- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.881
Aynen dimi dün bine fenaydım kız kasık agrısındanCanım kalınlaşmaya başlamış sankim ha
Ben baya geç gördüm ve çok sevindim kuzum hamilesinEki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
Kızlarım günaydın testi yaptım koyulaşmış perşembe gününe göre çok şükürDemgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu R Random3 R raainbow miraclebeyb Lale95 @Cgh ve diğer unuttuğum kızlar
Aşkoomm nasl merak etmişsin teşekkür ederim iiyiyimm iyimm siz siz olun şarj aleti olmadam evden çıkmayn herkes iphone kullanmıyor zor oluyo
İbrahim Tatlıses şarkisi memeler baş kaldırmışReglime 10 gün var yaklaşık ama memeler simdiden coştu yine
Hoş geldin kuzummmm nerelerdesin sen yaa özletdin kendiniMucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M mucizeOldu Demgey3 miraclebeyb M melek076 nicelerini unuttuğum diğer kızlaaar napıyosunuz ben geldiiiimmm
Ya bi arkadaşlara kalmaya gittiydik şarjı evde unutmşm onlrda da uyumlu yoktu baya telefon detoksu yapmış oldum özledim sizi yaaa ne var ne yok
Aşko hani sen bana yapma demiştin ya o işte sütle maydanozu kaynatıp ılıdıktan sonra buharına oturup belini sarıyosun 15 20 dk oturuluyo iltihabı söküyomuş bide yapanlar hep hamile kalmış o ay
Demek şöyle kuzum,ilk önce eşinin en çok giydiği ceketi alıyorsun
Tekrar çok geçmiş olsun kuzum ❤ aspirin ne içinmiş aşko sonuçların çıkınca haber et ❤Hayırlısı diyelim artıkiyiyim bende napayım doktora gittim lupus için bir kaç tahlil daha istediler on gün sonra çıkacak sonuçlar aspirin verdi hergun içiyorum
Beybi sen yaptin galiba,kovaya mi boşaltdin leyene mi?ilk sıcagi geçtikden sonra buhar kalıyormu orda?Aşko hani sen bana yapma demiştin ya o işte sütle maydanozu kaynatıp ılıdıktan sonra buharına oturup belini sarıyosun 15 20 dk oturuluyo iltihabı söküyomuş bide yapanlar hep hamile kalmış o aybiz ceketin de kerametine inanıp belimize kocaların ceketi sarıyoruz
Aspirin kan sulandirici ilaç aşkoTekrar çok geçmiş olsun kuzum ❤ aspirin ne içinmiş aşko sonuçların çıkınca haber et ❤
Bende içsem iyi olurdu ya ama asla içemiyorum midem den çok gıcıkAspirin kan sulandirici ilaç aşko
Hoşgeldin canım bende akşamdan beri düzenli girmemiştim çok mesaj birikmiş_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 en güzel bu aşkolar anlatır detayları onlar not aldı ama kısaca kaynatıp buharına oturcaz mucizemmm aşkom içip duşta alcak ama o ayrı konu hatırlatmak isterim ceket detayını atlamasınlar
Yaptım aşko kovaya koymak gerekiyo kuzum ben baya ılıttım çok sıcak yakar çünkü sütün kendi buharı alev attığı içinBeybi sen yaptin galiba,kovaya mi boşaltdin leyene mi?ilk sıcagi geçtikden sonra buhar kalıyormu orda?
Hahahahah bu fikir tam benlik kesinlikleAşko hani sen bana yapma demiştin ya o işte sütle maydanozu kaynatıp ılıdıktan sonra buharına oturup belini sarıyosun 15 20 dk oturuluyo iltihabı söküyomuş bide yapanlar hep hamile kalmış o aybiz ceketin de kerametine inanıp belimize kocaların ceketi sarıyoruz
Aşko ceket surdan geliyo bak eskiler ceketi üstüne atsam hamile kalıyo demişler ya ordanHoşgeldin canım bende akşamdan beri düzenli girmemiştim çok mesaj birikmişbi daha şarjsız gitme bi yere ayfondaş arkideşim bende şarj olmadan çıkamıyorum ceket niye ki gııı onu anlamadım
İyi olmuştur bence biraz uzak kalmakMucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M mucizeOldu Demgey3 miraclebeyb M melek076 nicelerini unuttuğum diğer kızlaaar napıyosunuz ben geldiiiimmm
Ya bi arkadaşlara kalmaya gittiydik şarjı evde unutmşm onlrda da uyumlu yoktu baya telefon detoksu yapmış oldum özledim sizi yaaa ne var ne yok
Ben bunu kesin yaparım haaa kendimi de yakar mıyım bilememDemek şöyle kuzum,ilk önce eşinin en çok giydiği ceketi alıyorsun
Sonra yarim litre sütde 1demet maydanozu kaynatiyorsun ,bi kovaya boşaltıp üzerine oturuyorsun buhari sana deyecek şekilde
Sonra da işin püf noktasi eşinin ceketin üzerine atiyorsunaçık kalan yerlerini kapatmak için işin sırri ceketde
Ama dikkat et buharla kendini haşlayıp doktorluk olma
Valla içimden o geçti makara yapıyorsunuz sandım ama ciddiyiz bence haAşko ceket surdan geliyo bak eskiler ceketi üstüne atsam hamile kalıyo demişler ya ordan
Valla ben dün gece yaptım aşkoHahahahah bu fikir tam benlik kesinlikleeee ne zaman yapıyoruz çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?