- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.741
Ahahah tamam aşko seni mi Kırcam perihan teyze olsunBen perihan teyze seviyorumkulina da selena da zamanı ileri alamıyo aşko hiç görmedim
Allah Allah çıkar gelir inşallah bakalım bekleyelimdeBilmiyorum ki bebeğim ya özelden de yazdım gündüz cevap vermedi
O ney kız ne uyuması aşkoooHelloooouyudunuz mu kıız
Evet aşko ya yarın 21.gün eğer olabilirse son ekşın olacak eğer olmazsa da ne yapalım kısmetHe beklemeye mi geçiyorsun seeeen ayyyyhadi bakalım Rabbim içimizi biliyor hayırlısıyla bu ay yolumuzu açsın inşallah önden sen arkandan biz inşallah
İnşallah aşko bi sorun olmasında iyi olsunda yaAllah Allah çıkar gelir inşallah bakalım bekleyelimde
İnşallah kuzum aaa iyi iyi az kalmış yaEvet aşko ya yarın 21.gün eğer olabilirse son ekşın olacak eğer olmazsa da ne yapalım kısmetaynen aşko ya artık beklemeye geçtiiiimmm yumurtlamaya göre sayarsam aşko yarın son 6 gün kalmış oluyor bata Ay inşallah kuzum ya ekim ayı bol gebelik haberi ile dolu bir ay olsun inşallah hepimiz güzel haberi hep beraber alalım inşallah
Ahahahha sıcak gevşetti ya ondandır o aşko dayan ne zamandır oturuyorsun buharda ceketi aldın mı ahahaha_Umutlu_Pozitif_ aşko gözünü seviyim işeyipte maydanoz süt buharına otur altıma etcem kalkamıyorumda
4 dk oldu oturur oturmaz çişim geldiAhahahha sıcak gevşetti ya ondandır o aşko dayan ne zamandır oturuyorsun buharda ceketi aldın mı ahahaha
Evet ya aslında hızlı geçti gibi bu seferİnşallah kuzum aaa iyi iyi az kalmış yaEkim kurumuş yaprakları döktüğü gibi bütün stres sıkıntılarımızı döksün yerine güzellikler getirsin inşallahh
Aşko buharında durcan çömelerek biliyorsun dimi4 dk oldu oturur oturmaz çişim geldiyanmam inşallah baya ılık ama iyice ılıtmak gerek oturunca sıcaklaşıyo aşko da ceketsiz asla yapmazdım tabikide ceket tamam
Kızzzz aşkoooo sen şuan üstünde oturuyor musun_Umutlu_Pozitif_ aşko gözünü seviyim işeyipte maydanoz süt buharına otur altıma etcem kalkamıyorumda
İnşallah aşko be hayırlısıyla gelsinler inşallahEvet ya aslında hızlı geçti gibi bu seferayyy ne güzel dedin öyle kuzum inşallah inşallah minikler getirsin bize ekim ayı
Ay inşallah aşko ya valla şuan bende korktum oturdu herhalde bizimkiAşko buharında durcan çömelerek biliyorsun dimiiçine oturmadın dimi
Biliyorum aşko tabikideAşko buharında durcan çömelerek biliyorsun dimiiçine oturmadın dimi
Yapma yanarıızzzzzBiliyorum aşko tabikideetki etsin diye içine de oturabilirdim sanki mantıklıymış
Ben şimdi eve geldim canım benim
Haha ne yapıyorsunuz kız ne faydası var bu buharın anlamadım_Umutlu_Pozitif_ aşko gözünü seviyim işeyipte maydanoz süt buharına otur altıma etcem kalkamıyorumda
Ayaklarımı hissetmiyorumYapma yanarıızzzzzBuhara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?