- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.941
Evet bende 2 tane vardı geçen kullandıklarım onlar benzettim o yüzden bi şaşırdım ahahaha
EvetKolay gelsin canım ev işleri bitmiyorduu
İnşallah bebeğim ❤❤❤ aşkolar bugün dikkatim dağınık yahu beğeniyorum cevap yazmayı unutuyorum arada dürtükleyinAnladım kuzum doğru diyorsun inşallah hiç bilemezsin hiçte olmazsın
Çok haklısın bitanem ama bu yoldan dönmek yok biz üstümüze düşeni yapalım gerisi takdir ilahiNasip kısmet inşallah kuzum bunlar İnşallah güzel günler göreceğiz
Ya ben artık nasip demeye alıştım hani Allahıma sığınıp benim için hayırlısı buymuş diyorum. Daha bu sabah test yaptım negatif çıktı üzüldüm ama öyle çok koymadı attım testi yoluma devam ettim önümdeki ayı planladım. İşte onların hemen olunca ben sevişmiyorum da olmuyor sanıyorlar. Ama anlatsam şöyle tedavi böyle tedavi diye bu sefer kendi bebekleri hakkında konuşurken bile beni üzülmesin diye çekinecekler bu daha da beni üzecek. Onu da istemiyorum. Bana dokunmasınlar ben onların sevinçlerine ortak oluyorum zaten onlar kadar seviniyorumAşkım seni rahatlatıcaksa çık bağır. Kendini üzme bebeğim nasip eğer şimdi olmuyosa zamanı vardır böyle bak kendini üzme çok şükür ki sağlıklısın kötü bişeyin yok gelicek bebeğin muhakkak ki herşey zamanını bekliyo ❤ biz burdayiz ben burdayım ne zaman istersen yazabilirsin burdan özelden seve seve dinlerim elimden bişey gelirse yaparım sadece kendini üzme ❤
İnşallah canım inşallah gönlünüzden geçtiği gibi olsunAllah senı koz içimize doğuyor bu ay eşimle bana da bi hissiyat geldi vallahi
Afedersin aşko sonunda güldümKizlar ya bi kulagimda 3 delil birinde 2 vardi. Ne oldu hatirlamiyorum zamanla 3 delik olan kulagim kapanmis yada ben aciyo diye cikardim bilmiyorumyani seneleeer once deldirmiştim 2 ser tane kupe takiyordum dün eczanenin önünden gecerken aa dedim şu 3. Deligi tekrar deldireyim ( huyumdur nerde canimi yakacak şey var yaparim) ay kizlar deldirdim ama deldirmez olaydimmm nasil aciyo nasil aciyo anlatamam uykumdan uyandim gece zonklamasina. Hala cok aciyo yaa sanirim kıkırdağa denk geldi bide tembihledim yani kıkırdak olmasin gelmesin diye. Ayy cok mutsuzum cok aciyo eşimde diyo ki sen daha kupenin acisina dayanamiyosun cesaret edipte meme göbek nasil yaptircan adamında diline düştük iyimi
İyi etmişsin canim öyle düşüncesiz,empati yoksunu insanlardan uzak durValla ya bende anlamadım biraz mesafe koydum artık. Bu sefer çizgiyi çok aştılar.
Ya bende pek sürecimden onlara bahsetmedim bilmiyorlar benim çektiklerimi. Bilseler böyle davranmazlar ama işte sonuçta benimde istediğimi ama olmadığını biliyorlar. Bu bile bana karşı daha hassas olmalarına yetecek bir sebeb.
Her şeyi geçtim benim çalışıp çalışmadığımı nerden biliyorsunuz.
