Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dinlen bebeğim çok geçmiş olsun kuzum ❤❤

Tatlım iyiyim, sadece beklemedeyim. Reglim bitmesini bekliyorum sessizce hain planlar yapıyorum bu ay iyi beslenicez, iyi spor yapıcaz bi de maydanoz süt buharını denicem. 2 yıl aradan sonra ovülasyon testi de yapıcam. Bomba gibi geliyorum hahaha

Yumurtlama üzerinden 11 gün say bebeğim, en erken o zaman emin olursun. Ondan önce belirti olması çok zor zaten, HCG yükselmeye başlayacak ki belirtilerin de başlasın. İlk yumurtlama gününden sayarsak 5 Ekimde şansını deneyebilirsin kuşum, hadi inşallah

Ben bu hazirandaki gebelikte döngünün 12. Ve13. Günü birliktelik yaşadım ve hangisi tuttu bilmiyorum ama ilkinden 9 ikincisinden 8 gün sonra silik çizgiyi yakaladım kuzum

Tamam bebeğim bilgiler için teşekkür ederim inşallah güzel haberler verebilirim size

Ben bu hazirandaki gebelikte döngünün 12. Ve13. Günü birliktelik yaşadım ve hangisi tuttu bilmiyorum ama ilkinden 9 ikincisinden 8 gün sonra silik çizgiyi yakaladım kuzum
Ay kuzum senin bebiş ne kadar erken göstermiş kendiniiii benim sanmıyorum o kadar erken çıkmaz benimde döngünün 12. Günü yumurtlama oldu aynı neredeyse seninkiyle

Ayyyy kombo yapmışsın kuzum ne güzelllll bu ay inşallah hepsi iyi gelir inşallah ekim ayı bizim ayımız olur bebeğim

Amin kuzum inşallah çok güzel olacak

Aşkoo ceketi unutma ceketsiz buhara oturamayız

Sağol bebeğim bende çok severim ❤ elimde olsa herşeyi boyarım valla bi önceki kardeşime gittiğimde komple çocuk odası boyadık birlikte çok eğlenceliydi sapıta sapıta boyamıştık
Ayyyy ne güzel yaaaa o ortam daha güzel olur boyadan Valla bende çok meraklıyım videolarını izlemeye bile bayılıyorum mutfak tezgahını ara fayansını boyayan bile var yaaa öyle dönüşümler yapıyorlar ki epeski şey yepyeni oluyor

Evet aşko bende çok seviyorum valla malzeme olsa Ay insan neler yapar be asıl kendime tekli koltuk yapıciğim başarabilirsem tabi

Dinlen bebeğim çok geçmiş olsun kuzum ❤❤
Teşekkür ederim kuzum göl gibi olmuşum eşim uyandırdı su gibisin üzerini değiştirelim diye şimdi değiştirdim devam ediyorum terlemeye karın ağrım hafiflemiş ben devam ediyorum uyumaya çok öpüldünüz çok kaynatmayın aklımda burda he uyanıp giriyorum Demgey3

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kaynatmıyoruz bu gece bebeğim herkesin işi var sanırım yat dinlen aşkım cabuk iyileş Rabbim şifa versin inşallah kuzum kolaylıkla iyileş inşallah❤❤❤ iyi geceler bebeğim

Yanılsan ben zilleri takar oynarım aşko kusura bakma heeeh bende diyorm bu inat nerden geliyor belli oldu bende başlıcam o zaman gebe kalcam gebeyim ben

Çok sevindim kuzum ne kadar güzel haber
Zikir haline mi getirsek bunu

Canım bende sanki pik gibi
Bugün 15 ye yapamadım şimdi gece yarısı yaptım
Ama değerlendirmeyi sabah düşünüyorum
Diğer kızlar bakar mısınız
Ginnys Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 ve unuttuklarım
_Umutlu_Pozitif_

Eklentiler

• image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…