- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.021
Bence cok fazla takilma bu değerlere ne kadar takiyorsak o kadar olmuyor iste. Bazen bilmememk cok daha iyi oluyor eskilerde amh fsh bilmem ne mi vardi yaa biz çok kurcaliyorzAy cok güzel anlatmış ya canımsın teşekkür ederim
Benım amh
1.24 çıktı sonra 0.92 cıktı
Ve en sonuncusu 2.11 çıktı
Doktor değerlere takılma dedi
Ama yumurta rezervin az yaşından dolayı oda
O yüzden hiç geç kalmayalım asılama dedi
Biraz kafam hala amh de acıkcası
4 5 ay oluyor canim banaAşko ne zaman yaptın? Bakalım nasip bebeğim bunlar hep bahane zaten olacağı varsa oluyo zaten biz araya destek atıyoruz sadece cabuk olsun diye
Kıyamam ❤ misafirlerin gidince gel bebeğim bekliyoruz ❤Aşko benimde misafirim var yazamıyorum yaama Merak ediyorum konuştuklarınızı
Anladım kuzum benim öncesinde de sol yumurtalığım batıyodu çok fazla zaten kuzum bu sabah ta bel ağrısıyla uyandım ben rahat yatamadım diye sanmıştım ama değil regli zamanında olan ağrıdan aynı4 5 ay oluyor canim bana
Her konuda "bilmek" kötü aşkısı yaa bilmediğin şeyden korkmuyosun zaten. Ben delirdiğim zaten böyle video falan izleme imkanı yoktu. 18 yıl olmuşAcıdan değil ya ben delim aşamasndan korkuyorm izledim tutup çekiyorlar eti öyle deliyorlar ya bayılıyom ben izlerken bile
Ya evet orası öyle vallla ama yükselmesi de bi garip bu yükselen bi değer değişmiş benım ki 2.11 cıkmıs doktor burda kadının bahsettiği folikul den bahsetti guzel dedi kadın bana zaten su an da yumurta takbi yaptırdı aşılamadan onceBence cok fazla takilma bu değerlere ne kadar takiyorsak o kadar olmuyor iste. Bazen bilmememk cok daha iyi oluyor eskilerde amh fsh bilmem ne mi vardi yaa biz çok kurcaliyorz
İsyerim ve hastane birbirine çok uzakKızlar merhaba
Beta hcg verince nerde veriyorsunuz
Ben de karşı değilim,aksine seviyorumValla ben estetik operasyonlarina hic karşı degilim. Yüzümde de estetik yok ama 1 sene önce botoks yaptirmistim kaz ayagi ve alın bolgesine cok cok memnun kalmistim hatta bu ara yine düşünüyorum çünkü cok göz kısıyorum ve bas agrisi yapiyor. Kalıcı makyaj. Kaş, diplenir dudak renklendirme yaptirdim ( dudak renklendirme 2. Seansa gidemedm cok canim yandi tovbe ettimama gitseydim gercekten cok canli diri dururmus dudak rengim) bide sanirim beyaz tenli olduğum icin soluk rengim oldugundan kalici makyaji seviyorum. Ama asla diger operasyonlara cesaret edemem. Cok istiyorum ama cesaret edemiyorum.
Ama cok cok rahatsiz oldugum biyerim olsaydi belkide ömür boyu mutlu olmak adina belki yaptirirdim
Valla bildiğin telefon detoksunda kaldımaldm sandıgım şarj aleti android çıktı banada sürpriz oldu ohh afiyet olsun bence çay koyaym canımı çektirdin
Kahkaha ata ata güldümne güzel anlatmşsn
Neden aceba aşko,buhardan mi oldu?bu gün yaptinmi?_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @miresl R Random3 @sevdaluk1911 @raainbow Lale95 diğer kızçelerim müthiş bir bel ağrım var akıntı da var ama renksiz su gibi sanki ne beyaz ne sarı şeffaf bi akıntı
Aneyy neden kız dünyanın sonu mu, günler çuvala mi girdi bir günde o kadar iş görülürmüBen hunharca temizlik yaptım kızın ödevini yaptırdım yemeği hallettim derken geberik vaziyette yatıyorum başım endişeden vurmuş çok fena öyle saçma bi haldeyim işte senden naberler
Oy AllahimÇılgın anne ile kardeşbenim anamda (emekli ogretmen) anne göbeğimi deldircem dedigimde o az gelir açta şeyinede taktir o halkadan diyor anladin sen halka degil top seklinde takcam anne dedim ters ters bakiyodu
Çok yakında bizlerde o güzel telaşlarda olacağız aşko biraz daha sabır gerekiyor sadeceNoldu dicektm ama sonra okudum yazdıklarını çok sinirlendim böyle insanlra artk tahammülüm yok benim keşke insanlr haddini bilse senin fikrin tabii ama arana mesafe koymakta fayda var böyle insanlarla kuzum çünkü gerçek arkadaş dost böyle konularda hassas olur bu tarz davranılmaz bende kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendiğimde arkadaşlarımdan biri bi senin çocugun yok çocuk yap artk anca geziyosn ne zaman yapcan vs diyodu boğazmda düğümlendi zor tuttum ağlamamak için kendimi ve aramada mesafe koydm sen önemlisin kıymetlisin hiç üzme kendini rabbim vericek elbet sınavımız bu ama bu insanlrdan uzak dur kuzum
Hoşbuldmmmvallahi bende özledim ya evet azck kfam dağıldı değişiklik oldu valla napym arkdş hamile öyle yardıma girmştik işte eşyalarını yerleştrme eşler beşik falan kurdu heves ede ede geldim eve
Sen salıya randevu almıştın dimi aşko git baktır ne oluyor oralardaHaklıymışsın aşkoama ben yine de bu garipliğin bebekle alakalı olduğunu düşünmüyorum her ihtimale karşı yapıcam
İnşallah acımazValla helal olsun banada lazm o cesaretten
Herkeste en az acıyan yer diyo dur bakalm görcez
Dayanamıyorum arada giriyorum aşkoKıyamam ❤ misafirlerin gidince gel bebeğim bekliyoruz ❤
Misafir gidince gel canısıAşko benimde misafirim var yazamıyorum yaama Merak ediyorum konuştuklarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?