Aşkım bilmiyorum ama bence ne olursa olsun bu konuda seninle şakalaşmaları bile olmamalı. Bu benim fikrim tut ki sevişmiyosun belki bi hastalığın var yani bu böyle konuşulucak üzerine şaka yapılacak bişey değil. Kimsenin ama hiç kimsenin seni kırmasına izin verme çünkü sen çok değerlisin ❤Ya ben artık nasip demeye alıştım hani Allahıma sığınıp benim için hayırlısı buymuş diyorum. Daha bu sabah test yaptım negatif çıktı üzüldüm ama öyle çok koymadı attım testi yoluma devam ettim önümdeki ayı planladım. İşte onların hemen olunca ben sevişmiyorum da olmuyor sanıyorlar. Ama anlatsam şöyle tedavi böyle tedavi diye bu sefer kendi bebekleri hakkında konuşurken bile beni üzülmesin diye çekinecekler bu daha da beni üzecek. Onu da istemiyorum. Bana dokunmasınlar ben onların sevinçlerine ortak oluyorum zaten onlar kadar seviniyorum
Kız cok bi para değil 30 liraydi eczanede. Ama cok aciyo deldirme bosverAfedersin aşko sonunda güldümkuzum geçer bi kaç güne krem varsa sürsem biraz rahatlar belki aşko. Sözde bende deldiricem şu testlere verdiğim parayı ona verseydim yüz kez deldirmiştim kulağımı
Sagol cano testlere devam edıyomİnşallah canım inşallah gönlünüzden geçtiği gibi olsun
Oyyy ablam da deldirmişti aynı senin gibi ağrısından ölüyorduKizlar ya bi kulagimda 3 delil birinde 2 vardi. Ne oldu hatirlamiyorum zamanla 3 delik olan kulagim kapanmis yada ben aciyo diye cikardim bilmiyorumyani seneleeer once deldirmiştim 2 ser tane kupe takiyordum dün eczanenin önünden gecerken aa dedim şu 3. Deligi tekrar deldireyim ( huyumdur nerde canimi yakacak şey var yaparim) ay kizlar deldirdim ama deldirmez olaydimmm nasil aciyo nasil aciyo anlatamam uykumdan uyandim gece zonklamasina. Hala cok aciyo yaa sanirim kıkırdağa denk geldi bide tembihledim yani kıkırdak olmasin gelmesin diye. Ayy cok mutsuzum cok aciyo eşimde diyo ki sen daha kupenin acisina dayanamiyosun cesaret edipte meme göbek nasil yaptircan adamında diline düştük iyimi
Burda 35 lira aşko ama sıra ona gelmedi henüzKız cok bi para değil 30 liraydi eczanede. Ama cok aciyo deldirme bosversanki hic gecmiycek gibi namaz kilarken tülbent takıyorum o bile degince zonkluyor
Ay ben şok yerinde olsam hemen uzaklaşırım öyle insanlardan benim arkadaşım böyle olamaz hatta düşmanım bile böyle olamazYa kuzum ikisi de hamile biri 4 aylık biri de 3 aylık olacak yakında. İkisi de çok çabuk hamile kaldılar evlenir evlenmez. Benim 3 yıl oldu hala çocuk yok. İşte vezir çalışmıyor eşine üzülüyorum bu böyle put gibi duruyordur falan diyorlar. İşte sürekli gece gündüz birlikte olun falan diyorlar şaka yapıyorlar aklı sıra da işte benim yarama basıyorlar haberleri yok. Bilseler ben 2 yıldır görmediğim tedavi çekmediğim acı kalmadı. 6 ay yumurta klomen letu kullandım 2 kez aşılama oldum. Rahim filmi mi dersin histereskopi mi dersin yapmadığım şey kalmadı. Sevişme desen gece gündüz olmasa da gün aşırı sürekli oldu ama işte sevişme ile olsa keşke. Nasip değil işte. Onlar dedikçe ben nasip dedim gülümsedim alttan aldım ama anlamadılar. Bı kızın da burdan yarası var demediler. Kız ne diyor. Telefonu kapat kocana yapış sonra bize yaz oldu de diyor. Resmen sizin birlikte olmanıza aşerdim diyo ya. Görüntülü konuşuyoruz bide şok oldum kendimi kasmaktan zoraki gülümsemekten kaskatı kesildim bişey de diyemedim. Telefonu kapattık ben tabi bi şüre ağladım. Şey yazmış oldu mu?
Askim üzülme ağlama. Herseyde bi hayır vardir bebeler gelmiyosa su anlik, bundada bi hayır vardir bizim bilemedigimiz goremedigimizBeni yine çok üzdüler aşkom ya gözlerim kan çanağı oldu. Bide en yakın arkadaşlarım ikiside.
