- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.521
Dinlen bebeğim çok geçmiş olsun kuzum ❤❤Yatıyorum aşkolar karnım çok ağrıyor afedersiniz ama iki uzun pedi önlü arkalı taktım çok yoğun oluyorum kuzum bu gece katılamayacağım size soğuk algınlığı ilacı içtim şimdi tekrar uyuyacağım inşallah aşkolar öpüyorum hepinizi
Oohh ne güzel aşko bende kitaplık gibi bişey boyuyorumAşkoooo benim koca hemen uyudu saat 10 da bende mutfakla uğraştım şimdi oturdum yalnız başıma tv izliyordumsen napıyorsun aşkooo
Tatlım iyiyim, sadece beklemedeyim. Reglim bitmesini bekliyorum sessizce hain planlar yapıyorum@mireslMucizemmm16 @raainbow R Random3 @Cgh bitliKedi @Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu M melek076 Ginnys ve diğer kizçeler İyi akşamlar canlarım nasilsiniz?dünden beri yazamadim ya gece iyi makara olmuş yine nasilsiniz napiyosunuz?yeni hamişler varmı? adet olanlar?pik görenler?
Yumurtlama üzerinden 11 gün say bebeğim, en erken o zaman emin olursun. Ondan önce belirti olması çok zor zaten, HCG yükselmeye başlayacak ki belirtilerin de başlasın. İlk yumurtlama gününden sayarsak 5 Ekimde şansını deneyebilirsin kuşum, hadi inşallahAşkolarrMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Lale95 M melek076 @iyilikperisi92 @sevdaluk1911 Ginnys @miresl R Random3 @Cgh M mucizeOldu ve diğer aşkolar Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi
Ben bu hazirandaki gebelikte döngünün 12. Ve13. Günü birliktelik yaşadım ve hangisi tuttu bilmiyorum ama ilkinden 9 ikincisinden 8 gün sonra silik çizgiyi yakaladım kuzumYumurtlama üzerinden 11 gün say bebeğim, en erken o zaman emin olursun. Ondan önce belirti olması çok zor zaten, HCG yükselmeye başlayacak ki belirtilerin de başlasın. İlk yumurtlama gününden sayarsak 5 Ekimde şansını deneyebilirsin kuşum, hadi inşallah
Yaaaa çok severim boya işlerini hobi gibiiiii kolay gelsin aşkoooOohh ne güzel aşko bende kitaplık gibi bişey boyuyorum
Tamam bebeğim bilgiler için teşekkür ederimYumurtlama üzerinden 11 gün say bebeğim, en erken o zaman emin olursun. Ondan önce belirti olması çok zor zaten, HCG yükselmeye başlayacak ki belirtilerin de başlasın. İlk yumurtlama gününden sayarsak 5 Ekimde şansını deneyebilirsin kuşum, hadi inşallah
Ay kuzum senin bebiş ne kadar erken göstermiş kendiniiii benim sanmıyorum o kadar erken çıkmazBen bu hazirandaki gebelikte döngünün 12. Ve13. Günü birliktelik yaşadım ve hangisi tuttu bilmiyorum ama ilkinden 9 ikincisinden 8 gün sonra silik çizgiyi yakaladım kuzum
Ayyyy kombo yapmışsın kuzum ne güzelllllTatlım iyiyim, sadece beklemedeyim. Reglim bitmesini bekliyorum sessizce hain planlar yapıyorumbu ay iyi beslenicez, iyi spor yapıcaz bi de maydanoz süt buharını denicem. 2 yıl aradan sonra ovülasyon testi de yapıcam. Bomba gibi geliyorum hahaha
Amin kuzum inşallah çok güzel olacakİnşallah kuzum birkaç gündür çok iş yapamıyorum zatenbi bugün başladı belirtim ama hala çok umutlanmıyorum bu ay da yok gibi geliyor Ayyyy senin bebiş çok güzel gösterdi kendini inşallah bizimkiler de gösterir bebeğiiiiimmmm
Sağol bebeğim bende çok severim ❤Yaaaa çok severim boya işlerini hobi gibiiiii kolay gelsin aşkooo
Aşkoo ceketi unutma ceketsiz buhara oturamayızTatlım iyiyim, sadece beklemedeyim. Reglim bitmesini bekliyorum sessizce hain planlar yapıyorumbu ay iyi beslenicez, iyi spor yapıcaz bi de maydanoz süt buharını denicem. 2 yıl aradan sonra ovülasyon testi de yapıcam. Bomba gibi geliyorum hahaha
Ayyyy ne güzel yaaaa o ortam daha güzel olur boyadanSağol bebeğim bende çok severim ❤elimde olsa herşeyi boyarım valla bi önceki kardeşime gittiğimde komple çocuk odası boyadık birlikte çok eğlenceliydi sapıta sapıta boyamıştık
Evet aşko bende çok seviyorum valla malzeme olsa Ay insan neler yapar beAyyyy ne güzel yaaaa o ortam daha güzel olur boyadanValla bende çok meraklıyım videolarını izlemeye bile bayılıyorum mutfak tezgahını ara fayansını boyayan bile var yaaa öyle dönüşümler yapıyorlar ki epeski şey yepyeni oluyor
İnşaallah olmazsın gebelik haberini verirsin bizlere
Amin canım inşallahYok kız sen bize bakma
Ben kendime iki ay süre verdim ekim ve kasım
Tüm değerlendirmeleri yapicam olmazsa da dosyayi kapatip önüme bakıcam
Teşekkür ederim kuzum göl gibi olmuşum eşim uyandırdı su gibisin üzerini değiştirelim diye şimdi değiştirdim devam ediyorum terlemeye karın ağrım hafiflemiş ben devam ediyorum uyumaya çok öpüldünüz çok kaynatmayın aklımda burda he uyanıp giriyorumDinlen bebeğim çok geçmiş olsun kuzum ❤❤
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineTeşekkür ederim kuzum göl gibi olmuşum eşim uyandırdı su gibisin üzerini değiştirelim diye şimdi değiştirdim devam ediyorum terlemeye karın ağrım hafiflemiş ben devam ediyorum uyumaya çok öpüldünüz çok kaynatmayın aklımda burda he uyanıp giriyorumDemgey3
Kaynatmıyoruz bu gece bebeğim herkesin işi var sanırım yat dinlen aşkım cabuk iyileş Rabbim şifa versin inşallah kuzum kolaylıkla iyileş inşallah❤❤❤ iyi geceler bebeğimTeşekkür ederim kuzum göl gibi olmuşum eşim uyandırdı su gibisin üzerini değiştirelim diye şimdi değiştirdim devam ediyorum terlemeye karın ağrım hafiflemiş ben devam ediyorum uyumaya çok öpüldünüz çok kaynatmayın aklımda burda he uyanıp giriyorumDemgey3
Zikir haline mi getirsek bunuYanılsan ben zilleri takar oynarım aşko kusura bakmaheeeh bende diyorm bu inat nerden geliyor belli oldu bende başlıcam o zaman gebe kalcam gebeyim ben
Çok sevindim kuzum ne kadar güzel haber
Canım bende sanki pik gibi@mireslMucizemmm16 @raainbow R Random3 @Cgh bitliKedi @Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu M melek076 Ginnys ve diğer kizçeler İyi akşamlar canlarım nasilsiniz?dünden beri yazamadim ya gece iyi makara olmuş yine nasilsiniz napiyosunuz?yeni hamişler varmı? adet olanlar?pik görenler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?