Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dizi önerileri alayım öyleyse kizlar bu arada güzel haber eşimin nöbetleri azaldi nobet sonrasi eve gelecek artik com mutluyum bir stres kaynağım azaldi ,
Senin adina çok sevindim inşaallah tüm stres kaynaklarin biter bebişine kavuşursun
Dizileri de yazayim en çok sevdiklerimm
Yargi,Mahkum
Eskilerden Muhteşem yüzyıl

Aşko daha çok yeni ama 21. Günü unutma belki hani belli olmaz yani testi en az 12 gün sonra yap aşko benim gibi üzülmemek için

Ay üst üstte glemıs
Olsjn devam edicez yolumuz da bak bu grubun en tatlıs enerjiği sensin bizi hep motive ettin dinledin sana ihtiyacımız var ins hamile kalcaz bak gör
Aynen aşko napalım toparlayayım bi şu gribi en azından atlatsam eskisi gibi aktiş olcam aşko teşekkür ederim kuzum sizde bana çok iyi geliyorsunuz

Sagol canim evet öglen uyudum kii gece sizi yalnız birakmiyimkizz benim eşim ceket giymez hırkasın atsam kerameti bozulur mu?
Şaka bir yana ilk okuduğumda bende yapmak istedim ama birden aklima geldiki bana sıcak yasak benim rahmimde de varis var sıcak katiyyen olmaz damarlar daha da genişlenir
O yüzden yapanlara kolay gelsin
Ben yarın başka bişey yapicam

Valla benimde bi akıl diyor boşver kış geldi çocuk yapma fikri çık aklımdan yaza başla çalışmalara
Yok kız sen bize bakma
Ben kendime iki ay süre verdim ekim ve kasım
Tüm değerlendirmeleri yapicam olmazsa da dosyayi kapatip önüme bakıcam

Çatlamadan sonra cano ay ins hep böyle debammeder belirtilerin

İyi akşamlar bebeğim biz iyiyiz sen nasılsınnnn Gece coştu bizim kızlar yine değerlendirme sürecindeyim zaman geçmiyor geçse de test yapsam yaaaa sende durumlar nasıl kuzummmm
Şükür datlum iyiyim çok şükür düne bakanda akıntım biraz azaldi, bugün baya çok iş yaptim
Ayy inşaallah bu ay golll olur

Aşko daha çok yeni ama 21. Günü unutma belki hani belli olmaz yani testi en az 12 gün sonra yap aşko benim gibi üzülmemek için
Ayyy 21. Gün pazara geliyor aşko misafirlerim olacak inşallah erken kalkarlar ay evet aşko çatlamadan sonra 12. Gün yapayım diye düşündüm valla aklıma hep sen geliyorsun üzülmeyelim bir daha inşallah

Şükür datlum iyiyim çok şükür düne bakanda akıntım biraz azaldi, bugün baya çok iş yaptim
Ayy inşaallah bu ay golll olur
Hep iyi ol kuzum Kolay gelsin bebeğim kendini çok yorma yine de Ay inşallah bebeğim bu ay hepimiz gollerin sultanları olalımmm

Canom yumurtlama sonrası olur böyle haller sen kafani rahat tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…