Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko eczaneye sor ağrı kesici krem falan verir muhakkak öneride bulunur geçmiş olsun bende senin gibi çok acı çektim bir delik var ve tövbe ettim asa deldirmem başka benim kulağıma gümüş alerji yapıyormuş o zaman öğrendim şimdi böyle değişik güzel küpeler takmayı çok severim ama akşama kadar taktıysam o akşam kulak memesi hassaslaşır ağrır o yüzden uzun süre takamam onları altın takılı hep o bişey yapmıyor ama diğerleri sorun yani

Yok kuzum altinla gümüş bisey yapmiyor banada. İşte sanirim bence sinirden falan gecti o delik ondan öyle

Valla şimdiki aklım olsa ben de görünen yerime yaptırmazdım, görmekten kendin sıkılıyorsun ilk başta.
Ay sen bensin benimde dövmem var dudağm delikti işyerim uygun görmedi çıkardım kapndı kör olasıcalar ne vardı dursaydı göbeği çok istiyorm ama gram cesaretm olmadıgı tek yer
Her yerini deldirmiş bi insan olarak en az acıyan yerin göbek olduğunu söyleyebilirim tamamen yağ tabakası olduğu için. Ama bakımı daha zor, enfeksiyon kapmamasına çok dikkat etmek lazım. Hamile kaldığında çok komik oluyor, içerideki delikte taaa yukarılara çıkıyor. Bence de bekle en iyisi

Fırsat buldun ya vur acıma vuur ya bebeğim bişey olduğunu hala zannetmiyorum ama içimde rahat etmiyo yinede bakcam yarın
Etmesin için içini yesin emi kusura bakma aşko vurcam ben sana kaç gün tuhaflık var git kesinleştir kafan rahatlar en azından dedim bu yüzdendi işte

Galiba cesaretim biseyi cok istememe bağlı
İlk baslarda acıdan tansiyonum dussede pişmanlıklar yasasamda
Valla helal olsun banada lazm o cesaretten
As Aşko as iphone öyle ben çantamdan ayırmam tragus en korktuğum yerdir ser yer daha çok acır gibi geliyor hep bana yaptırana saygım var ama okadar yani ben yaptırmam
Herkeste en az acıyan yer diyo dur bakalm görcez

Acıdan değil ya ben delim aşamasndan korkuyorm izledim tutup çekiyorlar eti öyle deliyorlar ya bayılıyom ben izlerken bile

Kızlar yumurta tembelliği ve yumurta rezervi farklı şeyler değil mi
Bu amh işi benım canımı sıkıyo

Etmesin için içini yesin emi kusura bakma aşko vurcam ben sana kaç gün tuhaflık var git kesinleştir kafan rahatlar en azından dedim bu yüzdendi işte
Haklıymışsın aşko ama ben yine de bu garipliğin bebekle alakalı olduğunu düşünmüyorum her ihtimale karşı yapıcam

Ben yaptım çok kasık ağrım oldu o ay gebe de kalmadim

Ben olsam öyle insanlarla bir daha asla muhatap olmam. Böyle saçmalık mi olur dost değil düşman bunlar nasıl anlayissiz görgüsüz insanlar o bebekleri onlarin sabah akşam kocasina yapismasiyla mi oldu saniyorlar Allah nasip etmese tüm gün iliski olsa ne. Bence hemen iliskini bitir onlarla pislikler

Kuzum acaba iltihabın falan mı vardı sökülüyosun , senin yumurtlaman genelde nezaman oluyor kuzum
Aşkım yumurtlamam 11. 12. 13. Günlerde olur genelde bu ay ki yumurtlamam dan aşırı eminim yumurtlamadan sonra tam 12. Gün adet geldi adettiyse eğer ayy kafam karışık benim kuzum enfeksiyon için temmuzda tedavi gördüm iyiydim ama bilemiyorum ki belkide hala var o zamanki belirtilerim yok tabiki

bu videoyu izle canım
Ay cok güzel anlatmış ya canımsın teşekkür ederim
Benım amh
1.24 çıktı sonra 0.92 cıktı
Ve en sonuncusu 2.11 çıktı
Doktor değerlere takılma dedi
Ama yumurta rezervin az yaşından dolayı oda
O yüzden hiç geç kalmayalım asılama dedi
Biraz kafam hala amh de acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…