- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.901
Geliyom peşinden bebeğim ahahaYaptım aşko kovaya koymak gerekiyo kuzum ben baya ılıttım çok sıcak yakar çünkü sütün kendi buharı alev attığı içinkaynatıyosun ya aşko o sıcaklık gittikten sonra bi karıştırıp sonra biraz daha bekliyosun iyice ılısın diye çünkü oturunca etrafını kapanıyo ya sıcaklık vuruyo yinede
Bende yapmak istiyorum ama korkuyorum ya benim Rahim içi varis varBen bunu kesin yaparım haaa kendimi de yakar mıyım bilememama ceket fikri çok güzel hadi söyleyin kimin fikriydi
Ben bunu kesin yaparım haaa kendimi de yakar mıyım bilememama ceket fikri çok güzel hadi söyleyin kimin fikriydi
Aferin aşko olay buGeliyom peşinden bebeğim ahahabitsin de azimle yapıcam. Hem eşim bu hafta gece 1 de gelecek. Çocukları uyutup 12 gibi yapar, hiçbişey olmamış gibi kocişi beklerim
Kuzum vericem ya bugün veririm yada yarın die düşünüyorumBen baya geç gördüm ve çok sevindim kuzum hamilesinkan vs verdinmi gelişmeler neler
Aşkoomm nasl merak etmişsin teşekkür ederim iiyiyimm iyimm siz siz olun şarj aleti olmadam evden çıkmayn herkes iphone kullanmıyor zor oluyo
Hepimizin fikri hahahahhBende yapmak istiyorum ama korkuyorum ya benim Rahim içi varis varsıcak zararli bana
Ceket fikrini unutdum yaaaR raainbow Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ 3den biriydi galiba sanursam
Anaaa adet bitimine o kadar çok şey var ki inşallah karıştırmamValla ben dün gece yaptım aşkoadet bittikten hemen sonra başlıyosun günde 2 3 kez yapmak gerekmiş ama sanırım ben 1 kez yapıcam ya karar veremedim bi doktora gitsem ondan sonra bakıcam devamına kendini hiç üşütmiyceksin aşko dikkat et 1 litre süte yarım demek maydanoz koyup kaynatıyosun
Aşko çok sıcak oturmazsan bişey olucağını zannetmiyorum bebeğim ılık olucak zaten ya kendini sardığın için sıcaklık içerde kalıyoBende yapmak istiyorum ama korkuyorum ya benim Rahim içi varis varsıcak zararli bana
Ceket fikrini unutdum yaaaR raainbow Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ 3den biriydi galiba sanursam
Birkaç aydir olmuyordu iki ay oldu yeniden geldi kendileriİbrahim Tatlıses şarkisi memeler baş kaldırmışaklima geldi bian
Yumurtlama sonrasi oluyor canim
_Umutlu_Pozitif_ aşkonun aklına geldi adamları ceket giydirip yatağa atalım diye bende belimize ceketlerini saralım dedim daha kolayıma geldi
Beni yine çok üzdüler aşkom ya gözlerim kan çanağı oldu. Bide en yakın arkadaşlarım ikiside.Selam canım kızlar nasilsıniz?nerelerdesiniz?
Mucizemmm16 @miresl Childdevelopment @melek076 @bitliKedi R raainbow @Fang Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 ve diğer aşkolarım
Anladım kuzum doğru diyorsun inşallah hiç bilemezsin hiçte olmazsınBilmiyorum kuzum bat ne zaman bu ay çorba oldu herşey kimyasaldan sonra
Çok haklısın bitanem ama bu yoldan dönmek yok biz üstümüze düşeni yapalım gerisi takdir ilahiHayat onlara güzel bebilmiyorum kuşum ama içim darlandı artık ya valla nasip artık olursa olur olmazsa da olmaz ben elimden geleni yapıyorum hatta hepimiz yapıyoruz fazlasıyla ama işte nasip ❤
Sağolasın aşkım ama aşırı yorucuydu yaaa iyi yoruldukAy ne güzel kolay gelsin aşko
Aşko hoş geldin yaaaa nasıl özlettin kendiniiiiiMucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M mucizeOldu Demgey3 @Safiye19 @melek076 nicelerini unuttuğum diğer kızlaaar napıyosunuz ben geldiiiimmm
Ya bi arkadaşlara kalmaya gittiydik şarjı evde unutmşm onlrda da uyumlu yoktu baya telefon detoksu yapmış oldum özledim sizi yaaa ne var ne yok
Kuzum üzülmeeee lütfennn hayırdır inşallah anlatabileceğin birşeyde dinleriz kuzum beniiiimmmBeni yine çok üzdüler aşkom ya gözlerim kan çanağı oldu. Bide en yakın arkadaşlarım ikiside.
Noldu kuzumBeni yine çok üzdüler aşkom ya gözlerim kan çanağı oldu. Bide en yakın arkadaşlarım ikiside.
