- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.501
Doktor yumurtlama olmuş yok şuan yumurta dedi. Dananın kuyruğu kopar bir kaç güneGeçmiş olsun aşko noldu sana ya,yumurtlama olmamişmiydi?nerden anladin?
Muayene etkisinden kasık ağrısı ola biliyor ama meme ağrısı neden olsun ki
Canim eğer yumurtlama olmuşsa bu iyi bişey demek, kasik ağrısı, göğüs hassasiyeti de o yüzden oluyorDoktor yumurtlama olmuş yok şuan yumurta dedi. Dananın kuyruğu kopar bir kaç güne
Aşko ceket iyiydi ya hiç yok mu ceketi söyle ceket alsınTamam kız komple eşimin kıyafetleeini giyip gitcem
Kız töbeRecep ivedik durumuna düşmesem iyidiryok kız hoca degil ki ,kendi halinde yaşlı bi kadın,kv söylüyor eskiden mahallede kimin çocuğu olmasa gelirmiş bu kadının yanina hemen hamile kaliyormuş
Ben de gideyim zarari yok en azindan faydasi olur diye düşündüm
Evet aşko baktirdim yillar önce yerinde göbüşüm
Evet kuzum düşünmemeye ve umutlanmamaya çalışıyorumCanom yumurtlama sonrası olur böyle haller sen kafani rahat tutmaya çalış
Ay valla eşimin bütün akrabaları burda bende misafir eksik olmazYine mi misafir yaa
ay aşko az kaldı 12.güneeeeOlur olur aşko çatlamadan sonra 12. Gün belli olucaktır
Aynen kuzum ya belim çok ağrıyor valla ya üşüttüm ya çok yoruldum yada döllenme belirtisi bilemedim ama çokta ağır işler yapmadım gibi bakalım hayırlısı olsunHobaaaaa bak ben 4. Gğn sabah ter kokumu fark ettim bir de ogün belim tuttu ki ne tuttu bende yoğun değerlendirmeye bağladım ama değilmiş sanırım o gün rahme düştü diye düşünüyorum.benim 7gğn akşam görmüşlüğüm var ama bana sorarsan 6 dan beri emindim gibi çatlamadan sonraki diye saydım tabiki sende 7 günden başla teste ne olacak ama yok stres olan biriysen boşver Bekle
Tamam aşkımmm12. Gün yap kuşum
Ay ben mi öndeyiiiimmm inşallah yolunuzu açarım kuzummmHadi inssss önden sen tabi :) sen bizden öndesin ins gıZel haberler ver bize kızzz
İnşallah kuzum hayırlısı olsun bakalım sende test yapınca beni de etiketle bebeğim merak ederimEvet kuzum doğru söylüyosun bekle 12. Gün yap tam net çıkar allahın izniyle
Tamamdır aşko o iş bendeAşko illaki 21. Gün yapmana gerek yok 20.gün yap bide 22. Gün tamam bitti gitti sonra otur bekleo günün etrafında dolaş Yani mfk hep öyle diyor Aynen aşko testlerin mağduru olmayalım artık
Aşkoooo benim koca hemen uyudu saat 10 da bende mutfakla uğraştım şimdi oturdum yalnız başıma tv izliyordum
Ozaman hiç gerek yok yapma ama kendine çok dikkat et herşey yolunda gitsin inşallah belirtilerini yazarsın bende sen gibi yoruldum çok değerlendirdik vs dedim durdum ama ooo çık dedi ben geliyorum açıl bakalım dedi belimi kopardıAynen kuzum ya belim çok ağrıyor valla ya üşüttüm ya çok yoruldum yada döllenme belirtisi bilemedim ama çokta ağır işler yapmadım gibi bakalım hayırlısı olsunay evet ya ben stresli biriyim ne kadar geç yaparsam o kadar iyi bana
Yarın sabah ilk işim testi atmak olucak kuzumTamam aşkımmm
Ay ben mi öndeyiiiimmm inşallah yolunuzu açarım kuzummm
İnşallah kuzum hayırlısı olsun bakalım sende test yapınca beni de etiketle bebeğim merak ederim
Tamamdır aşko o iş bendebekleme bölümüne geçmek istiyorum valla yoruldum ya
Yatıyorum aşkolar karnım çok ağrıyor afedersiniz ama iki uzun pedi önlü arkalı taktım çok yoğun oluyorum kuzum bu gece katılamayacağım size soğuk algınlığı ilacı içtim şimdi tekrar uyuyacağım inşallah aşkolar öpüyorum hepinizi
İnşallah kuzum birkaç gündür çok iş yapamıyorum zatenOzaman hiç gerek yok yapma ama kendine çok dikkat et herşey yolunda gitsin inşallah belirtilerini yazarsın bende sen gibi yoruldum çok değerlendirdik vs dedim durdum ama ooo çık dedi ben geliyorum açıl bakalım dedi belimi kopardı
Ay çok heyecanlııııııYarın sabah ilk işim testi atmak olucak kuzum
Evet aşko izledim aşırı komikkkkKızlaaaar şu sayfaya girip bunu izleyin öldüm gülmektennnn
Yavrum benim ya kıyamam sana çok dikkat et bebeğim üstünü ince giyinme üşütme sıcak sıcak yorganının altına gir bebeğim sıcak iyi gelir kendine getirir seniiiii birde evde süt varsa süt ısıt iç aşko inanılmaz rahatlatıyor sakinleştiriyor vücuduYatıyorum aşkolar karnım çok ağrıyor afedersiniz ama iki uzun pedi önlü arkalı taktım çok yoğun oluyorum kuzum bu gece katılamayacağım size soğuk algınlığı ilacı içtim şimdi tekrar uyuyacağım inşallah aşkolar öpüyorum hepinizi
Teşekkür ederim canım ıhlamur içtim sıcak peşine ilacı içtim yattım terlemeye başladım yavaş yavaş uyuyabilsem iyi gelcek diyorumYavrum benim ya kıyamam sana çok dikkat et bebeğim üstünü ince giyinme üşütme sıcak sıcak yorganının altına gir bebeğim sıcak iyi gelir kendine getirir seniiiii birde evde süt varsa süt ısıt iç aşko inanılmaz rahatlatıyor sakinleştiriyor vücudu
Gerçekten bunu çok içten söylüyorum rabbim aratmadan bu ay hep birlikte göstersin çift çizgileriAy çok heyecanlıııııı
Ooo iyi iyi terleme başladıysa iyiye işaret kuzum inşallah şifa olurTeşekkür ederim canım ıhlamur içtim sıcak peşine ilacı içtim yattım terlemeye başladım yavaş yavaş uyuyabilsem iyi gelcek diyorum
Ayyyy inşallah canım beniiiimmm inşallah Rabbim hepimize o heyacanı yaşatsınGerçekten bunu çok içten söylüyorum rabbim aratmadan bu ay hep birlikte göstersin çift çizgileri
Aminnn kuzum benimAyyyy inşallah canım beniiiimmm inşallah Rabbim hepimize o heyacanı yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?