Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya bi kulagimda 3 delil birinde 2 vardi. Ne oldu hatirlamiyorum zamanla 3 delik olan kulagim kapanmis yada ben aciyo diye cikardim bilmiyorum yani seneleeer once deldirmiştim 2 ser tane kupe takiyordum dün eczanenin önünden gecerken aa dedim şu 3. Deligi tekrar deldireyim ( huyumdur nerde canimi yakacak şey var yaparim) ay kizlar deldirdim ama deldirmez olaydimmm nasil aciyo nasil aciyo anlatamam uykumdan uyandim gece zonklamasina. Hala cok aciyo yaa sanirim kıkırdağa denk geldi bide tembihledim yani kıkırdak olmasin gelmesin diye. Ayy cok mutsuzum cok aciyo eşimde diyo ki sen daha kupenin acisina dayanamiyosun cesaret edipte meme göbek nasil yaptircan adamında diline düştük iyimi

İnşallah bebeğim ❤❤❤ aşkolar bugün dikkatim dağınık yahu beğeniyorum cevap yazmayı unutuyorum arada dürtükleyin

Ya ben artık nasip demeye alıştım hani Allahıma sığınıp benim için hayırlısı buymuş diyorum. Daha bu sabah test yaptım negatif çıktı üzüldüm ama öyle çok koymadı attım testi yoluma devam ettim önümdeki ayı planladım. İşte onların hemen olunca ben sevişmiyorum da olmuyor sanıyorlar. Ama anlatsam şöyle tedavi böyle tedavi diye bu sefer kendi bebekleri hakkında konuşurken bile beni üzülmesin diye çekinecekler bu daha da beni üzecek. Onu da istemiyorum. Bana dokunmasınlar ben onların sevinçlerine ortak oluyorum zaten onlar kadar seviniyorum

Afedersin aşko sonunda güldüm kuzum geçer bi kaç güne krem varsa sürsem biraz rahatlar belki aşko. Sözde bende deldiricem şu testlere verdiğim parayı ona verseydim yüz kez deldirmiştim kulağımı

İyi etmişsin canim öyle düşüncesiz,empati yoksunu insanlardan uzak dur
Arkadaş gibi görünüp yılan gibi sokuyorlar
Senin için hassas mevzu olduğunu bile bile,bide alay eder gibi konuşuyorlar
Öyle arkadaş olmaz olsun
Sakın üzme kendini,aksine iç yüzlerini gördüyün için sevinmelisin bence

Aşkım bilmiyorum ama bence ne olursa olsun bu konuda seninle şakalaşmaları bile olmamalı. Bu benim fikrim tut ki sevişmiyosun belki bi hastalığın var yani bu böyle konuşulucak üzerine şaka yapılacak bişey değil. Kimsenin ama hiç kimsenin seni kırmasına izin verme çünkü sen çok değerlisin ❤

Afedersin aşko sonunda güldüm kuzum geçer bi kaç güne krem varsa sürsem biraz rahatlar belki aşko. Sözde bende deldiricem şu testlere verdiğim parayı ona verseydim yüz kez deldirmiştim kulağımı
Kız cok bi para değil 30 liraydi eczanede. Ama cok aciyo deldirme bosver sanki hic gecmiycek gibi namaz kilarken tülbent takıyorum o bile degince zonkluyor

Oyyy ablam da deldirmişti aynı senin gibi ağrısından ölüyordu
Allah yardimcin olsun ne diyeyim
Meme göbek olayından ben aşırı korkuyorum o yüzden risk edip bıçak altına yatamam

Kız cok bi para değil 30 liraydi eczanede. Ama cok aciyo deldirme bosver sanki hic gecmiycek gibi namaz kilarken tülbent takıyorum o bile degince zonkluyor
Burda 35 lira aşko ama sıra ona gelmedi henüz bende bi taraf 3 bi taraf 2 olsun istiyorum ve sadece istemekle kaldım napsan geçer bilemedim ki kuşum ya biraz soğuk bişey koymayı denesen

Ay ben şok yerinde olsam hemen uzaklaşırım öyle insanlardan benim arkadaşım böyle olamaz hatta düşmanım bile böyle olamaz ne kadar ayıp ve ne kadar yazık onlara tüüüü
İlk yapacağın iş onları hayatından çıkarmak bence bebiş zaten gelir çünkü zamanını bekliyor annesi biraz gecikmiş olabilir ama en kısa zamanda seninde göbüşünde minnacık atan bi kalp olacak senbenim ekim grubuna alayım bat kaç canım

Beni yine çok üzdüler aşkom ya gözlerim kan çanağı oldu. Bide en yakın arkadaşlarım ikiside.
Askim üzülme ağlama. Herseyde bi hayır vardir bebeler gelmiyosa su anlik, bundada bi hayır vardir bizim bilemedigimiz goremedigimiz Bende yakin arkadasimdan darbe yedim ama yapacak bisey yok bazen tanıyamiyoruz insanlari. Sen kafana takma. Rabbim senin icin en doğrusunu vakti zamani geldiginde yasatir.