Ya kuzum ikisi de hamile biri 4 aylık biri de 3 aylık olacak yakında. İkisi de çok çabuk hamile kaldılar evlenir evlenmez. Benim 3 yıl oldu hala çocuk yok. İşte vezir çalışmıyor eşine üzülüyorum bu böyle put gibi duruyordur falan diyorlar. İşte sürekli gece gündüz birlikte olun falan diyorlar şaka yapıyorlar aklı sıra da işte benim yarama basıyorlar haberleri yok. Bilseler ben 2 yıldır görmediğim tedavi çekmediğim acı kalmadı. 6 ay yumurta klomen letu kullandım 2 kez aşılama oldum. Rahim filmi mi dersin histereskopi mi dersin yapmadığım şey kalmadı. Sevişme desen gece gündüz olmasa da gün aşırı sürekli oldu ama işte sevişme ile olsa keşke. Nasip değil işte. Onlar dedikçe ben nasip dedim gülümsedim alttan aldım ama anlamadılar. Bı kızın da burdan yarası var demediler. Kız ne diyor. Telefonu kapat kocana yapış sonra bize yaz oldu de diyor. Resmen sizin birlikte olmanıza aşerdim diyo ya. Görüntülü konuşuyoruz bide şok oldum kendimi kasmaktan zoraki gülümsemekten kaskatı kesildim bişey de diyemedim. Telefonu kapattık ben tabi bi şüre ağladım. Şey yazmış oldu mu?Kuzum üzülmeeee lütfennn hayırdır inşallah anlatabileceğin birşeyde dinleriz kuzum beniiiimmm
Ya kuzum ikisi de hamile biri 4 aylık biri de 3 aylık olacak yakında. İkisi de çok çabuk hamile kaldılar evlenir evlenmez. Benim 3 yıl oldu hala çocuk yok. İşte vezir çalışmıyor eşine üzülüyorum bu böyle put gibi duruyordur falan diyorlar. İşte sürekli gece gündüz birlikte olun falan diyorlar şaka yapıyorlar aklı sıra da işte benim yarama basıyorlar haberleri yok. Bilseler ben 2 yıldır görmediğim tedavi çekmediğim acı kalmadı. 6 ay yumurta klomen letu kullandım 2 kez aşılama oldum. Rahim filmi mi dersin histereskopi mi dersin yapmadığım şey kalmadı. Sevişme desen gece gündüz olmasa da gün aşırı sürekli oldu ama işte sevişme ile olsa keşke. Nasip değil işte. Onlar dedikçe ben nasip dedim gülümsedim alttan aldım ama anlamadılar. Bı kızın da burdan yarası var demediler. Kız ne diyor. Telefonu kapat kocana yapış sonra bize yaz oldu de diyor. Resmen sizin birlikte olmanıza aşerdim diyo ya. Görüntülü konuşuyoruz bide şok oldum kendimi kasmaktan zoraki gülümsemekten kaskatı kesildim bişey de diyemedim. Telefonu kapattık ben tabi bi şüre ağladım. Şey yazmış oldu mu?
Hayatından çıkar gitsin hiç acıma ben öyle yaptım kafam çok rahat şimdi beni üzen insanlara hayatımı feda edememYa kuzum ikisi de hamile biri 4 aylık biri de 3 aylık olacak yakında. İkisi de çok çabuk hamile kaldılar evlenir evlenmez. Benim 3 yıl oldu hala çocuk yok. İşte vezir çalışmıyor eşine üzülüyorum bu böyle put gibi duruyordur falan diyorlar. İşte sürekli gece gündüz birlikte olun falan diyorlar şaka yapıyorlar aklı sıra da işte benim yarama basıyorlar haberleri yok. Bilseler ben 2 yıldır görmediğim tedavi çekmediğim acı kalmadı. 6 ay yumurta klomen letu kullandım 2 kez aşılama oldum. Rahim filmi mi dersin histereskopi mi dersin yapmadığım şey kalmadı. Sevişme desen gece gündüz olmasa da gün aşırı sürekli oldu ama işte sevişme ile olsa keşke. Nasip değil işte. Onlar dedikçe ben nasip dedim gülümsedim alttan aldım ama anlamadılar. Bı kızın da burdan yarası var demediler. Kız ne diyor. Telefonu kapat kocana yapış sonra bize yaz oldu de diyor. Resmen sizin birlikte olmanıza aşerdim diyo ya. Görüntülü konuşuyoruz bide şok oldum kendimi kasmaktan zoraki gülümsemekten kaskatı kesildim bişey de diyemedim. Telefonu kapattık ben tabi bi şüre ağladım. Şey yazmış oldu mu?
Aşkım beni yanlış anlama ama yerinde olsam onlarla arama mesafe koyardım hiçte o gereksizler yüzünden moralini bozma ağzım açık okudum ve çok sinirlendim şuan da ağzımı bozmak istemiyorumYa kuzum ikisi de hamile biri 4 aylık biri de 3 aylık olacak yakında. İkisi de çok çabuk hamile kaldılar evlenir evlenmez. Benim 3 yıl oldu hala çocuk yok. İşte vezir çalışmıyor eşine üzülüyorum bu böyle put gibi duruyordur falan diyorlar. İşte sürekli gece gündüz birlikte olun falan diyorlar şaka yapıyorlar aklı sıra da işte benim yarama basıyorlar haberleri yok. Bilseler ben 2 yıldır görmediğim tedavi çekmediğim acı kalmadı. 6 ay yumurta klomen letu kullandım 2 kez aşılama oldum. Rahim filmi mi dersin histereskopi mi dersin yapmadığım şey kalmadı. Sevişme desen gece gündüz olmasa da gün aşırı sürekli oldu ama işte sevişme ile olsa keşke. Nasip değil işte. Onlar dedikçe ben nasip dedim gülümsedim alttan aldım ama anlamadılar. Bı kızın da burdan yarası var demediler. Kız ne diyor. Telefonu kapat kocana yapış sonra bize yaz oldu de diyor. Resmen sizin birlikte olmanıza aşerdim diyo ya. Görüntülü konuşuyoruz bide şok oldum kendimi kasmaktan zoraki gülümsemekten kaskatı kesildim bişey de diyemedim. Telefonu kapattık ben tabi bi şüre ağladım. Şey yazmış oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?