- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.001
Aşko benimde misafirim var yazamıyorum yaİnşallah bebeğim ❤❤❤ aşkolar bugün dikkatim dağınık yahu beğeniyorum cevap yazmayı unutuyorum arada dürtükleyin
Aşko eczaneye sor ağrı kesici krem falan verir muhakkak öneride bulunur geçmiş olsun bende senin gibi çok acı çektim bir delik var ve tövbe ettim asa deldirmem başka benim kulağıma gümüş alerji yapıyormuş o zaman öğrendim şimdi böyle değişik güzel küpeler takmayı çok severim ama akşama kadar taktıysam o akşam kulak memesi hassaslaşır ağrır o yüzden uzun süre takamam onları altın takılı hep o bişey yapmıyor ama diğerleri sorun yaniasko birak yaa canina kastinmi var bosver valla cok aciyobende kıkırdak deldircektim kulagin en üstünü bi ara niyetlenmistim iyiki deldirmedim. Bencede kikirdaga denk geldi o yada sinire çünkü diger deldirdigim zamanlarda bu kadar acı yoktu. Basimiza ne geliyosa zaten meraktan geliyor
Fırsat buldun ya vur acıma vuurİşkillendin yani geçen hafta yalvardım sana kan testine git diye oh şüpheyle otur şimdi
Yok kuzum altinla gümüş bisey yapmiyor banada. İşte sanirim bence sinirden falan gecti o delik ondan öyleAşko eczaneye sor ağrı kesici krem falan verir muhakkak öneride bulunur geçmiş olsun bende senin gibi çok acı çektim bir delik var ve tövbe ettim asa deldirmem başka benim kulağıma gümüş alerji yapıyormuş o zaman öğrendim şimdi böyle değişik güzel küpeler takmayı çok severim ama akşama kadar taktıysam o akşam kulak memesi hassaslaşır ağrır o yüzden uzun süre takamam onları altın takılı hep o bişey yapmıyor ama diğerleri sorun yani
Valla şimdiki aklım olsa ben de görünen yerime yaptırmazdım, görmekten kendin sıkılıyorsun ilk başta.Benim burnum kapandi hemen. Gobek deldirebilirim ileri dogru hoşuma gidiyor. Dövme bendede var cocuklarimin baş harflerive hic acitmayan bisey varsa oda dövme ama ben kapali oldugum icin kolumun biraz üstüne yaptirdim yani disaridan görmeleri mumkun degil
Her yerini deldirmiş bi insan olarak en az acıyan yerin göbek olduğunu söyleyebilirimAy sen bensinbenimde dövmem var dudağm delikti işyerim uygun görmedi çıkardım kapndı kör olasıcalar ne vardı dursaydı göbeği çok istiyorm ama gram cesaretm olmadıgı tek yer
Etmesin için içini yesin emiFırsat buldun ya vur acıma vuurya bebeğim bişey olduğunu hala zannetmiyorum ama içimde rahat etmiyo yinede bakcam yarın
Olabilir eczacı bişey önerir yani sen çekme o acıyı öylece kuzumYok kuzum altinla gümüş bisey yapmiyor banada. İşte sanirim bence sinirden falan gecti o delik ondan öyle
Kuzum acaba iltihabın falan mı vardı sökülüyosun , senin yumurtlaman genelde nezaman oluyor kuzumÇok erken değil mi döllenme işin aşko adetim biteli daha 2 gün oldu dün ekşın vardı maydanoz süt yaptım işte öncesinde
Valla helal olsun banada lazm o cesarettenGaliba cesaretim biseyi cok istememe bağlı
İlk baslarda acıdan tansiyonum dussede pişmanlıklar yasasamda
Herkeste en az acıyan yer diyo dur bakalm görcezAs Aşko as iphone öyle ben çantamdan ayırmamtragus en korktuğum yerdir ser yer daha çok acır gibi geliyor hep bana yaptırana saygım var ama okadar yani ben yaptırmam
Acıdan değil ya ben delim aşamasndan korkuyorm izledim tutup çekiyorlar eti öyle deliyorlar ya bayılıyom ben izlerken bileValla şimdiki aklım olsa ben de görünen yerime yaptırmazdım, görmekten kendin sıkılıyorsun ilk başta.
