- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.961
Valla bildiğin telefon detoksunda kaldımHoş geldin kuzummmm nerelerdesin sen yaa özletdin kendini
Telfonsuz kalmak benim için çok zoro yüzden ilk önce şarj aletimi alırım
Hiç kuzum hem çay içiyorum hem oglumun ödevlerin yazdiriyorum
Kahkaha ata ata güldümDemek şöyle kuzum,ilk önce eşinin en çok giydiği ceketi alıyorsun
Sonra yarim litre sütde 1demet maydanozu kaynatiyorsun ,bi kovaya boşaltıp üzerine oturuyorsun buhari sana deyecek şekilde
Sonra da işin püf noktasi eşinin ceketin üzerine atiyorsunaçık kalan yerlerini kapatmak için işin sırri ceketde
Ama dikkat et buharla kendini haşlayıp doktorluk olma
Çoktan düşmüştür merak etme, kimyasaldan sonra hamile kalan çok burda. Sana da nasip olsun bebeğimYok bidaha boynuma bağlayıp gezcem onuceketi arkdşlarm ben gelene kadar anlatmş begendin mi iyi mi
Ahaa yaptn mı aşkoo
Evet ya güzelde oldu valla telefonsuz hayat fena değildiben napıyım kimyasal gebeliğin son betasına baktırcam yarn öyle aynı
ya aşko neden hamile kalamıyoz eskiler ceket atmayla hamile kalıyorlardı dedi _Umutlu_Pozitif_ banada bi mantklı geldi ceketlemi gitsek ekşına dedim sonra el birliğiyle çözüm bulduk Mucizemmm16 maydanoz suyuna otururken tepemize atalm dedi
Ben bu ay seni çözemedim kuzum_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl R Random3 sevdaluk1911 R raainbow Lale95 diğer kızçelerim müthiş bir bel ağrım var akıntı da var ama renksiz su gibi sanki ne beyaz ne sarı şeffaf bi akıntı
Ben bile beni çözemedim aşko bu ayBen bu ay seni çözemedim kuzum
Noldu dicektm ama sonra okudum yazdıklarını çok sinirlendim böyle insanlra artk tahammülüm yok benim keşke insanlr haddini bilse senin fikrin tabii ama arana mesafe koymakta fayda var böyle insanlarla kuzum çünkü gerçek arkadaş dost böyle konularda hassas olur bu tarz davranılmaz bende kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendiğimde arkadaşlarımdan biri bi senin çocugun yok çocuk yap artk anca geziyosn ne zaman yapcan vs diyodu boğazmda düğümlendi zor tuttum ağlamamak için kendimi ve aramada mesafe koydm sen önemlisin kıymetlisin hiç üzme kendini rabbim vericek elbet sınavımız bu ama bu insanlrdan uzak dur kuzumBeni yine çok üzdüler aşkom ya gözlerim kan çanağı oldu. Bide en yakın arkadaşlarım ikiside.
HoşbuldmmmAşko hoş geldin yaaaa nasıl özlettin kendiniiiiiAma iyi olmuştur kafayı dinlemişsindir Ne yaptın nasılsın kuzucum
Sus asko belirti falan yok düşünmüyoruz_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl R Random3 sevdaluk1911 R raainbow Lale95 diğer kızçelerim müthiş bir bel ağrım var akıntı da var ama renksiz su gibi sanki ne beyaz ne sarı şeffaf bi akıntı
Valla birazck dinlemiş olabilirimKafa dinlemissindirnapim ev taşıdım temizle et alisveris kızımla uğraşırım birinci sınıf olduğu için hergun kavga dövüş ödev yapıyoruz
Heveslendigin herseyi biran önce sende yaşa insallahNoldu dicektm ama sonra okudum yazdıklarını çok sinirlendim böyle insanlra artk tahammülüm yok benim keşke insanlr haddini bilse senin fikrin tabii ama arana mesafe koymakta fayda var böyle insanlarla kuzum çünkü gerçek arkadaş dost böyle konularda hassas olur bu tarz davranılmaz bende kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendiğimde arkadaşlarımdan biri bi senin çocugun yok çocuk yap artk anca geziyosn ne zaman yapcan vs diyodu boğazmda düğümlendi zor tuttum ağlamamak için kendimi ve aramada mesafe koydm sen önemlisin kıymetlisin hiç üzme kendini rabbim vericek elbet sınavımız bu ama bu insanlrdan uzak dur kuzum
Hoşbuldmmmvallahi bende özledim ya evet azck kfam dağıldı değişiklik oldu valla napym arkdş hamile öyle yardıma girmştik işte eşyalarını yerleştrme eşler beşik falan kurdu heves ede ede geldim eve
HoşbuldmmmAy hoşgeldin aşko özledik valla merak ettik kız yapma böyle şeyleriyiyiz şükür sen nasılın
