- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.921
Aşko grubu sessize aldım arşivledim. Benim serüvenimi bilmiyorlar bilseler daha hassas davranırlar ama yani sonuçta istediğimi ve olmadığını biliyorlar.Hayatından çıkar gitsin hiç acıma ben öyle yaptım kafam çok rahat şimdi beni üzen insanlara hayatımı feda edemem
Haha yaa kiyamamNasılsin Safişcimmmm islak kek kokusu taaa Baküye kadar geldi
Ya gerçekten düşündükçe kriz geliyor. Şu yaşadıklarımı kimseye anlatamamak beni daha da delirtiyor balkona çıkıp bağırcam en sonAşkım beni yanlış anlama ama yerinde olsam onlarla arama mesafe koyardım hiçte o gereksizler yüzünden moralini bozma ağzım açık okudum ve çok sinirlendim şuan da ağzımı bozmak istemiyorum
Kafa dinlemissindirMucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @mucizeyimben @Demgey3 miraclebeyb @melek076 nicelerini unuttuğum diğer kızlaaar napıyosunuz ben geldiiiimmm
Ya bi arkadaşlara kalmaya gittiydik şarjı evde unutmşm onlrda da uyumlu yoktu baya telefon detoksu yapmış oldum özledim sizi yaaa ne var ne yok
Pıhtılaşma sorunu olduğu için aspirin sulandiriyor bebeğim inşallahTekrar çok geçmiş olsun kuzum ❤ aspirin ne içinmiş aşko sonuçların çıkınca haber et ❤
Sezerler perde var nette ben ondan sipariş verdim kv demin evine gayet kullanisliAşko ben trendyoldan tül perde sipariş etmek istiyorum
Hiç sipariş etdinmi sen?dikişi falan özenlimi?
Aaaa niye canim?kıyamam ya densizlerBeni yine çok üzdüler aşkom ya gözlerim kan çanağı oldu. Bide en yakın arkadaşlarım ikiside.
Şükür canim iyiyim takilıyorum öyleHaha yaa kiyamamiyiyim kuzum sen nasılsın
Aşkım seni rahatlatıcaksa çık bağır. Kendini üzme bebeğim nasip eğer şimdi olmuyosa zamanı vardır böyle bak kendini üzme çok şükür ki sağlıklısın kötü bişeyin yok gelicek bebeğin muhakkak ki herşey zamanını bekliyo ❤ biz burdayiz ben burdayım ne zaman istersen yazabilirsin burdan özelden seve seve dinlerim elimden bişey gelirse yaparım sadece kendini üzme ❤Ya gerçekten düşündükçe kriz geliyor. Şu yaşadıklarımı kimseye anlatamamak beni daha da delirtiyor balkona çıkıp bağırcam en son
Anladım beybitom ❤❤ hadi inşallah bu kez sağlıkla bebiş haberini ver bize aşkoPıhtılaşma sorunu olduğu için aspirin sulandiriyor bebeğim inşallah
E tabi her güzel şeyin bi zor tarafı vardırSağolasın aşkım ama aşırı yorucuydu yaaa iyi yorulduk
Aha bakiyorum şimdi canim teşekkür ederimSezerler perde var nette ben ondan sipariş verdim kv demin evine gayet kullanisli
Bu ovülasyon testi mi gebelik testi mi aşko12 ci gün testi yapılmıştır kızlar
Henüz pik yok
Her akşam 17:35 de görüşmek üzere
Kolay gelsin canım ev işleri bitmiyorduuŞükür canim iyiyim takilıyorum öyle
Oglum uyusun mutfağa giricem bulaşik birikmiş yine onları yıkiycam
Ahahahaha aşko ya_Umutlu_Pozitif_ aşkonun aklına geldi adamları ceket giydirip yatağa atalım diye bende belimize ceketlerini saralım dedim daha kolayıma geldi
Kız ovulasyon :) ama erken gebelıge benzıyo dimiBu ovülasyon testi mi gebelik testi mi aşko
Ay hoşgeldin aşko özledik valla merak ettik kız yapma böyle şeylerMucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @mucizeyimben @Demgey3 miraclebeyb @melek076 nicelerini unuttuğum diğer kızlaaar napıyosunuz ben geldiiiimmm
Ya bi arkadaşlara kalmaya gittiydik şarjı evde unutmşm onlrda da uyumlu yoktu baya telefon detoksu yapmış oldum özledim sizi yaaa ne var ne yok
Evet bende 2 tane vardı geçen kullandıklarım onlar benzettim o yüzden bi şaşırdım ahahahaKız ovulasyon :) ama erken gebelıge benzıyo dimi
Valla ya bende anlamadım biraz mesafe koydum artık. Bu sefer çizgiyi çok aştılar.Aaaa niye canim?kıyamam ya densizlergelip dövelim onlari nasıl yakın arkadaşmiş onlar üzmüşler seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?