- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.981
Kuzum döllenme olabilir mi acaba çünkü benim belimde çok ağrıyordu ozamanlarda_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl R Random3 sevdaluk1911 R raainbow @Lale95 diğer kızçelerim müthiş bir bel ağrım var akıntı da var ama renksiz su gibi sanki ne beyaz ne sarı şeffaf bi akıntı
Aşkım bilmiyorum ki ya ama sanki adet olucam gibi arada kasıklarım da ağrıyo sökülcek gibi sankiKuzum döllenme olabilir mi acaba çünkü benim belimde çok ağrıyordu ozamanlarda
Çok erken değil mi döllenme işin aşko adetim biteli daha 2 gün oldu dün ekşın vardı maydanoz süt yaptım işte öncesindeKuzum döllenme olabilir mi acaba çünkü benim belimde çok ağrıyordu ozamanlarda
Ben hunharca temizlik yaptım kızın ödevini yaptırdım yemeği hallettim derken geberik vaziyette yatıyorum başım endişeden vurmuş çok fena öyle saçma bi haldeyim işte senden naberlerSelam canım kızlar nasilsıniz?nerelerdesiniz?
Mucizemmm16 M Mavimiresl @Cgh @melek076 bitliKedi R raainbow @Fang @Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 ve diğer aşkolarım
Benim burnum da delik, göbeğim de ama takmıyorum nerdeyse 7-8 yıldır. Kapanmadı ama hiçbiri, taksam açarım yani. Ben çılgın anneBen bi ara baya bi istiyodum ama vazgectim tehlikeli diyende var. Ama belki ileri dogru gobek deliği piercingi olabilirbende hızma takıyordum bekarken. Evlenince eşim istemedi cikardim ona pismanim niye cikarmisim dinlemişimki
Sana test yap allah yap diye bağırıyoruz şurda sayfalarca şimdimi geldi aklına aşkoGidicem salı günü aşko ama yarın test yapcam maydanozu bu akşamlık yapmıycam çok işgillendim kendimdenyapayım da bari testi maydanozu içim rahat yapayım
Herşeye tehlikeli diyen bi kesim var tıkadm kulaklarımı onlara benBen bi ara baya bi istiyodum ama vazgectim tehlikeli diyende var. Ama belki ileri dogru gobek deliği piercingi olabilirbende hızma takıyordum bekarken. Evlenince eşim istemedi cikardim ona pismanim niye cikarmisim dinlemişimki
Çıkmazmı evlerin huyu bu hergün bi iş çıkarmak hiç oh be bugünde işim yok dediğim günüm olmadı dahaÇok şükür bitti ev ama hergun birşey cikiyor illakiayy sorma yemin ederim bezdim
Heh işte istediğim destekDeldir de tadına bak aşko
Benim burnum kapandi hemen. Gobek deldirebilirim ileri dogru hoşuma gidiyor. Dövme bendede var cocuklarimin baş harfleriBenim burnum da delik, göbeğim de ama takmıyorum nerdeyse 7-8 yıldır. Kapanmadı ama hiçbiri, taksam açarım yani. Ben çılgın annedövmem de var. Eşim dövme ve sigara konusunda çok büyük konuşmuş ama ikisini de Allah verdi işte
Ay sen bensinBenim burnum da delik, göbeğim de ama takmıyorum nerdeyse 7-8 yıldır. Kapanmadı ama hiçbiri, taksam açarım yani. Ben çılgın annedövmem de var. Eşim dövme ve sigara konusunda çok büyük konuşmuş ama ikisini de Allah verdi işte
Çılgın anne ile kardeşSana test yap allah yap diye bağırıyoruz şurda sayfalarca şimdimi geldi aklına aşko
Herşeye tehlikeli diyen bi kesim var tıkadm kulaklarımı onlara benaman ne dinliyosak eşleri hemen demi benm hayalm göbek piercingi ama asla cesaretm yok ona annem ve kardeşm deldirdi ben hala istiyom istemekle kalıyorm
Benimde tek cesaretim oldugu yer gobek deligiAy sen bensinbenimde dövmem var dudağm delikti işyerim uygun görmedi çıkardım kapndı kör olasıcalar ne vardı dursaydı göbeği çok istiyorm ama gram cesaretm olmadıgı tek yer
Sana test yap allah yap diye bağırıyoruz şurda sayfalarca şimdimi geldi aklına aşko
Herşeye tehlikeli diyen bi kesim var tıkadm kulaklarımı onlara benaman ne dinliyosak eşleri hemen demi benm hayalm göbek piercingi ama asla cesaretm yok ona annem ve kardeşm deldirdi ben hala istiyom istemekle kalıyorm
Ahahahha bizede anneannem diyo o lafıÇılgın anne ile kardeşbenim anamda (emekli ogretmen) anne göbeğimi deldircem dedigimde o az gelir açta şeyinede taktir o halkadan diyor anladin sen halka degil top seklinde takcam anne dedim ters ters bakiyodu
Kız ona nasıl cesaretin vaaarrBenimde tek cesaretim oldugu yer gobek deligizaten hamile kalmaya karar vermeseydim kesinlikle deldirirdim.
