Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam kız komple eşimin kıyafetleeini giyip gitcem
Aşko ceket iyiydi ya hiç yok mu ceketi söyle ceket alsın
Kız töbe ayy inşallah sana da faydası dokunur bebeğim ya hee aşko ona arada bakcaksın yerinde mi diye bu teyze anlıyosa onuda sor bebeğim

Aynen kuzum ya belim çok ağrıyor valla ya üşüttüm ya çok yoruldum yada döllenme belirtisi bilemedim ama çokta ağır işler yapmadım gibi bakalım hayırlısı olsun ay evet ya ben stresli biriyim ne kadar geç yaparsam o kadar iyi bana

12. Gün yap kuşum
Tamam aşkımmm
Hadi inssss önden sen tabi :) sen bizden öndesin ins gıZel haberler ver bize kızzz
Ay ben mi öndeyiiiimmm inşallah yolunuzu açarım kuzummm
Evet kuzum doğru söylüyosun bekle 12. Gün yap tam net çıkar allahın izniyle
İnşallah kuzum hayırlısı olsun bakalım sende test yapınca beni de etiketle bebeğim merak ederim
Aşko illaki 21. Gün yapmana gerek yok 20.gün yap bide 22. Gün tamam bitti gitti sonra otur bekle o günün etrafında dolaş Yani mfk hep öyle diyor Aynen aşko testlerin mağduru olmayalım artık
Tamamdır aşko o iş bende bekleme bölümüne geçmek istiyorum valla yoruldum ya

Ozaman hiç gerek yok yapma ama kendine çok dikkat et herşey yolunda gitsin inşallah belirtilerini yazarsın bende sen gibi yoruldum çok değerlendirdik vs dedim durdum ama ooo çık dedi ben geliyorum açıl bakalım dedi belimi kopardı

Yarın sabah ilk işim testi atmak olucak kuzum

İnşallah kuzum birkaç gündür çok iş yapamıyorum zaten bi bugün başladı belirtim ama hala çok umutlanmıyorum bu ay da yok gibi geliyor Ayyyy senin bebiş çok güzel gösterdi kendini inşallah bizimkiler de gösterir bebeğiiiiimmmm

Yavrum benim ya kıyamam sana çok dikkat et bebeğim üstünü ince giyinme üşütme sıcak sıcak yorganının altına gir bebeğim sıcak iyi gelir kendine getirir seniiiii birde evde süt varsa süt ısıt iç aşko inanılmaz rahatlatıyor sakinleştiriyor vücudu

Teşekkür ederim canım ıhlamur içtim sıcak peşine ilacı içtim yattım terlemeye başladım yavaş yavaş uyuyabilsem iyi gelcek diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…