Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki kendi çok çabalamışta yollar denemiş onun bilgisini veriyormuş gibi ulan zevkine yatmışsında olmuş resmen Allah kolaylıkla vermişte olmuş işte neyin lakırdısı bu tövbe tövbe sinir oluyorum şu tiplere dünyada bi kadın bu tipler kendini becerikli sanıyorlar kız bunlar cahil anam cahil bunlardan çok var ama seni üzen bunu arkadaşının yapması olmuş anladığım kadarıyla ki şöyle düşün gerçek candan arkadaş bunları bu şekilde asla söylemez bu yüzünü görmüş tanımış oldun kendisi doğru seçim değilmiş senin için yani boşver gitsin konuyu kapatalım canını dahada sıkmayalım aşko

yol kız saçlarını. Ay ben sessiz sakin kendi halimeyim beni bile delirttiler. Yine de tuttum kendimi. O kadar detay verdim ki onlarda kullanıyorlarsa kesin anlamışlardır Belki utanırlar
Beni bulsunlar lütfen kullanıyorlarsa bu msjımı görüp bana yazsınlar ahahaha

Sen bir de tragus deldir bi git gel öteki tarafa
Kız niye öyle dedin şimdi etrafmda tam 16 kişide var hepsi çok hafif bi acıdı diyo
Her konuda "bilmek" kötü aşkısı yaa bilmediğin şeyden korkmuyosun zaten. Ben delirdiğim zaten böyle video falan izleme imkanı yoktu. 18 yıl olmuş fosil olmuşum ya la ben
İşte her u bilmiceksin ne demişler insanın başına ne gelirse fazla meraktan
Hep gülesin canim,afiyet olsun içtinmi çay?şimdide elma yiyorum canını çektireyim
İçtimmm yatıyom şuan nerden çıkardn elmayı
İnşallah acımaz
Sus kız deme öyle

Ooo ne kadar koyu tebrik ederim test yaptım ve pozitif çıktı diyebilirsin o zaman alırlar

Kız inşallah acımaz dedim ne dedim aşko ne diyim inşallah acır sürünürsün mü diyeyim ahahaha aşko cidden inşallah acımaz hoşuna gitmiş belli isteklisin bari acımasın yani

Kız inşallah acımaz dedim ne dedim aşko ne diyim inşallah acır sürünürsün mü diyeyim ahahaha aşko cidden inşallah acımaz hoşuna gitmiş belli isteklisin bari acımasın yani
Yarın güncellicem bu konuda sizi kocamda diyoki git deldir nereni deldirceksen allah için acırsa bana zırlama

Yarın güncellicem bu konuda sizi kocamda diyoki git deldir nereni deldirceksen allah için acırsa bana zırlama
Bize zırlayabilirsin aşko biz her zaman burdayız biz demiştik demek için dermişimmm ahahahaha aydınlat bizi acımazsa herkes deldirir

Aynen aşkom görmüş oldum. Folik vermiş doktor diğer hamile olana soruyor bu folik bebek olsun diye mi bebek gelişsin diye mi sormuş öbürü demiş bebek olmadan 3 ay önce kullanılmaya başlanması gerekiyor falan diye yazmış sağlıkçı oda. Öbürü de kızlar duydunuz ona göre yazmış. Bana bide bi yeni evlenen arkadaşımız daha var ona laf atıyor aklı sıra. Ulan kitabını yazdık foliklerin. Her markayı kullandım nerdeyse .

Ay konuyu kapatıcam diyorum çok fena kurulmuşum. Resmen buraya patladım.

Ahahaha bilgisizliğe gel sıfır bilgiyle oluvermiş herşey kendi kendine şükredip oturmuyorda ona buna laf çarpıtıyor aşko ver adresi kız sen anlattıkça ben bilendim kıza Ahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…