- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.461
Yaaaa senin ki çok erken belli etmiş kendisini maşallahRabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallahKuzum ben 9.günde yaptım silik çıktı sende ozaman yap istersen
Ay bilmiyorum ki gerçekten miiiiNeden olmasınyerleşmesi 5-6 gün değil mi
Senin adina çok sevindim inşaallah tüm stres kaynaklarin biter bebişine kavuşursunDizi önerileri alayım öyleysekizlar bu arada güzel haber eşimin nöbetleri azaldi nobet sonrasi eve gelecek artik com mutluyum bir stres kaynağım azaldi ,
Aşko daha çok yeni ama 21. Günü unutma belki hani belli olmaz yaniAşkolarrMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow Lale95 @melek076 iyilikperisi92 @sevdaluk1911 @Ginnys @miresl @Random3 @Cgh @mucizeyimben ve diğer aşkolar Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi
Adet oldum çok ağrım var bi yandan grip devam ediyor iyi değilim pek hepsi bir araya geldi sen nasılsın kuzum@mireslMucizemmm16 @raainbow @Random3 @Cgh @bitliKedi @Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @melek076 @Ginnys ve diğer kizçeler İyi akşamlar canlarım nasilsiniz?dünden beri yazamadim ya gece iyi makara olmuş yine nasilsiniz napiyosunuz?yeni hamişler varmı? adet olanlar?pik görenler?
Aynen aşko napalım toparlayayım bi şu gribi en azından atlatsam eskisi gibi aktiş olcam aşkoAy üst üstte glemıs
Olsjn devam edicez yolumuz da bak bu grubun en tatlıs enerjiği sensinbizi hep motive ettin dinledin sana ihtiyacımız var ins hamile kalcaz bak gör
Sagol canim evet öglen uyudum kii gece sizi yalnız birakmiyimOohh sefan olsun aşko iyi yapmışsın uyu tabi dinlenmek hakkın❤❤ çok rica ederim maydonoz süt buharına otururken üstümüze cekette atıcaz ceketteki kerameti test etmek amaçlı aşko sana da tavsiye ederim
İnşaallah olmazsın gebelik haberini verirsin bizlereİyiyim canım hiç deme Ya ne kaaa konuşmuşlardaha bişey olamadım ben bekliyorum
Yok kız sen bize bakmaValla benimde bi akıl diyor boşver kış geldi çocuk yapma fikri çık aklımdanyaza başla çalışmalara
Yine durma yap değerlendir bence ara da da olsa insss senden de guzel haber alcaz bedne de buradaki kızlardan daBende değerlendirme sürecindeyim kuzum 24-25 Eylül pikti değerlendirdim bakalım zamanın geçmesini bekliyorum test yapmak için kuzum
Çatlamadan sonra cano ay ins hep böyle debammeder belirtilerinAşkolarrMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow Lale95 @melek076 iyilikperisi92 @sevdaluk1911 @Ginnys @miresl @Random3 @Cgh @mucizeyimben ve diğer aşkolar Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi
Şükür datlum iyiyim çok şükür düne bakanda akıntım biraz azaldi, bugün baya çok iş yaptimİyi akşamlar bebeğim biz iyiyiz sen nasılsınnnnGece coştu bizim kızlar yine değerlendirme sürecindeyim zaman geçmiyor geçse de test yapsam yaaaa sende durumlar nasıl kuzummmm
Canımsın sne iyi olda gerisi gelir valllaAynen aşko napalım toparlayayım bi şu gribi en azından atlatsam eskisi gibi aktiş olcam aşkoteşekkür ederim kuzum sizde bana çok iyi geliyorsunuz
Ayyy 21. Gün pazara geliyor aşko misafirlerim olacak inşallah erken kalkarlarAşko daha çok yeni ama 21. Günü unutma belki hani belli olmaz yanitesti en az 12 gün sonra yap aşko benim gibi üzülmemek için
Durmuyorum bebeğim dün değerlendirdik belki pazar olur bundan sonrası biraz keyfi olacak artık bakalımYine durma yap değerlendir bence ara da da olsa insss senden de guzel haber alcaz bedne de buradaki kızlardan da
Tamam kuzummmÇatlamadan sonra cano ay ins hep böyle debammeder belirtilerin
Allah yardimcin olsun canim,adet olacağını ben zaten biliyordumAdet oldum çok ağrım var bi yandan grip devam ediyor iyi değilim pek hepsi bir araya geldi sen nasılsın kuzum
Sağol kuzum ❤ merakla bekliyorum ❤Mutlaka sabah yapıp etiketlicem kuzum benimyaa kolay gelsin kuzu sanada
Hep iyi ol kuzumŞükür datlum iyiyim çok şükür düne bakanda akıntım biraz azaldi, bugün baya çok iş yaptim
Ayy inşaallah bu ay golll olur
Canom yumurtlama sonrası olur böyle haller sen kafani rahat tutmaya çalışAşkolarrMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow Lale95 @melek076 iyilikperisi92 @sevdaluk1911 @Ginnys @miresl @Random3 @Cgh @mucizeyimben ve diğer aşkolar Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?