Dizi önerileri alayım öyleyseYumurtan çatlamış herhalde onun ağrısı olmuş
İnşaallah bu sefer gol olur tatlim
Kendine oyalanacak bişey bul
Dizi izle bence
İyiyim canım hiç deme Ya ne kaaa konuşmuşlarM MavimireslMucizemmm16 R raainbow R Random3 Childdevelopment bitliKedi Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu M melek076 Ginnys ve diğer kizçeler İyi akşamlar canlarım nasilsiniz?dünden beri yazamadim ya gece iyi makara olmuş yine nasilsiniz napiyosunuz?yeni hamişler varmı? adet olanlar?pik görenler?
Valla benimde bi akıl diyor boşver kış geldi çocuk yapma fikri çık aklımdanM MavimireslMucizemmm16 R raainbow R Random3 Childdevelopment bitliKedi Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu M melek076 Ginnys ve diğer kizçeler İyi akşamlar canlarım nasilsiniz?dünden beri yazamadim ya gece iyi makara olmuş yine nasilsiniz napiyosunuz?yeni hamişler varmı? adet olanlar?pik görenler?
Kizlar ben kararimi degiştirdim
Tüm gün boyu düşündüm klomen ovitrelle tedavisini yapmiycam, 3. Eş paketini kullanayim bu ay olmazsa eger kasımda denerim klomen ovitrelleyi
Bende değerlendirme sürecindeyim kuzum 24-25 Eylül pikti değerlendirdim bakalım zamanın geçmesini bekliyorum test yapmak için kuzumİns kuzum ins sen ne durumdaısnn kuzum
İyi akşamlar bebeğim biz iyiyiz sen nasılsınnnnM MavimireslMucizemmm16 R raainbow R Random3 Childdevelopment bitliKedi Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu M melek076 Ginnys ve diğer kizçeler İyi akşamlar canlarım nasilsiniz?dünden beri yazamadim ya gece iyi makara olmuş yine nasilsiniz napiyosunuz?yeni hamişler varmı? adet olanlar?pik görenler?
Kuzum yarını bekliyorum test yapmam için tekrardan siz napıyosunuz kızlarımYeni hamişimizsevdaluk1911 ❤ @Birde başka varsa da kaçırdım unutmuşta olabilirim aşko akşam çok eğlendik ya sen napıyosun
Kuzum çatlama üzerinden saymaya başla olabilir döllenme ağrısı falan kuzumAşkolarrMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 M melek076 iyilikperisi92 sevdaluk1911 Ginnys M Mavimiresl R Random3 Childdevelopment M mucizeOldu ve diğer aşkolar Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi
Tamam bebeğim çatlama 25inde oldu yanlış yazmışımKuzum çatlama üzerinden saymaya başla olabilir döllenme ağrısı falan kuzum
Oohh sefan olsun aşko iyi yapmışsın uyu tabi dinlenmek hakkın❤❤ çok rica ederim maydonoz süt buharına otururken üstümüze cekette atıcaz ceketteki kerameti test etmek amaçlı aşko sana da tavsiye ederimAyy çok iyi yaa çok şükür eylulde 2hamişimiz oldubiraz okuya bildim maydanoz süt falan yapmışsiniz bu gece mevzu ne olucak aceba akşam erkenden uyumuşum çok uykum vardi
Sabah da oğlumu okula postalayip baya iş gördüm öglene kadar, öglen camış gibi uyumuşumsaat 2den 5e kadar
Uyandiktan sonra yine iş güc yemek bulaşik derkennnn nihayet kanepeme yapiştim
Ayyy bebiş belirtisidir inşallah kuzumAşkolarrMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 M melek076 iyilikperisi92 sevdaluk1911 Ginnys M Mavimiresl R Random3 Childdevelopment M mucizeOldu ve diğer aşkolar Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi
Ben bu saatte delirdim elimde testere tahta kesiyorum aşko napiyim keçileri kaçırdımKuzum yarını bekliyorum test yapmam için tekrardan siz napıyosunuz kızlarım
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallahTamam bebeğim çatlama 25inde oldu yanlış yazmışımçatlama üzerinden kaç gün sayınca yapsam ki acaba ya ay inşallah öyledir taze anne bize de dua ettt
Hamile misinnn ay çok sevindim kaçırdım sanırım çok giremiyorum ya tebrik ederim canımKızlar bu ay hamile kalmamın sebebini maydonoz kürüne bağlıyorum isterseniz sizde bi deneyin rabbim büyük belki bu vesile olurDemgey3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow R Random3 Lale95 miraclebeyb unuttuğum kızlar
Mutlaka sabah yapıp etiketlicem kuzum benimBen bu saatte delirdim elimde testere tahta kesiyorum aşko napiyim keçileri kaçırdımsen napıyosun? Ayy hadi güzel haberler gelsin yarın muhakkak etiketle beni de bebeğim
İyim kuzum koşturmaca bu ay pek ümidim yok kafamıza göre değerlendirdikLale95
miraclebeyb M mucizeOldu Ginnys Mucizemmm16 @loirily R Random3 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ ve diğer aşkolarım kusura bakmayın aklıma gelmiyor başka isim
Nasılsınız neler var yeni kaçırdığım
Neden olmasınAşkolarrMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 M melek076 iyilikperisi92 sevdaluk1911 Ginnys M Mavimiresl R Random3 Childdevelopment M mucizeOldu ve diğer aşkolar Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi
Teşekkür ederim canım benim evet daha çok yeni bakalım yarın tekrar test yapıcamHamile misinnn ay çok sevindim kaçırdım sanırım çok giremiyorum ya tebrik ederim canım
Ayyyy inşallah kuzum yaaa çok umutlanmakta istemiyorum ama bel ağrım hiç olmazdı bu zamanlardaAyyy bebiş belirtisidir inşallah kuzumçatlamadan sayıyoruz minik kuşum döllenme belirtileri olabilir bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?