Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayatından çıkar gitsin hiç acıma ben öyle yaptım kafam çok rahat şimdi beni üzen insanlara hayatımı feda edemem
Aşko grubu sessize aldım arşivledim. Benim serüvenimi bilmiyorlar bilseler daha hassas davranırlar ama yani sonuçta istediğimi ve olmadığını biliyorlar.
Artık bir süre mesafe koyarım bende arama. Bu gün de girmeyecektin grup konuşmasına ama işte arkasının bebeğinin cinsiyeti belli olacaktı merak ettim. Çok da seviniyorum onların hamileliklerine gerçekten ama işte onlar da kendi sevinçlerini kapılıp beni farkında olmadan üzüyorlar.

Aşkım beni yanlış anlama ama yerinde olsam onlarla arama mesafe koyardım hiçte o gereksizler yüzünden moralini bozma ağzım açık okudum ve çok sinirlendim şuan da ağzımı bozmak istemiyorum
Ya gerçekten düşündükçe kriz geliyor. Şu yaşadıklarımı kimseye anlatamamak beni daha da delirtiyor balkona çıkıp bağırcam en son

Kafa dinlemissindir napim ev taşıdım temizle et alisveris kızımla uğraşırım birinci sınıf olduğu için hergun kavga dövüş ödev yapıyoruz

Ya gerçekten düşündükçe kriz geliyor. Şu yaşadıklarımı kimseye anlatamamak beni daha da delirtiyor balkona çıkıp bağırcam en son
Aşkım seni rahatlatıcaksa çık bağır. Kendini üzme bebeğim nasip eğer şimdi olmuyosa zamanı vardır böyle bak kendini üzme çok şükür ki sağlıklısın kötü bişeyin yok gelicek bebeğin muhakkak ki herşey zamanını bekliyo ❤ biz burdayiz ben burdayım ne zaman istersen yazabilirsin burdan özelden seve seve dinlerim elimden bişey gelirse yaparım sadece kendini üzme ❤

12 ci gün testi yapılmıştır kızlar
Henüz pik yok
Her akşam 17:35 de görüşmek üzere

Eklentiler

• 7CBEBF16-60AF-4FD4-A086-851D1E162350.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 3030B3CE-1AA4-4476-B177-36D504F6E94E.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 28
Aaaa niye canim?kıyamam ya densizlergelip dövelim onlari nasıl yakın arkadaşmiş onlar üzmüşler seni
Valla ya bende anlamadım biraz mesafe koydum artık. Bu sefer çizgiyi çok aştılar.
Ya bende pek sürecimden onlara bahsetmedim bilmiyorlar benim çektiklerimi. Bilseler böyle davranmazlar ama işte sonuçta benimde istediğimi ama olmadığını biliyorlar. Bu bile bana karşı daha hassas olmalarına yetecek bir sebeb.
Her şeyi geçtim benim çalışıp çalışmadığımı nerden biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…