- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.041
Canım her gün dersim var okuldan eve zor atıyorum kendimi sonra kızım geliyor yemek ödev bulaşık derke ne ara yapıyorum ben işiAneyy neden kız dünyanın sonu mu, günler çuvala mi girdi bir günde o kadar iş görülürmüniye bu kadar eziyet ediyorsunuz kendinize ya
Allah yardimcin olsun canim bi güzel duş al dinlen
Bende yeni bitirdim işlerimi ama dozunda
Birazdan duş alıp yaticam daha reglim bitmedi ekşna geçemedik
Bilmiyorum ki kuzum bugün yapmadım ya yapıcaktım nolur nolmaz diye bugünlük yapmıycam yarın devamkeNeden aceba aşko,buhardan mi oldu?bu gün yaptinmi?
Testim pozitif çıktı kan vermek istiyorum diyebilirsin canım testte çıktıktan sonra alır diye düşünüyorum denemekte fayda var almazsa izin alıp hastaneye gitme şansın yok mu? tebrik ederim Maşallah bir gün gecikmeyle bayağı koyuİsyerim ve hastane birbirine çok uzak
Gitmeden sağlık ocağına mi uğrasam bilemedim. Aile hekimimiz bu konularda biraz hassas.
Bir gün geçmesi halinde kabul eder mi bilemedim bazen zorlanıyorum iletişim kurarken.
Bu da bu akşam saat 20.00 da yaptığım test
Evet aşkım baktırıcam bakalım ne oluyomuş sıkıntısı neymiş arkadaşınSen salıya randevu almıştın dimi aşko git baktır ne oluyor oralardayarın test yaptığında etiketle
Ay sinirden gülüyorum heBilmiyorum ki kuzum bugün yapmadım ya yapıcaktım nolur nolmaz diye bugünlük yapmıycam yarın devamke
Biraz daha girmezlerse gelip kovarım aşko seni bize bıraksınlar artıkınDayanamıyorum arada giriyorum aşkoama hala tamamen sizin değilim aşko ya mesajları okudum gerçekten çok şüpheli durum senin ki yaaaa yarın kesin test yap ve doktora da gözük bebeğim ya niye böyle oluyor acaba
Hani belki erken yumurtlaman olmuştur die dedim kuzum adetten hemen sonra planlar varyaAşkım yumurtlamam 11. 12. 13. Günlerde olur genelde bu ay ki yumurtlamam dan aşırı eminim yumurtlamadan sonra tam 12. Gün adet geldi adettiyse eğer ayy kafam karışık benimkuzum enfeksiyon için temmuzda tedavi gördüm iyiydim ama bilemiyorum ki belkide hala var o zamanki belirtilerim yok tabiki
Adetten hemen sonra olanlar kuzumHani belki erken yumurtlaman olmuştur die dedim kuzum adetten hemen sonra planlar varya
Evet kuzum öyleydi değişmedi sadece dün ekşından kalanlar gece ve sabah biraz aktı sonrası yine şeffaf regli bittiği günde öyleydi aşko hatta en son içinde incecik damar gibi kırmızı çizgi vardı şeffafla akıntıyla birlikte ya ben hala regli olduğuma iknayım aslında çünkü başlamadan önce fazlaca sarı beyaz gibi akıntı geldi ya aşkoAy sinirden gülüyorum hebence ondan değil aşko çünkü onu yapmadan öncede sen adetim bitti tuhaf biçimde akıntım var şeffaf dedin ay hadi kendine yaptın bunu bize neden yaptın ya merak ediyorum neyin nesi acaba diye
Olabilir bebeğim belkide öyle oluyo ben sadece içim hiç rahat etmedi ya yinede kısa sürmesi falan hep kafamı karıştı doktora gitsemde rahatlasam sizinde başınızın etini yedimHani belki erken yumurtlaman olmuştur die dedim kuzum adetten hemen sonra planlar varya
Bende nasıl okuyorsam 7 gün boyunca gaz yapmışsın anlıyorım demekki hamile diyorum. İçimdenPöfff benim 7 gün tam gaz devam ediyor. Bitse de ekşınlasak
Şimdi kafan bi karıştı ya ondan susamazsın susma aşko dök içini sorun değil ahahaEvet kuzum öyleydi değişmedi sadece dün ekşından kalanlar gece ve sabah biraz aktı sonrası yine şeffaf regli bittiği günde öyleydi aşko hatta en son içinde incecik damar gibi kırmızı çizgi vardı şeffafla akıntıyla birlikte ya ben hala regli olduğuma iknayım aslında çünkü başlamadan önce fazlaca sarı beyaz gibi akıntı geldi ya aşkoama ikna olmadığım kısım kısa ve pıhtısız olması yoksa 3. Gün ilk iki güne göre dahada iyiydi kanama ay ne konuştum be susturun artık beni
