- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.721
Aşko valla bu ay hamileysen aşırı gülerim sana bak yoo yok adet oldum derken düşünsene hamiş çıktığını ahahahaha sürpriiiizzzO değilde aşko sol kasığım hala batıyo iğne giriyo sanki arada atıyo pıt pıt ne oluyo anlamıyorum
Bu adetten sonra hiç umudum kalmadı aşko neden bilmiyorum ama artık hiç olmıycak gibi geliyo vallaAşko senin adet değişik olmuş bak bişey diyim mi böyle adeti anormal yaşayanlar bir sonraki ay çoğu hamile kalıyor duyduklarım bilgin olsun hatta bu yüzden dikkat ederim dengesizlik yaşıyor muyum adette diye ama bende azalma olmuyor hiç her ay maşalllah musluk gibiumutlandırmak İçin söylemiyorum tesadüf mü bilmem ama hep duyduklarım öyle diyor aşko bu buharı araştırdım biraz ilk buharına oturmayın çok kızgın buhar yanığa enfeksiyona sebep olabilirmiş Yani bi kaç dakika beklerim öyle buharına otur lütfen birimiz bile yanmadan sağlam çıkalım şu işten
Ona bende gülerim işteeAşko valla bu ay hamileysen aşırı gülerim sana bak yoo yok adet oldum derken düşünsene hamiş çıktığını ahahahaha sürpriiiizzz
Yok aşko cidden bak düzen bozulması falan bile iyi gidiyor demekmişBu adetten sonra hiç umudum kalmadı aşko neden bilmiyorum ama artık hiç olmıycak gibi geliyo vallabenimde öyle olurdu normalde olmadı bu kez sarstı deprem etkisi yarattı ve bitti ay sağol aşko o zaman bende öyle yaparım aşko pişmeye niyetim yok
Aşko başla test var mı elinde yarın tekrar mı yapsan ya herşeyi geçtim enfeksiyon falan mı olduki sen geçen çok kötü ağrılarda çektin enfeksiyon bel sırt bacak ağrısı falanda yapıyor bi doktora gitsen Ya bi acile bile gitsen ağrım var diyipOna bende gülerim işteeAşko test yaptım ya yoktu işte aslında bu maydanozu da yapmasam mı akıntım da çok garip şeyler yaşıyorum ya
İnşallah aşkomYok aşko cidden bak düzen bozulması falan bile iyi gidiyor demekmiş
Allah ebeden razı olsun çok teşekkür ederimEn hayırlı en kısa zamanda rabbim tamamlasın sizi inşallah
Bak boşuna demiyorum hem burçdaşım hem batdaşım diyeRabbim güc kuvvet versin tatlumsize başarılar
Yok daha 4.günüm ,2-3güne biter
Bizde tam gaz devamkeee
Ay valla yaaaa şuan zaman geçmiyor banaaaBak bunu el birliğiyle yapmalıyız aşkolaryada ışınlanmayı zamanı ileri almayı falan
Ahahahha aşko sihir lazım bize bizim ya perihan teyzeye ya Selenaya yada Kulinaya ihtiyacımız varEvet ya nasıl yapılır acaba bunu araştırmalıyız
Aşko testim yok başka olsaydı yapardım yaAşko başla test var mı elinde yarın tekrar mı yapsan ya herşeyi geçtim enfeksiyon falan mı olduki sen geçen çok kötü ağrılarda çektin enfeksiyon bel sırt bacak ağrısı falanda yapıyor bi doktora gitsen Ya bi acile bile gitsen ağrım var diyip
Ben perihan teyze seviyorumAy valla yaaaa şuan zaman geçmiyor banaaaşöyle gelecekten bir kesit görebilsek keşke
Ahahahha aşko sihir lazım bize bizim ya perihan teyzeye ya Selenaya yada Kulinaya ihtiyacımız var
En iyisini edersin kuzum ya ihtimaller üstünden gidilmiyor bu konularda malesef canımAşko testim yok başka olsaydı yapardım yaenfeksiyon belirtim de yok ki kuzum akıntım şeffafa döndü akşam ama karnımda şişlik var ya tam sökülmedim diye yada enfeksiyon dediğin gibi bebeğim her zaman her belirtiyi vermiyo ya salı gününe randevu buldum aşko gidicem bakalım ne diycek
He beklemeye mi geçiyorsun seeeen ayyyyAy valla yaaaa şuan zaman geçmiyor banaaaşöyle gelecekten bir kesit görebilsek keşke
Ahahahha aşko sihir lazım bize bizim ya perihan teyzeye ya Selenaya yada Kulinaya ihtiyacımız var
Aynen kuzum ❤ dış gebelik belirtilerine baktım da biraz benziyo gibi deEn iyisini edersin kuzum ya ihtimaller üstünden gidilmiyor bu konularda malesef canım
Hadi ya ayyy dene bakalım hadi şifa niyetine inşallahAynen kuzum ❤ dış gebelik belirtilerine baktım da biraz benziyo gibi deamaannn neyse ne bee ben Maydanozu süte kattım aşko
Dün girmiş en son yani cuma günü bişey mi oldu ki
Amin bebeğim inşallahHadi ya ayyy dene bakalım hadi şifa niyetine inşallah
Bilmiyorum ki bebeğim ya özelden de yazdım gündüz cevap vermediDün girmiş en son yani cuma günü bişey mi oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?