Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aferin aşko bizi yalnız bırakma sensiz olmuyo kııızzz napcan aşko bana da söyle bende bileyim aşko varis olduğunu nerden biliyosun bebeğim

Sen
canım Kasık ağrılarımla ortak bir dilde alnlaşmaya çalışıyorum adet desem değil yumurtlama desem değil acaba muayene etkisi mi bilmiyorum. Memiklerimi elleyemiyorum onu da diyim
Saçma sapan bir durumdayım

Hobaaaaa bak ben 4. Gğn sabah ter kokumu fark ettim bir de ogün belim tuttu ki ne tuttu bende yoğun değerlendirmeye bağladım ama değilmiş sanırım o gün rahme düştü diye düşünüyorum.benim 7gğn akşam görmüşlüğüm var ama bana sorarsan 6 dan beri emindim gibi çatlamadan sonraki diye saydım tabiki sende 7 günden başla teste ne olacak ama yok stres olan biriysen boşver Bekle

12. Gün yap kuşum

Canim ben iyiyim bu aralar yoğunum anca oturdum simdi. Cocuklara kurabiye falan yaptim. Bu aralar yoğun uyku halliyim regl beni biraz zorladi fazla yogun geciyor

Aferin aşko bizi yalnız bırakma sensiz olmuyo kııızzz napcan aşko bana da söyle bende bileyim aşko varis olduğunu nerden biliyosun bebeğim
İvittt yaa bir gün girmeyince çok özlüyom sizivajinal ultrasonda görünüyor kuzum defalarla farkli doktorlarda muayene oldum hepsi aynı şey söyledi.
Şöyle anlatayimm canim
Bizim yan komşumuz var 70 yaşlarında nine eli,nefesi çok kuvvetlidir
Kayınvalidem hep söyluyor ki git seninde belini çeksin ben takmiyordum
Neyse 15-20gün önce çok yakın bir arkadaşim oğlunu getirdi belini çektirdi(oğlu 12yaşinda gülerken idrarıni tutamiyor altına kaçiriyor, ne kadar doktor tedavi falan işe yaramadi ,en son bizim komşuya getirdi)
Ve o günden bu yana çocuk altına kaçırmıyor
Bende gitdim bugün nineyle konuştdum,sabah aç karnina gel yanima belini çekeyim dedi
Zaten her üsulu denedik bundan ne zarar gelir diyip sabah aç karnina gidicem

Geçmiş olsun aşko noldu sana ya,yumurtlama olmamişmiydi?nerden anladin?
Muayene etkisinden kasık ağrısı ola biliyor ama meme ağrısı neden olsun ki

Canim ben iyiyim bu aralar yoğunum anca oturdum simdi. Cocuklara kurabiye falan yaptim. Bu aralar yoğun uyku halliyim regl beni biraz zorladi fazla yogun geciyor
Ellerine sağlık canim afiyet olsun bende aynen öyleyim çok uykum var,reglim ağır ve yoğun geçiyor bulanti da var

Ayyy 21. Gün pazara geliyor aşko misafirlerim olacak inşallah erken kalkarlar ay evet aşko çatlamadan sonra 12. Gün yapayım diye düşündüm valla aklıma hep sen geliyorsun üzülmeyelim bir daha inşallah
Aşko illaki 21. Gün yapmana gerek yok 20.gün yap bide 22. Gün tamam bitti gitti sonra otur bekle o günün etrafında dolaş Yani mfk hep öyle diyor Aynen aşko testlerin mağduru olmayalım artık

Evet sonunda hocalara da düştük daha ne hallere düşcez acaba aşko şakası bi yana şifa olur inşallah kuzum ya ❤ aşko sen göbek düşüklüğü için hiç baktırdın mı?

Allah yardimcin olsun canim,adet olacağını ben zaten biliyordum icine dogmuştu
İnşallah 3.ay siparişimiz uğur getirir bize
İnşallah aşko elimde 15 günlük falan kaldı onlarla devam edicem bakalım olmazsa devamını alırım nasip hangi ay bilemeyiz yola devam

Aşko sende üstüne belini çektirirken eşinin hırkasını giy

Evet sonunda hocalara da düştük daha ne hallere düşcez acaba aşko şakası bi yana şifa olur inşallah kuzum ya ❤ aşko sen göbek düşüklüğü için hiç baktırdın mı?
Recep ivedik durumuna düşmesem iyidir yok kız hoca degil ki ,kendi halinde yaşlı bi kadın,kv söylüyor eskiden mahallede kimin çocuğu olmasa gelirmiş bu kadının yanina hemen hamile kaliyormuş
Ben de gideyim zarari yok en azindan faydasi olur diye düşündüm
Evet aşko baktirdim yillar önce yerinde göbüşüm

İnşallah aşko elimde 15 günlük falan kaldı onlarla devam edicem bakalım olmazsa devamını alırım nasip hangi ay bilemeyiz yola devam
Eşim bu ay içmeyeceyini söyledi bıkmış artık ilaçlardan bence hakli bende bıktım
O yüzden iki aylık eş paketi,15 günlük athenam kaldı ama advictor sipariş edicem mutlaka
İnsulin direncime çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…