Kız zaten delen kişi dedi burda yeri var ayni yerden mi takalim kupeyi evet dedim belkide daha önce ben cikardim hatirlamiyorumBurda 35 lira aşko ama sıra ona gelmedi henüzbende bi taraf 3 bi taraf 2 olsun istiyorum ve sadece istemekle kaldım napsan geçer bilemedim ki kuşum ya biraz soğuk bişey koymayı denesen
Canım benim yakın arkadaşta olsa bir sınır gerekli zaten ama şöyle tecrübe ve deneyimlerini paylaşmak istiyorlarsa anlarım fakat direkt seni suçlayıcı konuşuyorlarsa bu halden anlamazlık olur ki zaten başına gelmeyen anlamaz ama yakın arkadaş dediğin seni gözünden anlardı çokta yakın değillermiş derim yani hassas bir konu nihayetinde daha seçerek daha uygun kelimelerle konuşmaları gerekiyor diyorum ya tok açın halinden anlamaz maalesef kuzum kendini üzme bunlar için kim olursa olsun sadece konuşurlar senin ne yaşadığını düşündüğünü ne savaşlar verdiğini bilmeden konuşurlar ve bu tip kişilere kendini anlatmaya çalışma, yaptıklarını kanıtlamaya çalışma ve son olarak onların o değersiz cümlelerine üzülme sen kendini biliyorsunuz onlar bilmiyorValla ya bende anlamadım biraz mesafe koydum artık. Bu sefer çizgiyi çok aştılar.
Ya bende pek sürecimden onlara bahsetmedim bilmiyorlar benim çektiklerimi. Bilseler böyle davranmazlar ama işte sonuçta benimde istediğimi ama olmadığını biliyorlar. Bu bile bana karşı daha hassas olmalarına yetecek bir sebeb.
Her şeyi geçtim benim çalışıp çalışmadığımı nerden biliyorsunuz.
Yok bidaha boynuma bağlayıp gezcem onuHoşgeldin canım bende akşamdan beri düzenli girmemiştim çok mesaj birikmişbi daha şarjsız gitme bi yere ayfondaş arkideşim bende şarj olmadan çıkamıyorum ceket niye ki gııı onu anlamadım
Ahaa yaptn mı aşkooYaptım aşko kovaya koymak gerekiyo kuzum ben baya ılıttım çok sıcak yakar çünkü sütün kendi buharı alev attığı içinkaynatıyosun ya aşko o sıcaklık gittikten sonra bi karıştırıp sonra biraz daha bekliyosun iyice ılısın diye çünkü oturunca etrafını kapanıyo ya sıcaklık vuruyo yinede
Evet ya güzelde oldu valla telefonsuz hayat fena değildiİyi olmuştur bence biraz uzak kalmakbiz iyiyiz tatlım bıraktığın yerde hala beklemedeyiz, sen nasılsın peki?
Ben bunu kesin yaparım haaa kendimi de yakar mıyım bilememama ceket fikri çok güzel hadi söyleyin kimin fikriydi
Valla ben estetik operasyonlarina hic karşı degilim. Yüzümde de estetik yok ama 1 sene önce botoks yaptirmistim kaz ayagi ve alın bolgesine cok cok memnun kalmistim hatta bu ara yine düşünüyorum çünkü cok göz kısıyorum ve bas agrisi yapiyor. Kalıcı makyaj. Kaş, diplenir dudak renklendirme yaptirdim ( dudak renklendirme 2. Seansa gidemedm cok canim yandi tovbe ettimOyyy ablam da deldirmişti aynı senin gibi ağrısından ölüyordu
Allah yardimcin olsun ne diyeyim
Meme göbek olayından ben aşırı korkuyorum o yüzden risk edip bıçak altına yatamam
Ahahaha tamda böyle olduYok bidaha boynuma bağlayıp gezcem onuceketi arkdşlarm ben gelene kadar anlatmş begendin mi iyi mi
Ahaa yaptn mı aşkoo
Evet ya güzelde oldu valla telefonsuz hayat fena değildiben napıyım kimyasal gebeliğin son betasına baktırcam yarn öyle aynı
ya aşko neden hamile kalamıyoz eskiler ceket atmayla hamile kalıyorlardı dedi _Umutlu_Pozitif_ banada bi mantklı geldi ceketlemi gitsek ekşına dedim sonra el birliğiyle çözüm bulduk Mucizemmm16 maydanoz suyuna otururken tepemize atalm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?