Burda 35 lira aşko ama sıra ona gelmedi henüz bende bi taraf 3 bi taraf 2 olsun istiyorum ve sadece istemekle kaldım napsan geçer bilemedim ki kuşum ya biraz soğuk bişey koymayı denesen
Kız zaten delen kişi dedi burda yeri var ayni yerden mi takalim kupeyi evet dedim belkide daha önce ben cikardim hatirlamiyorum
2-2 kalaydi keske be

Canım benim yakın arkadaşta olsa bir sınır gerekli zaten ama şöyle tecrübe ve deneyimlerini paylaşmak istiyorlarsa anlarım fakat direkt seni suçlayıcı konuşuyorlarsa bu halden anlamazlık olur ki zaten başına gelmeyen anlamaz ama yakın arkadaş dediğin seni gözünden anlardı çokta yakın değillermiş derim yani hassas bir konu nihayetinde daha seçerek daha uygun kelimelerle konuşmaları gerekiyor diyorum ya tok açın halinden anlamaz maalesef kuzum kendini üzme bunlar için kim olursa olsun sadece konuşurlar senin ne yaşadığını düşündüğünü ne savaşlar verdiğini bilmeden konuşurlar ve bu tip kişilere kendini anlatmaya çalışma, yaptıklarını kanıtlamaya çalışma ve son olarak onların o değersiz cümlelerine üzülme sen kendini biliyorsunuz onlar bilmiyor

Hoşgeldin canım bende akşamdan beri düzenli girmemiştim çok mesaj birikmiş bi daha şarjsız gitme bi yere ayfondaş arkideşim bende şarj olmadan çıkamıyorum ceket niye ki gııı onu anlamadım
Yok bidaha boynuma bağlayıp gezcem onu ceketi arkdşlarm ben gelene kadar anlatmş begendin mi iyi mi
Ahaa yaptn mı aşkoo
İyi olmuştur bence biraz uzak kalmak biz iyiyiz tatlım bıraktığın yerde hala beklemedeyiz, sen nasılsın peki?
Evet ya güzelde oldu valla telefonsuz hayat fena değildi ben napıyım kimyasal gebeliğin son betasına baktırcam yarn öyle aynı
Ben bunu kesin yaparım haaa kendimi de yakar mıyım bilemem ama ceket fikri çok güzel hadi söyleyin kimin fikriydi
ya aşko neden hamile kalamıyoz eskiler ceket atmayla hamile kalıyorlardı dedi _Umutlu_Pozitif_ banada bi mantklı geldi ceketlemi gitsek ekşına dedim sonra el birliğiyle çözüm bulduk Mucizemmm16 maydanoz suyuna otururken tepemize atalm dedi

Oyyy ablam da deldirmişti aynı senin gibi ağrısından ölüyordu
Allah yardimcin olsun ne diyeyim
Meme göbek olayından ben aşırı korkuyorum o yüzden risk edip bıçak altına yatamam
Valla ben estetik operasyonlarina hic karşı degilim. Yüzümde de estetik yok ama 1 sene önce botoks yaptirmistim kaz ayagi ve alın bolgesine cok cok memnun kalmistim hatta bu ara yine düşünüyorum çünkü cok göz kısıyorum ve bas agrisi yapiyor. Kalıcı makyaj. Kaş, diplenir dudak renklendirme yaptirdim ( dudak renklendirme 2. Seansa gidemedm cok canim yandi tovbe ettim ama gitseydim gercekten cok canli diri dururmus dudak rengim) bide sanirim beyaz tenli olduğum icin soluk rengim oldugundan kalici makyaji seviyorum. Ama asla diger operasyonlara cesaret edemem. Cok istiyorum ama cesaret edemiyorum.
Ama cok cok rahatsiz oldugum biyerim olsaydi belkide ömür boyu mutlu olmak adina belki yaptirirdim

Ahahaha tamda böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…