İyi etmişsin canim öyle düşüncesiz,empati yoksunu insanlardan uzak dur
Arkadaş gibi görünüp yılan gibi sokuyorlar
Senin için hassas mevzu olduğunu bile bile,bide alay eder gibi konuşuyorlar
Öyle arkadaş olmaz olsun
Sakın üzme kendini,aksine iç yüzlerini gördüyün için sevinmelisin bence
Ay ben şok yerinde olsam hemen uzaklaşırım öyle insanlardan benim arkadaşım böyle olamaz hatta düşmanım bile böyle olamazne kadar ayıp ve ne kadar yazık onlara tüüüü
İlk yapacağın iş onları hayatından çıkarmak bence bebiş zaten gelir çünkü zamanını bekliyor annesibiraz gecikmiş olabilir ama en kısa zamanda seninde göbüşünde minnacık atan bi kalp olacak senbenim ekim grubuna alayım bat kaç canım
Noldu dicektm ama sonra okudum yazdıklarını çok sinirlendim böyle insanlra artk tahammülüm yok benim keşke insanlr haddini bilse senin fikrin tabii ama arana mesafe koymakta fayda var böyle insanlarla kuzum çünkü gerçek arkadaş dost böyle konularda hassas olur bu tarz davranılmaz bende kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendiğimde arkadaşlarımdan biri bi senin çocugun yok çocuk yap artk anca geziyosn ne zaman yapcan vs diyodu boğazmda düğümlendi zor tuttum ağlamamak için kendimi ve aramada mesafe koydm sen önemlisin kıymetlisin hiç üzme kendini rabbim vericek elbet sınavımız bu ama bu insanlrdan uzak dur kuzum
Hoşbuldmmmvallahi bende özledim ya evet azck kfam dağıldı değişiklik oldu valla napym arkdş hamile öyle yardıma girmştik işte eşyalarını yerleştrme eşler beşik falan kurdu heves ede ede geldim eve
Canım benim seni çok iyi anlıyorum inan bana bende aynı şeyleri duydum insan gerçekten çok üzülüyor ama unut gitsin hiç takma
Kuzum bunlar bırak yakın arkadaşı, arkadaş olacak insanlar bile değil çok seviyesiz ve terbiyesiz laflar bunlar bence görüşmeyi kesmelisin kuzum sadece kötülükten hoşlanan laf sokmayı bir halt sanan insanlar çok maalesefböyle insanlar için üzme kendini kuzum değmez İnan ki boşver ve hayatından çıkar sen herşeyden daha kıymetlisin Kimse bizi anlayamıyor daha denediğimizi bilmedikleri halde bunları diyorlarsa denediğimiz halde olmadığını bilseler neler derler kuzum işte gerçek dost dediğin bu zamanda yanında olandır sen onları salla gitsin seni kaybettiklerine onlar üzülsün kuzum
Ben olsam öyle insanlarla bir daha asla muhatap olmam. Böyle saçmalık mi olur dost değil düşman bunlar nasıl anlayissiz görgüsüz insanlar o bebekleri onlarin sabah akşam kocasina yapismasiyla mi oldu saniyorlar Allah nasip etmese tüm gün iliski olsa ne. Bence hemen iliskini bitir onlarla pislikler
Şimdi biraz daha iyiyim aşko aklıma getirmemeye çalışıyorum düşündükçe ağlayasım geliyor. Meğer ne derinmiş yaram ben kabuk bağladı sanıyormuşum ama hala açıkmış. Onlarda daha kanattılar.Veziir kuzum nasılsın şimdi iyi misin başkalarının söyledikleriyle kendini üzme aşko senin ne kadar mücadele verdiğini neler yaptığını sende bizlerde eşinde biliyor geri affedersin ama yesin
Benimde kırışıklık yok şükür. Ama mimik cok fazla yapiyorum bide kaz ayagi bolgesinde gozlerimi cok kısan biriyim sonucu ciddi bas agrisi oluyor onun icin yaptirmistim. Ama hic mimik olmuyor cok sevmiştimBen de karşı değilim,aksine seviyorum
Ben korkak biriyim o konuda hiç cesaretim yokestetik falan hiç yaptırmadim, henüz kırışıklık yok yüzümde göz etrafımda,ama olursa Botox yaptirmayi düşünüyorum
Kendini cok bi kadin seksi bi kadin herseyi bilen ama hicCanımlar iyiki varsınız gerçektenDesteğinizi hissetmek gerçekten paha biçilemez. Bende yeni yeni toparlıyorum. Bu gün sabah test yapmıştım negatif olmasına ilk defa takılmadım. Nasip değilmiş dedim geçtim.
