Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu adetten sonra hiç umudum kalmadı aşko neden bilmiyorum ama artık hiç olmıycak gibi geliyo valla benimde öyle olurdu normalde olmadı bu kez sarstı deprem etkisi yarattı ve bitti ay sağol aşko o zaman bende öyle yaparım aşko pişmeye niyetim yok

Aşko valla bu ay hamileysen aşırı gülerim sana bak yoo yok adet oldum derken düşünsene hamiş çıktığını ahahahaha sürpriiiizzz
Ona bende gülerim iştee Aşko test yaptım ya yoktu işte aslında bu maydanozu da yapmasam mı akıntım da çok garip şeyler yaşıyorum ya

Yok aşko cidden bak düzen bozulması falan bile iyi gidiyor demekmiş

Ona bende gülerim iştee Aşko test yaptım ya yoktu işte aslında bu maydanozu da yapmasam mı akıntım da çok garip şeyler yaşıyorum ya
Aşko başla test var mı elinde yarın tekrar mı yapsan ya herşeyi geçtim enfeksiyon falan mı olduki sen geçen çok kötü ağrılarda çektin enfeksiyon bel sırt bacak ağrısı falanda yapıyor bi doktora gitsen Ya bi acile bile gitsen ağrım var diyip

Rabbim güc kuvvet versin tatlumsize başarılar
Yok daha 4.günüm ,2-3güne biter
Bizde tam gaz devamkeee
Bak boşuna demiyorum hem burçdaşım hem batdaşım diye benim de 4.günüm bugün. Takviyelerimizi aldık bol kuruyemiş, bol yeşillik falan.. hadi hayırlısı

Aşko testim yok başka olsaydı yapardım ya enfeksiyon belirtim de yok ki kuzum akıntım şeffafa döndü akşam ama karnımda şişlik var ya tam sökülmedim diye yada enfeksiyon dediğin gibi bebeğim her zaman her belirtiyi vermiyo ya salı gününe randevu buldum aşko gidicem bakalım ne diycek

Ay valla yaaaa şuan zaman geçmiyor banaaa şöyle gelecekten bir kesit görebilsek keşke

Ahahahha aşko sihir lazım bize bizim ya perihan teyzeye ya Selenaya yada Kulinaya ihtiyacımız var
Ben perihan teyze seviyorum kulina da selena da zamanı ileri alamıyo aşko hiç görmedim

En iyisini edersin kuzum ya ihtimaller üstünden gidilmiyor bu konularda malesef canım

Ay valla yaaaa şuan zaman geçmiyor banaaa şöyle gelecekten bir kesit görebilsek keşke

Ahahahha aşko sihir lazım bize bizim ya perihan teyzeye ya Selenaya yada Kulinaya ihtiyacımız var
He beklemeye mi geçiyorsun seeeen ayyyy hadi bakalım Rabbim içimizi biliyor hayırlısıyla bu ay yolumuzu açsın inşallah önden sen arkandan biz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…