- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.861
Ay ne güzel kolay gelsin aşkoİnşallah kuzucummmİyiyiz aşko arkadaşın elma bahçesi varmış elma toplamaya gidiyoruzzzz
Ay inşallah bebeğim yaaa
Burdayız aşko ben çok daha iyiyim şükür grip bayağı hafifledi sadece karın ağrım var arada adetten dolayı ama iyiyim şükür sen nasılsın napıyosun canımSelam canım kızlar nasilsıniz?nerelerdesiniz?
Mucizemmm16 M Mavimiresl Childdevelopment @melek076 @bitliKedi @raainbow @Fang @Veziir @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 ve diğer aşkolarım
ımmmm en sevdiğimdenNapalim İslak kek yaptım sıkıntıdan sen napiyorsunn
Hayırlısı diyelim artıkAşkom benim yumurtlama falan hepsia sardı zaten erken yumurtluyorum 13. Güne kadar en geç ama bi kaç aydır karmakarışık oldu herşey bende telinin 4 5 6. Günleri yapılıyo diye okudum amaann içerisi temizlensinde bebe kendisi bilir artık gelip gelmiyceğini sen nasıl oldun kuzum iyi misin
Kalk beraber yiyelimımmmm en sevdiğimdenellerine sağlık aşko evdeyim canım film arıyorum film izlicez hava yağmurlu kapalı içim sıkılıyor böyle zamanlarda
Ayyy ne güzel olur aşko gel kızKalk beraber yiyelimyanına kahve film açalım
Ay en güzeli aşkoAynı aşko bende içimde kapandıfilm arıyoruz şöyle aksiyon macera falan oturup izlicez inşallah bulursam yapılcak en iyi şey bu havada
Canim sıkıcı boğucu bi pazar. Bende evdeyim kv dedeydik geldik. Camasir islerim var ama hic bisey yapasimda yokSelam canım kızlar nasilsıniz?nerelerdesiniz?
Mucizemmm16 M Mavimiresl Childdevelopment @melek076 @bitliKedi @raainbow @Fang @Veziir @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 ve diğer aşkolarım
Keşke ışınlansakAyyy ne güzel olur aşko gel kızşuan canım çekti he tatlı delisiyim özellikle regl günlerinde ahaha
Evet çok sıkıcıCanim sıkıcı boğucu bi pazar. Bende evdeyim kv dedeydik geldik. Camasir islerim var ama hic bisey yapasimda yok
Kalk beraber yiyelimyanına kahve film açalım
Benimde canım cips istiyor yaa. Üşeniyorum markete gitmeyeAyyy ne güzel olur aşko gel kızşuan canım çekti he tatlı delisiyim özellikle regl günlerinde ahaha
Çok şükür kuzum vitaminli gidalar tüket bünyeni kuvvetlendirBurdayız aşko ben çok daha iyiyim şükür grip bayağı hafifledi sadece karın ağrım var arada adetten dolayı ama iyiyim şükür sen nasılsın napıyosun canım
Kalk kızBenimde canım cips istiyor yaa. Üşeniyorum markete gitmeye
Aşko ben trendyoldan tül perde sipariş etmek istiyorumBenimde canım cips istiyor yaa. Üşeniyorum markete gitmeye
Nasılsin Safişcimmmm islak kek kokusu taaa Baküye kadar geldiKalk kız
Reglime 10 gün var yaklaşık ama memeler simdiden coştu yineSelam canım kızlar nasilsıniz?nerelerdesiniz?
Silikleşiyor sanki canımKızlar bi bakar mısınız
@GinnysMucizemmm16 M mucizeOldu @Demgey3 ve diğer kızlar
Üstteki bugün 12 de buraya attığım ovu
Alttaki şimdi
Canım kalınlaşmaya başlamış sankim haKozlar hergun 7:35 de yapıyorum akşam
Nasıl gidiyor hele hele bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?