Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben baya geç gördüm ve çok sevindim kuzum hamilesin kan vs verdinmi gelişmeler neler
Aşkoomm nasl merak etmişsin teşekkür ederim iiyiyimm iyimm siz siz olun şarj aleti olmadam evden çıkmayn herkes iphone kullanmıyor zor oluyo

Hoş geldin kuzummmm nerelerdesin sen yaa özletdin kendini
Telfonsuz kalmak benim için çok zor o yüzden ilk önce şarj aletimi alırım
Hiç kuzum hem çay içiyorum hem oglumun ödevlerin yazdiriyorum

Kızçeler bu maydanoz süt mevzusu ne ki beni aydınlatır mısınız _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16
Aşko hani sen bana yapma demiştin ya o işte sütle maydanozu kaynatıp ılıdıktan sonra buharına oturup belini sarıyosun 15 20 dk oturuluyo iltihabı söküyomuş bide yapanlar hep hamile kalmış o ay biz ceketin de kerametine inanıp belimize kocaların ceketi sarıyoruz

Kızçeler bu maydanoz süt mevzusu ne ki beni aydınlatır mısınız _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16
Demek şöyle kuzum,ilk önce eşinin en çok giydiği ceketi alıyorsun
Sonra yarim litre sütde 1demet maydanozu kaynatiyorsun ,bi kovaya boşaltıp üzerine oturuyorsun buhari sana deyecek şekilde
Sonra da işin püf noktasi eşinin ceketin üzerine atiyorsun açık kalan yerlerini kapatmak için işin sırri ceketde
Ama dikkat et buharla kendini haşlayıp doktorluk olma

Hayırlısı diyelim artık iyiyim bende napayım doktora gittim lupus için bir kaç tahlil daha istediler on gün sonra çıkacak sonuçlar aspirin verdi hergun içiyorum
Tekrar çok geçmiş olsun kuzum ❤ aspirin ne içinmiş aşko sonuçların çıkınca haber et ❤

Beybi sen yaptin galiba,kovaya mi boşaltdin leyene mi?ilk sıcagi geçtikden sonra buhar kalıyormu orda?

Hoşgeldin canım bende akşamdan beri düzenli girmemiştim çok mesaj birikmiş bi daha şarjsız gitme bi yere ayfondaş arkideşim bende şarj olmadan çıkamıyorum ceket niye ki gııı onu anlamadım

Beybi sen yaptin galiba,kovaya mi boşaltdin leyene mi?ilk sıcagi geçtikden sonra buhar kalıyormu orda?
Yaptım aşko kovaya koymak gerekiyo kuzum ben baya ılıttım çok sıcak yakar çünkü sütün kendi buharı alev attığı için kaynatıyosun ya aşko o sıcaklık gittikten sonra bi karıştırıp sonra biraz daha bekliyosun iyice ılısın diye çünkü oturunca etrafını kapanıyo ya sıcaklık vuruyo yinede

Hahahahah bu fikir tam benlik kesinlikle eee ne zaman yapıyoruz çok heyecanlı

Hoşgeldin canım bende akşamdan beri düzenli girmemiştim çok mesaj birikmiş bi daha şarjsız gitme bi yere ayfondaş arkideşim bende şarj olmadan çıkamıyorum ceket niye ki gııı onu anlamadım
Aşko ceket surdan geliyo bak eskiler ceketi üstüne atsam hamile kalıyo demişler ya ordan

Ben bunu kesin yaparım haaa kendimi de yakar mıyım bilemem ama ceket fikri çok güzel hadi söyleyin kimin fikriydi

Hahahahah bu fikir tam benlik kesinlikle eee ne zaman yapıyoruz çok heyecanlı
Valla ben dün gece yaptım aşko adet bittikten hemen sonra başlıyosun günde 2 3 kez yapmak gerekmiş ama sanırım ben 1 kez yapıcam ya karar veremedim bi doktora gitsem ondan sonra bakıcam devamına kendini hiç üşütmiyceksin aşko dikkat et 1 litre süte yarım demek maydanoz koyup kaynatıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…