Aynen bi yap için rahat etsin sonrada doktor görsün noldu sana bi anlayalm inşallah önemli birşey değildirYaa aşko ben yine de olduğunu sanmıyorum ama içim rahat etsin diye yapıcam yani o kanama yerleşme kanaması gibi değildi olamaz yani imkanı yok ama adet gibide değildi simdi de böyle olunca yapıyım yarın içim rahat etsin salı doktora gidicem zaten
Galiba cesaretim biseyi cok istememe bağlıAhahahha bizede anneannem diyo o lafısinirlenincede bi ayrı komik oluyorlar ya
Kız ona nasıl cesaretin vaaarr
Canım benim seni çok iyi anlıyorum inan bana bende aynı şeyleri duydum insan gerçekten çok üzülüyor ama unut gitsin hiç takmaYa kuzum ikisi de hamile biri 4 aylık biri de 3 aylık olacak yakında. İkisi de çok çabuk hamile kaldılar evlenir evlenmez. Benim 3 yıl oldu hala çocuk yok. İşte vezir çalışmıyor eşine üzülüyorum bu böyle put gibi duruyordur falan diyorlar. İşte sürekli gece gündüz birlikte olun falan diyorlar şaka yapıyorlar aklı sıra da işte benim yarama basıyorlar haberleri yok. Bilseler ben 2 yıldır görmediğim tedavi çekmediğim acı kalmadı. 6 ay yumurta klomen letu kullandım 2 kez aşılama oldum. Rahim filmi mi dersin histereskopi mi dersin yapmadığım şey kalmadı. Sevişme desen gece gündüz olmasa da gün aşırı sürekli oldu ama işte sevişme ile olsa keşke. Nasip değil işte. Onlar dedikçe ben nasip dedim gülümsedim alttan aldım ama anlamadılar. Bı kızın da burdan yarası var demediler. Kız ne diyor. Telefonu kapat kocana yapış sonra bize yaz oldu de diyor. Resmen sizin birlikte olmanıza aşerdim diyo ya. Görüntülü konuşuyoruz bide şok oldum kendimi kasmaktan zoraki gülümsemekten kaskatı kesildim bişey de diyemedim. Telefonu kapattık ben tabi bi şüre ağladım. Şey yazmış oldu mu?
Aşko bak beni çok şüphelendiriyorsun_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl R Random3 sevdaluk1911 R raainbow @Lale95 diğer kızçelerim müthiş bir bel ağrım var akıntı da var ama renksiz su gibi sanki ne beyaz ne sarı şeffaf bi akıntı
As Aşko as iphone öyle ben çantamdan ayırmamHoşbuldmmmboynuma ascam şarj aletini artk napıyım bildiğinz gibi ekşınlar yok bu ay bizde malum bi sıkıcı geçiyor sen naslsn
Ay aşkoo güldüm affetkıkırdağa denk gelmş o zamanında deldirmştm fena acıyordu krem sür bakımını yap geçer inşallah 1 haftaya falan ama bu mesjn bugün önüme düşmesi beni üzdü yarn tragus deldirmeye gidicem çok korkuyordum
Kuzum bunlar bırak yakın arkadaşı, arkadaş olacak insanlar bile değil çok seviyesiz ve terbiyesiz laflar bunlar bence görüşmeyi kesmelisin kuzum sadece kötülükten hoşlanan laf sokmayı bir halt sanan insanlar çok maalesefYa kuzum ikisi de hamile biri 4 aylık biri de 3 aylık olacak yakında. İkisi de çok çabuk hamile kaldılar evlenir evlenmez. Benim 3 yıl oldu hala çocuk yok. İşte vezir çalışmıyor eşine üzülüyorum bu böyle put gibi duruyordur falan diyorlar. İşte sürekli gece gündüz birlikte olun falan diyorlar şaka yapıyorlar aklı sıra da işte benim yarama basıyorlar haberleri yok. Bilseler ben 2 yıldır görmediğim tedavi çekmediğim acı kalmadı. 6 ay yumurta klomen letu kullandım 2 kez aşılama oldum. Rahim filmi mi dersin histereskopi mi dersin yapmadığım şey kalmadı. Sevişme desen gece gündüz olmasa da gün aşırı sürekli oldu ama işte sevişme ile olsa keşke. Nasip değil işte. Onlar dedikçe ben nasip dedim gülümsedim alttan aldım ama anlamadılar. Bı kızın da burdan yarası var demediler. Kız ne diyor. Telefonu kapat kocana yapış sonra bize yaz oldu de diyor. Resmen sizin birlikte olmanıza aşerdim diyo ya. Görüntülü konuşuyoruz bide şok oldum kendimi kasmaktan zoraki gülümsemekten kaskatı kesildim bişey de diyemedim. Telefonu kapattık ben tabi bi şüre ağladım. Şey yazmış oldu mu?
İşkillendin yani geçen hafta yalvardım sana kan testine git diye oh şüpheyle otur şimdiGidicem salı günü aşko ama yarın test yapcam maydanozu bu akşamlık yapmıycam çok işgillendim kendimdenyapayım da bari testi maydanozu içim rahat yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?