Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence cok fazla takilma bu değerlere ne kadar takiyorsak o kadar olmuyor iste. Bazen bilmememk cok daha iyi oluyor eskilerde amh fsh bilmem ne mi vardi yaa biz çok kurcaliyorz

Acıdan değil ya ben delim aşamasndan korkuyorm izledim tutup çekiyorlar eti öyle deliyorlar ya bayılıyom ben izlerken bile
Her konuda "bilmek" kötü aşkısı yaa bilmediğin şeyden korkmuyosun zaten. Ben delirdiğim zaten böyle video falan izleme imkanı yoktu. 18 yıl olmuş fosil olmuşum ya la ben

Bence cok fazla takilma bu değerlere ne kadar takiyorsak o kadar olmuyor iste. Bazen bilmememk cok daha iyi oluyor eskilerde amh fsh bilmem ne mi vardi yaa biz çok kurcaliyorz
Ya evet orası öyle vallla ama yükselmesi de bi garip bu yükselen bi değer değişmiş benım ki 2.11 cıkmıs doktor burda kadının bahsettiği folikul den bahsetti guzel dedi kadın bana zaten su an da yumurta takbi yaptırdı aşılamadan once
Beğendi carsmaba da gidicem de bazen kafama takılıyor be kuzum
Biz herseyi yaptık üstesinden geldik de ins tıpe felan oralara gelmem asılama dan da umıtlıykm bu ay dan da ama hayat ne göstercem bakalım bu ay içim bile elimden geleni yapıyorum en azından vitsmınelrım tam içiyorum doktor da aferin dedi diyorjmki kötü bişi görse kadın direk tüp derdi yA dimi
Kadın tup bebek uzmanı bide He

Kızlar merhaba
Beta hcg verince nerde veriyorsunuz
İsyerim ve hastane birbirine çok uzak
Gitmeden sağlık ocağına mi uğrasam bilemedim. Aile hekimimiz bu konularda biraz hassas.
Bir gün geçmesi halinde kabul eder mi bilemedim bazen zorlanıyorum iletişim kurarken.
Bu da bu akşam saat 20.00 da yaptığım test

Eklentiler

• 20221002_201825.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 33
Ben de karşı değilim,aksine seviyorum
Ben korkak biriyim o konuda hiç cesaretim yok estetik falan hiç yaptırmadim, henüz kırışıklık yok yüzümde göz etrafımda,ama olursa Botox yaptirmayi düşünüyorum

Valla bildiğin telefon detoksunda kaldım aldm sandıgım şarj aleti android çıktı banada sürpriz oldu ohh afiyet olsun bence çay koyaym canımı çektirdin

Kahkaha ata ata güldüm ne güzel anlatmşsn
Hep gülesin canim,afiyet olsun içtinmi çay?şimdide elma yiyorum canını çektireyim

Ben hunharca temizlik yaptım kızın ödevini yaptırdım yemeği hallettim derken geberik vaziyette yatıyorum başım endişeden vurmuş çok fena öyle saçma bi haldeyim işte senden naberler
Aneyy neden kız dünyanın sonu mu, günler çuvala mi girdi bir günde o kadar iş görülürmü niye bu kadar eziyet ediyorsunuz kendinize ya
Allah yardimcin olsun canim bi güzel duş al dinlen
Bende yeni bitirdim işlerimi ama dozunda
Birazdan duş alıp yaticam daha reglim bitmedi ekşna geçemedik

Çılgın anne ile kardeş benim anamda (emekli ogretmen) anne göbeğimi deldircem dedigimde o az gelir açta şeyinede taktir o halkadan diyor anladin sen halka degil top seklinde takcam anne dedim ters ters bakiyodu
Oy Allahim aynı benim annem gibi

Çok yakında bizlerde o güzel telaşlarda olacağız aşko biraz daha sabır gerekiyor sadece

Veziir kuzum nasılsın şimdi iyi misin başkalarının söyledikleriyle kendini üzme aşko senin ne kadar mücadele verdiğini neler yaptığını sende bizlerde eşinde biliyor geri affedersin ama yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…