Ay aşkoo güldüm affetKizlar ya bi kulagimda 3 delil birinde 2 vardi. Ne oldu hatirlamiyorum zamanla 3 delik olan kulagim kapanmis yada ben aciyo diye cikardim bilmiyorumyani seneleeer once deldirmiştim 2 ser tane kupe takiyordum dün eczanenin önünden gecerken aa dedim şu 3. Deligi tekrar deldireyim ( huyumdur nerde canimi yakacak şey var yaparim) ay kizlar deldirdim ama deldirmez olaydimmm nasil aciyo nasil aciyo anlatamam uykumdan uyandim gece zonklamasina. Hala cok aciyo yaa sanirim kıkırdağa denk geldi bide tembihledim yani kıkırdak olmasin gelmesin diye. Ayy cok mutsuzum cok aciyo eşimde diyo ki sen daha kupenin acisina dayanamiyosun cesaret edipte meme göbek nasil yaptircan adamında diline düştük iyimi
Aşko bunun belirti olması için çok erken adetim biteli ne kadar oldu kiSus asko belirti falan yok düşünmüyoruz
Aaa ben yarn gidiyorum tragus deldirmeye ay inş acımazBurda 35 lira aşko ama sıra ona gelmedi henüzbende bi taraf 3 bi taraf 2 olsun istiyorum ve sadece istemekle kaldım napsan geçer bilemedim ki kuşum ya biraz soğuk bişey koymayı denesen
Bu ay noluyor sana kuzum ya hiç çözemedim doktora gitcekmisin ayarladnmı_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl R Random3 sevdaluk1911 R raainbow Lale95 diğer kızçelerim müthiş bir bel ağrım var akıntı da var ama renksiz su gibi sanki ne beyaz ne sarı şeffaf bi akıntı
Aynen kanama oldu bitti betaya bakyır negatifi görelm dedi doktor ona baktırıcamÇoktan düşmüştür merak etme, kimyasaldan sonra hamile kalan çok burda. Sana da nasip olsun bebeğim
Hoşbuldmmmboynuma ascam şarj aletini artk napıyım bildiğinz gibi ekşınlar yok bu ay bizde malum bi sıkıcı geçiyor sen naslsn
Ay aşkoo güldüm affetkıkırdağa denk gelmş o zamanında deldirmştm fena acıyordu krem sür bakımını yap geçer inşallah 1 haftaya falan ama bu mesjn bugün önüme düşmesi beni üzdü yarn tragus deldirmeye gidicem çok korkuyordum
asko birak yaa canina kastinmi var bosver valla cok aciyoHoşbuldmmmboynuma ascam şarj aletini artk napıyım bildiğinz gibi ekşınlar yok bu ay bizde malum bi sıkıcı geçiyor sen naslsn
Ay aşkoo güldüm affetkıkırdağa denk gelmş o zamanında deldirmştm fena acıyordu krem sür bakımını yap geçer inşallah 1 haftaya falan ama bu mesjn bugün önüme düşmesi beni üzdü yarn tragus deldirmeye gidicem çok korkuyordum
İnşallah hepimiz yaşasn bian önceHeveslendigin herseyi biran önce sende yaşa insallah
Yav agzi olan konuşuyor cokta takmayin kizlar ya.
Verin ters cevaplarini işinize bakin
Benm o üstü delikti işte saf gibi çıkardm küpeyi kapanmaz sandm kapandı bidaha cesaretm yok o kıkırdak acısınaasko birak yaa canina kastinmi var bosver valla cok aciyobende kıkırdak deldircektim kulagin en üstünü bi ara niyetlenmistim iyiki deldirmedim. Bencede kikirdaga denk geldi o yada sinire çünkü diger deldirdigim zamanlarda bu kadar acı yoktu. Basimiza ne geliyosa zaten meraktan geliyor
Gidicem salı günü aşko ama yarın test yapcam maydanozu bu akşamlık yapmıycam çok işgillendim kendimdenAaa ben yarn gidiyorum tragus deldirmeye ay inş acımaz
Bu ay noluyor sana kuzum ya hiç çözemedim doktora gitcekmisin ayarladnmı
Aynen kanama oldu bitti betaya bakyır negatifi görelm dedi doktor ona baktırıcamay inşallah herkes öyle diyo bi umut var bu yüzden içmde inşallah olur kuzum sağol
DüşünemiyorumEvetinanki tüm gün koşturmaca halindeyim ama yine de bitmiyor
Tek çocukla böyleyiz biz 2.bebek olunca napicaz
Ben bi ara baya bi istiyodum ama vazgectim tehlikeli diyende var. Ama belki ileri dogru gobek deliği piercingi olabilirBenm o üstü delikti işte saf gibi çıkardm küpeyi kapanmaz sandm kapandı bidaha cesaretm yok o kıkırdak acısınaay ama tragus çok güzel duruyor etrafmda herkeste var herkes acımadı diyo denesem nolcak sanki
Çok şükür bitti ev ama hergun birşey cikiyor illakiValla birazck dinlemiş olabilirimoyy o ev taşıma yorgunlugu hiç sevmiyorm inşallah kolaylamşsndır yaa birinci sınıfmı sıkılıyordurda o ödev yapmaktan şimdi
Deldir de tadına bak aşkoBenm o üstü delikti işte saf gibi çıkardm küpeyi kapanmaz sandm kapandı bidaha cesaretm yok o kıkırdak acısınaay ama tragus çok güzel duruyor etrafmda herkeste var herkes acımadı diyo denesem nolcak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?