Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş geldin kuzummmm nerelerdesin sen yaa özletdin kendini
Telfonsuz kalmak benim için çok zor o yüzden ilk önce şarj aletimi alırım
Hiç kuzum hem çay içiyorum hem oglumun ödevlerin yazdiriyorum
Valla bildiğin telefon detoksunda kaldım aldm sandıgım şarj aleti android çıktı banada sürpriz oldu ohh afiyet olsun bence çay koyaym canımı çektirdin
Kahkaha ata ata güldüm ne güzel anlatmşsn

Çoktan düşmüştür merak etme, kimyasaldan sonra hamile kalan çok burda. Sana da nasip olsun bebeğim

Beni yine çok üzdüler aşkom ya gözlerim kan çanağı oldu. Bide en yakın arkadaşlarım ikiside.
Noldu dicektm ama sonra okudum yazdıklarını çok sinirlendim böyle insanlra artk tahammülüm yok benim keşke insanlr haddini bilse senin fikrin tabii ama arana mesafe koymakta fayda var böyle insanlarla kuzum çünkü gerçek arkadaş dost böyle konularda hassas olur bu tarz davranılmaz bende kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendiğimde arkadaşlarımdan biri bi senin çocugun yok çocuk yap artk anca geziyosn ne zaman yapcan vs diyodu boğazmda düğümlendi zor tuttum ağlamamak için kendimi ve aramada mesafe koydm sen önemlisin kıymetlisin hiç üzme kendini rabbim vericek elbet sınavımız bu ama bu insanlrdan uzak dur kuzum
Aşko hoş geldin yaaaa nasıl özlettin kendiniiiii Ama iyi olmuştur kafayı dinlemişsindir Ne yaptın nasılsın kuzucum
Hoşbuldmmm vallahi bende özledim ya evet azck kfam dağıldı değişiklik oldu valla napym arkdş hamile öyle yardıma girmştik işte eşyalarını yerleştrme eşler beşik falan kurdu heves ede ede geldim eve

Kafa dinlemissindir napim ev taşıdım temizle et alisveris kızımla uğraşırım birinci sınıf olduğu için hergun kavga dövüş ödev yapıyoruz
Valla birazck dinlemiş olabilirim oyy o ev taşıma yorgunlugu hiç sevmiyorm inşallah kolaylamşsndır yaa birinci sınıfmı sıkılıyordurda o ödev yapmaktan şimdi

Heveslendigin herseyi biran önce sende yaşa insallah

Yav agzi olan konuşuyor cokta takmayin kizlar ya.
Verin ters cevaplarini işinize bakin

Ay hoşgeldin aşko özledik valla merak ettik kız yapma böyle şeyler iyiyiz şükür sen nasılın
Hoşbuldmmm boynuma ascam şarj aletini artk napıyım bildiğinz gibi ekşınlar yok bu ay bizde malum bi sıkıcı geçiyor sen naslsn
Ay aşkoo güldüm affet kıkırdağa denk gelmş o zamanında deldirmştm fena acıyordu krem sür bakımını yap geçer inşallah 1 haftaya falan ama bu mesjn bugün önüme düşmesi beni üzdü yarn tragus deldirmeye gidicem çok korkuyordum

Burda 35 lira aşko ama sıra ona gelmedi henüz bende bi taraf 3 bi taraf 2 olsun istiyorum ve sadece istemekle kaldım napsan geçer bilemedim ki kuşum ya biraz soğuk bişey koymayı denesen
Aaa ben yarn gidiyorum tragus deldirmeye ay inş acımaz
Bu ay noluyor sana kuzum ya hiç çözemedim doktora gitcekmisin ayarladnmı
Çoktan düşmüştür merak etme, kimyasaldan sonra hamile kalan çok burda. Sana da nasip olsun bebeğim
Aynen kanama oldu bitti betaya bakyır negatifi görelm dedi doktor ona baktırıcam ay inşallah herkes öyle diyo bi umut var bu yüzden içmde inşallah olur kuzum sağol

asko birak yaa canina kastinmi var bosver valla cok aciyo bende kıkırdak deldircektim kulagin en üstünü bi ara niyetlenmistim iyiki deldirmedim. Bencede kikirdaga denk geldi o yada sinire çünkü diger deldirdigim zamanlarda bu kadar acı yoktu. Basimiza ne geliyosa zaten meraktan geliyor

Heveslendigin herseyi biran önce sende yaşa insallah

Yav agzi olan konuşuyor cokta takmayin kizlar ya.
Verin ters cevaplarini işinize bakin
İnşallah hepimiz yaşasn bian önce
Evet artk öyle bende ağzı olan konusuyor diyorm tersleyip geçiyorm kırılırsada umrumda değil sınırlarını bilsin artk insanlar

Benm o üstü delikti işte saf gibi çıkardm küpeyi kapanmaz sandm kapandı bidaha cesaretm yok o kıkırdak acısına ay ama tragus çok güzel duruyor etrafmda herkeste var herkes acımadı diyo denesem nolcak sanki

Gidicem salı günü aşko ama yarın test yapcam maydanozu bu akşamlık yapmıycam çok işgillendim kendimden yapayım da bari testi maydanozu içim rahat yapayım

Ben bi ara baya bi istiyodum ama vazgectim tehlikeli diyende var. Ama belki ileri dogru gobek deliği piercingi olabilir bende hızma takıyordum bekarken. Evlenince eşim istemedi cikardim ona pismanim niye cikarmisim dinlemişimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…