Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bi ara baya bi istiyodum ama vazgectim tehlikeli diyende var. Ama belki ileri dogru gobek deliği piercingi olabilir bende hızma takıyordum bekarken. Evlenince eşim istemedi cikardim ona pismanim niye cikarmisim dinlemişimki
Benim burnum da delik, göbeğim de ama takmıyorum nerdeyse 7-8 yıldır. Kapanmadı ama hiçbiri, taksam açarım yani. Ben çılgın anne dövmem de var. Eşim dövme ve sigara konusunda çok büyük konuşmuş ama ikisini de Allah verdi işte

Gidicem salı günü aşko ama yarın test yapcam maydanozu bu akşamlık yapmıycam çok işgillendim kendimden yapayım da bari testi maydanozu içim rahat yapayım
Sana test yap allah yap diye bağırıyoruz şurda sayfalarca şimdimi geldi aklına aşko
Ben bi ara baya bi istiyodum ama vazgectim tehlikeli diyende var. Ama belki ileri dogru gobek deliği piercingi olabilir bende hızma takıyordum bekarken. Evlenince eşim istemedi cikardim ona pismanim niye cikarmisim dinlemişimki
Herşeye tehlikeli diyen bi kesim var tıkadm kulaklarımı onlara ben aman ne dinliyosak eşleri hemen demi benm hayalm göbek piercingi ama asla cesaretm yok ona annem ve kardeşm deldirdi ben hala istiyom istemekle kalıyorm

Benim burnum kapandi hemen. Gobek deldirebilirim ileri dogru hoşuma gidiyor. Dövme bendede var cocuklarimin baş harfleri ve hic acitmayan bisey varsa oda dövme ama ben kapali oldugum icin kolumun biraz üstüne yaptirdim yani disaridan görmeleri mumkun degil

Ay sen bensin benimde dövmem var dudağm delikti işyerim uygun görmedi çıkardım kapndı kör olasıcalar ne vardı dursaydı göbeği çok istiyorm ama gram cesaretm olmadıgı tek yer

Çılgın anne ile kardeş benim anamda (emekli ogretmen) anne göbeğimi deldircem dedigimde o az gelir açta şeyinede taktir o halkadan diyor anladin sen halka degil top seklinde takcam anne dedim ters ters bakiyodu

Ay sen bensin benimde dövmem var dudağm delikti işyerim uygun görmedi çıkardım kapndı kör olasıcalar ne vardı dursaydı göbeği çok istiyorm ama gram cesaretm olmadıgı tek yer
Benimde tek cesaretim oldugu yer gobek deligi zaten hamile kalmaya karar vermeseydim kesinlikle deldirirdim.

Yaa aşko ben yine de olduğunu sanmıyorum ama içim rahat etsin diye yapıcam yani o kanama yerleşme kanaması gibi değildi olamaz yani imkanı yok ama adet gibide değildi simdi de böyle olunca yapıyım yarın içim rahat etsin salı doktora gidicem zaten

Çılgın anne ile kardeş benim anamda (emekli ogretmen) anne göbeğimi deldircem dedigimde o az gelir açta şeyinede taktir o halkadan diyor anladin sen halka degil top seklinde takcam anne dedim ters ters bakiyodu
Ahahahha bizede anneannem diyo o lafı sinirlenincede bi ayrı komik oluyorlar ya
Benimde tek cesaretim oldugu yer gobek deligi zaten hamile kalmaya karar vermeseydim kesinlikle deldirirdim.
Kız ona nasıl cesaretin vaaarr

Aynen bi yap için rahat etsin sonrada doktor görsün noldu sana bi anlayalm inşallah önemli birşey değildir

Canım benim seni çok iyi anlıyorum inan bana bende aynı şeyleri duydum insan gerçekten çok üzülüyor ama unut gitsin hiç takma

As Aşko as iphone öyle ben çantamdan ayırmam tragus en korktuğum yerdir ser yer daha çok acır gibi geliyor hep bana yaptırana saygım var ama okadar yani ben yaptırmam

Kuzum bunlar bırak yakın arkadaşı, arkadaş olacak insanlar bile değil çok seviyesiz ve terbiyesiz laflar bunlar bence görüşmeyi kesmelisin kuzum sadece kötülükten hoşlanan laf sokmayı bir halt sanan insanlar çok maalesef böyle insanlar için üzme kendini kuzum değmez İnan ki boşver ve hayatından çıkar sen herşeyden daha kıymetlisin Kimse bizi anlayamıyor daha denediğimizi bilmedikleri halde bunları diyorlarsa denediğimiz halde olmadığını bilseler neler derler kuzum işte gerçek dost dediğin bu zamanda yanında olandır sen onları salla gitsin seni kaybettiklerine onlar üzülsün kuzum

Gidicem salı günü aşko ama yarın test yapcam maydanozu bu akşamlık yapmıycam çok işgillendim kendimden yapayım da bari testi maydanozu içim rahat yapayım
İşkillendin yani geçen hafta yalvardım sana kan testine git diye oh şüpheyle otur şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…