Grupta daha önce ki bi kaç diyalogdan dolayı zaten mesafe koymuştum öyle çok iletişime geçmiyordum binde bir yazıyordum. Bu gün kü aramaya da katılmayacaktım aslında işte 4 aylık hamile olanın dün cinsiyeti belli oldu onu söyler diye heyecanla açtım aramayı. Oda yarın için parti yapacakmış daha kendi de bilmiyormuş. Bu dediğim benim can ciğer arkadaşım sonra diğeri katıldı konuşmaya. O biraz kırıcı konuştu zaten huyu biraz öyleydi de bu kadar hassas bir konuda daha dikkatli konuşmasını beklerdim. Ya ne diyor biliyormusunuz kocan eve girince açıcan bacaklarını diyor bide gösteriyorEşim de evde bide yan odadaydı. Elimle sus falan yapıyorum anlamıyor. En son dedim eşim evde falan diye ama yine anlamadı devam etti. Ay anlattıkça daha da sinirleniyorum daha bir sürü patavatsızlık. Bu kız da evlenir evlenmez hamile kaldı benim çocukluk arkadaşım. İkisi bir oldular makara haline geldi konu. Etmiş işi telefonu kapatınca şey yap diyor bu gün olacak. Heee sen dedin diye bu gün olacak töbe estağfurullah. En son işte gruptan yazmış oldu mu diye ben saatlerce ağlamışım telefonu elime aldım bu mesaja daha da sinir oldum. B*kunu çıkarma artık yazdım. Kızlar afedersiniz gerçekten çok dolmuşum tutamadım.
Hepinizin dediği gibi artık mesafe koyucam Rabbim herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin hepsine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin başka bişey istemiyorum.
Bir insanın en zayıf noktası en istediği ve en sevdiği şeydir yara değildir o, sarıl zayıf noktana o senin hayallerinin olduğu yerdirŞimdi biraz daha iyiyim aşko aklıma getirmemeye çalışıyorum düşündükçe ağlayasım geliyor. Meğer ne derinmiş yaram ben kabuk bağladı sanıyormuşum ama hala açıkmış. Onlarda daha kanattılar.
Yesinler anam
Çok güzel tanımladın aşkım gerçekten öyle. Ya anlatmadım çünkü biri ağzından bir kaçırsa bütün köy yok efendim vezirin tedavi ile de çocuğu olmuyormuş kısırmış gibi laflar dolaşacaktı.Kendini cok bi kadin seksi bi kadin herseyi bilen ama hicdan haberi yok onu bilmeyen bi kadin gibi göstermiş insanlarin seks hayati kimseyi ilgilendirmez yeri gelir bizde sakalasiriz arkadaslarla ama hic bi zaman kadinligimizi rencide edecek sekilde degil. Ama bence sende zaten onlari cok yakin arkadas olarak gormemissin ki tedavi sürecinden bahsetmemissin kuzu.
Cok takma kafana. Muhattapta olma.
Olsun kuzum benim, hepimizin başına gelebilir ama doktora gitsen dahada kafan rahat olur ihmal etme bebişimOlabilir bebeğim belkide öyle oluyo ben sadece içim hiç rahat etmedi ya yinede kısa sürmesi falan hep kafamı karıştı doktora gitsemde rahatlasam sizinde başınızın etini yedim
Bir insanın en zayıf noktası en istediği ve en sevdiği şeydir yara değildir o, sarıl zayıf noktana o senin hayallerinin olduğu yerdiraynen aşko yesinler onların saçlarını yolup senin eline veririm ahahaha yemin ediyorum şurda ismimiz falan ifşa olsa çevrede saç baş kavga etmediğimiz bir kimsemiz kalmazdı ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?