Her yerini deldirmiş bi insan olarak en az acıyan yerin göbek olduğunu söyleyebilirimtamamen yağ tabakası olduğu için. Ama bakımı daha zor, enfeksiyon kapmamasına çok dikkat etmek lazım. Hamile kaldığında çok komik oluyor, içerideki delikte taaa yukarılara çıkıyor. Bence de bekle en iyisi
Haklıymışsın aşkoEtmesin için içini yesin emikusura bakma aşko vurcam ben sana kaç gün tuhaflık var git kesinleştir kafan rahatlar en azından dedim bu yüzdendi işte
Ben yaptım çok kasık ağrım oldu o ay gebe de kalmadimAşko hani sen bana yapma demiştin ya o işte sütle maydanozu kaynatıp ılıdıktan sonra buharına oturup belini sarıyosun 15 20 dk oturuluyo iltihabı söküyomuş bide yapanlar hep hamile kalmış o aybiz ceketin de kerametine inanıp belimize kocaların ceketi sarıyoruz
Kızlar yumurta tembelliği ve yumurta rezervi farklı şeyler değil mi
Bu amh işi benım canımı sıkıyo
Ya kuzum ikisi de hamile biri 4 aylık biri de 3 aylık olacak yakında. İkisi de çok çabuk hamile kaldılar evlenir evlenmez. Benim 3 yıl oldu hala çocuk yok. İşte vezir çalışmıyor eşine üzülüyorum bu böyle put gibi duruyordur falan diyorlar. İşte sürekli gece gündüz birlikte olun falan diyorlar şaka yapıyorlar aklı sıra da işte benim yarama basıyorlar haberleri yok. Bilseler ben 2 yıldır görmediğim tedavi çekmediğim acı kalmadı. 6 ay yumurta klomen letu kullandım 2 kez aşılama oldum. Rahim filmi mi dersin histereskopi mi dersin yapmadığım şey kalmadı. Sevişme desen gece gündüz olmasa da gün aşırı sürekli oldu ama işte sevişme ile olsa keşke. Nasip değil işte. Onlar dedikçe ben nasip dedim gülümsedim alttan aldım ama anlamadılar. Bı kızın da burdan yarası var demediler. Kız ne diyor. Telefonu kapat kocana yapış sonra bize yaz oldu de diyor. Resmen sizin birlikte olmanıza aşerdim diyo ya. Görüntülü konuşuyoruz bide şok oldum kendimi kasmaktan zoraki gülümsemekten kaskatı kesildim bişey de diyemedim. Telefonu kapattık ben tabi bi şüre ağladım. Şey yazmış oldu mu?
Ben olsam öyle insanlarla bir daha asla muhatap olmam. Böyle saçmalık mi olur dost değil düşman bunlar nasıl anlayissiz görgüsüz insanlar o bebekleri onlarin sabah akşam kocasina yapismasiyla mi oldu saniyorlar Allah nasip etmese tüm gün iliski olsa ne. Bence hemen iliskini bitir onlarla pisliklerYa kuzum ikisi de hamile biri 4 aylık biri de 3 aylık olacak yakında. İkisi de çok çabuk hamile kaldılar evlenir evlenmez. Benim 3 yıl oldu hala çocuk yok. İşte vezir çalışmıyor eşine üzülüyorum bu böyle put gibi duruyordur falan diyorlar. İşte sürekli gece gündüz birlikte olun falan diyorlar şaka yapıyorlar aklı sıra da işte benim yarama basıyorlar haberleri yok. Bilseler ben 2 yıldır görmediğim tedavi çekmediğim acı kalmadı. 6 ay yumurta klomen letu kullandım 2 kez aşılama oldum. Rahim filmi mi dersin histereskopi mi dersin yapmadığım şey kalmadı. Sevişme desen gece gündüz olmasa da gün aşırı sürekli oldu ama işte sevişme ile olsa keşke. Nasip değil işte. Onlar dedikçe ben nasip dedim gülümsedim alttan aldım ama anlamadılar. Bı kızın da burdan yarası var demediler. Kız ne diyor. Telefonu kapat kocana yapış sonra bize yaz oldu de diyor. Resmen sizin birlikte olmanıza aşerdim diyo ya. Görüntülü konuşuyoruz bide şok oldum kendimi kasmaktan zoraki gülümsemekten kaskatı kesildim bişey de diyemedim. Telefonu kapattık ben tabi bi şüre ağladım. Şey yazmış oldu mu?
Aşkım yumurtlamam 11. 12. 13. Günlerde olur genelde bu ay ki yumurtlamam dan aşırı eminim yumurtlamadan sonra tam 12. Gün adet geldi adettiyse eğer ayy kafam karışık benimKuzum acaba iltihabın falan mı vardı sökülüyosun , senin yumurtlaman genelde nezaman oluyor kuzum
Sen bir de tragus deldir bi git gel öteki tarafaKız zaten delen kişi dedi burda yeri var ayni yerden mi takalim kupeyi evet dedim belkide daha önce ben cikardim hatirlamiyorum
2-2 kalaydi keske be
Ay cok güzel anlatmış ya canımsın teşekkür ederimbu videoyu izle canım
Aşko ne zaman yaptın? Bakalım nasip bebeğim bunlar hep bahane zaten olacağı varsa oluyo zaten biz araya destek atıyoruz sadece cabuk olsun diyeBen yaptım çok kasık ağrım oldu o ay gebe de kalmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?