Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım her gün dersim var okuldan eve zor atıyorum kendimi sonra kızım geliyor yemek ödev bulaşık derke ne ara yapıyorum ben işi mecbur dip köşe hafta sonuna kalıyor

Testim pozitif çıktı kan vermek istiyorum diyebilirsin canım testte çıktıktan sonra alır diye düşünüyorum denemekte fayda var almazsa izin alıp hastaneye gitme şansın yok mu? tebrik ederim Maşallah bir gün gecikmeyle bayağı koyu Rabbim sağlıklı artışlar nasip etsin sağlıcakla dünyaya kucağınıza gelsin inşallah

Bilmiyorum ki kuzum bugün yapmadım ya yapıcaktım nolur nolmaz diye bugünlük yapmıycam yarın devamke
Ay sinirden gülüyorum he bence ondan değil aşko çünkü onu yapmadan öncede sen adetim bitti tuhaf biçimde akıntım var şeffaf dedin ay hadi kendine yaptın bunu bize neden yaptın ya merak ediyorum neyin nesi acaba diye

Biraz daha girmezlerse gelip kovarım aşko seni bize bıraksınlar artıkın yapcam bebeğim salı da randevu aldım zaten gidicem bakalım neler diycek

Hani belki erken yumurtlaman olmuştur die dedim kuzum adetten hemen sonra planlar varya

Evet kuzum öyleydi değişmedi sadece dün ekşından kalanlar gece ve sabah biraz aktı sonrası yine şeffaf regli bittiği günde öyleydi aşko hatta en son içinde incecik damar gibi kırmızı çizgi vardı şeffafla akıntıyla birlikte ya ben hala regli olduğuma iknayım aslında çünkü başlamadan önce fazlaca sarı beyaz gibi akıntı geldi ya aşko ama ikna olmadığım kısım kısa ve pıhtısız olması yoksa 3. Gün ilk iki güne göre dahada iyiydi kanama ay ne konuştum be susturun artık beni

Şimdi kafan bi karıştı ya ondan susamazsın susma aşko dök içini sorun değil ahaha Salı günü anlarız onu en iyi doktor aydınlatacak bizi konu karışık

Canım benim seni çok iyi anlıyorum inan bana bende aynı şeyleri duydum insan gerçekten çok üzülüyor ama unut gitsin hiç takma

Canımlar iyiki varsınız gerçekten Desteğinizi hissetmek gerçekten paha biçilemez. Bende yeni yeni toparlıyorum. Bu gün sabah test yapmıştım negatif olmasına ilk defa takılmadım. Nasip değilmiş dedim geçtim.
Grupta daha önce ki bi kaç diyalogdan dolayı zaten mesafe koymuştum öyle çok iletişime geçmiyordum binde bir yazıyordum. Bu gün kü aramaya da katılmayacaktım aslında işte 4 aylık hamile olanın dün cinsiyeti belli oldu onu söyler diye heyecanla açtım aramayı. Oda yarın için parti yapacakmış daha kendi de bilmiyormuş. Bu dediğim benim can ciğer arkadaşım sonra diğeri katıldı konuşmaya. O biraz kırıcı konuştu zaten huyu biraz öyleydi de bu kadar hassas bir konuda daha dikkatli konuşmasını beklerdim. Ya ne diyor biliyormusunuz kocan eve girince açıcan bacaklarını diyor bide gösteriyor Eşim de evde bide yan odadaydı. Elimle sus falan yapıyorum anlamıyor. En son dedim eşim evde falan diye ama yine anlamadı devam etti. Ay anlattıkça daha da sinirleniyorum daha bir sürü patavatsızlık. Bu kız da evlenir evlenmez hamile kaldı benim çocukluk arkadaşım. İkisi bir oldular makara haline geldi konu. Etmiş işi telefonu kapatınca şey yap diyor bu gün olacak. Heee sen dedin diye bu gün olacak töbe estağfurullah. En son işte gruptan yazmış oldu mu diye ben saatlerce ağlamışım telefonu elime aldım bu mesaja daha da sinir oldum. B*kunu çıkarma artık yazdım. Kızlar afedersiniz gerçekten çok dolmuşum tutamadım.

Hepinizin dediği gibi artık mesafe koyucam Rabbim herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin hepsine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin başka bişey istemiyorum.

Veziir kuzum nasılsın şimdi iyi misin başkalarının söyledikleriyle kendini üzme aşko senin ne kadar mücadele verdiğini neler yaptığını sende bizlerde eşinde biliyor geri affedersin ama yesin
Şimdi biraz daha iyiyim aşko aklıma getirmemeye çalışıyorum düşündükçe ağlayasım geliyor. Meğer ne derinmiş yaram ben kabuk bağladı sanıyormuşum ama hala açıkmış. Onlarda daha kanattılar.
Yesinler anam

Benimde kırışıklık yok şükür. Ama mimik cok fazla yapiyorum bide kaz ayagi bolgesinde gozlerimi cok kısan biriyim sonucu ciddi bas agrisi oluyor onun icin yaptirmistim. Ama hic mimik olmuyor cok sevmiştim bebek olur diyede her ay korkudan gidemiyorum cunku etkisi uzun sureli botoksun 4-6 ay arasi doktor bebek düşünüyorsan uygulama önermiyor

Kendini cok bi kadin seksi bi kadin herseyi bilen ama hic dan haberi yok onu bilmeyen bi kadin gibi göstermiş insanlarin seks hayati kimseyi ilgilendirmez yeri gelir bizde sakalasiriz arkadaslarla ama hic bi zaman kadinligimizi rencide edecek sekilde degil. Ama bence sende zaten onlari cok yakin arkadas olarak gormemissin ki tedavi sürecinden bahsetmemissin kuzu.

Cok takma kafana. Muhattapta olma.

Bir insanın en zayıf noktası en istediği ve en sevdiği şeydir yara değildir o, sarıl zayıf noktana o senin hayallerinin olduğu yerdir aynen aşko yesinler onların saçlarını yolup senin eline veririm ahahaha yemin ediyorum şurda ismimiz falan ifşa olsa çevrede saç baş kavga etmediğimiz bir kimsemiz kalmazdı ahahahaha

Çok güzel tanımladın aşkım gerçekten öyle. Ya anlatmadım çünkü biri ağzından bir kaçırsa bütün köy yok efendim vezirin tedavi ile de çocuğu olmuyormuş kısırmış gibi laflar dolaşacaktı.
Bide kimseye söylemeseler bile onların bana öyle acıyarak bakmalarını falan istemedim.
Benim yüzümden kendi bebeklerinin heyecanını yaşayamazlar çekinirler gruba yazarken falan diye düşünmüştüm ama boşuna düşünmüştüm çekinmeyi geçtim alay konusu ettiler

Olabilir bebeğim belkide öyle oluyo ben sadece içim hiç rahat etmedi ya yinede kısa sürmesi falan hep kafamı karıştı doktora gitsemde rahatlasam sizinde başınızın etini yedim
Olsun kuzum benim, hepimizin başına gelebilir ama doktora gitsen dahada kafan rahat olur ihmal etme bebişim

yol kız saçlarını. Ay ben sessiz sakin kendi halimeyim beni bile delirttiler. Yine de tuttum kendimi. O kadar detay verdim ki onlarda kullanıyorlarsa kesin anlamışlardır Belki utanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…