- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.081
Adres vermiyor verse çağırcam aşko toplayacam topiği
Vallahi herşeyde buraya koşuyorum zatenBize zırlayabilirsin aşko biz her zaman burdayız biz demiştik demek için dermişimmm ahahahahaaydınlat bizi acımazsa herkes deldirir
Sonç güzel çıkıcak kuzum ferah tut içiniKızlar ben kan verdim sonucu bekliyorum dua edin banada
Okudum ama küfür etmiycem yazmadım valla çok sinirlendimAhahaha bilgisizliğe gel sıfır bilgiyle oluvermiş herşey kendi kendine şükredip oturmuyorda ona buna laf çarpıtıyor aşko ver adresi kız sen anlattıkça ben bilendim kıza Ahahahaha
Eveett aşko nerden bildin bana dedi oh olsun dedi sanada diycekbiz hali hazırda bekliyoruz bi adres verseler iki stres atsak nolcak yani
Vallahi herşeyde buraya koşuyorum zatenMucizemmm16 dan sonra banada söylencen demi acırsa ben demiştim diye
Sonç güzel çıkıcak kuzum ferah tut içinine zamana çıkar dediler
Kesin dicek kesin
Ahahaha asla ben öğle şey yapar mıyım aşkobiz hali hazırda bekliyoruz bi adres verseler iki stres atsak nolcak yani
Vallahi herşeyde buraya koşuyorum zatenMucizemmm16 dan sonra banada söylencen demi acırsa ben demiştim diye
Olsun aşko bizde seninle sinirleniyoruz işte anca beraber kanca beraberAynen aşkom görmüş oldum. Folik vermiş doktor diğer hamile olana soruyor bu folik bebek olsun diye mi bebek gelişsin diye mi sormuş öbürü demiş bebek olmadan 3 ay önce kullanılmaya başlanması gerekiyor falan diye yazmış sağlıkçı oda. Öbürü de kızlar duydunuz ona göre yazmış. Bana bide bi yeni evlenen arkadaşımız daha var ona laf atıyor aklı sıra. Ulan kitabını yazdık foliklerin. Her markayı kullandım nerdeyse .
Ay konuyu kapatıcam diyorum çok fena kurulmuşum. Resmen buraya patladım.
Sen hakettin 3 gün tam 3 gün sana doktora git dedim kafaya takılacak konu çünkü
Öyle yapıcam kuzum 1,5 saate çıkar dedilerAyy hadi güzel haberlerle kuşum merakla bekliyorum sonuç çıkınca geçte olsa etiketle bebeğim
Valla hakettimSen hakettin 3 gün tam 3 gün sana doktora git dedim kafaya takılacak konu çünkü
Kuzum 1,5 saate çıkar dediler ben birazdan kontrol ederim yinebiz hali hazırda bekliyoruz bi adres verseler iki stres atsak nolcak yani
Ayyy çok heyecanlıığğÖyle yapıcam kuzum 1,5 saate çıkar dediler
Evet hem vuruyo hemde seviyo aşkoKesin dicek kesinBi yandan teselli ediyor destek veriyor bi yandanda ben demiştim diye içini rahatlatıyor demi
Ayyy hadi hayırlı güzel sonuçlarla şenlendir gecemizi aşkoKuzum 1,5 saate çıkar dediler ben birazdan kontrol ederim yine
Ahahaha ama kızdırıyorsunuz içim nasıl rahatlayacakKesin dicek kesinBi yandan teselli ediyor destek veriyor bi yandanda ben demiştim diye içini rahatlatıyor demi
Valla sevdiğimden sevmesem kızmam umursamam ahahahaha
Kuzum benide heyecan bastı yaa inşallah hayırlısı olurAyyy çok heyecanlıığğ
İnşallah en güzeli neyse o olsun bebeğim bence güzel haberler gelicekKuzum benide heyecan bastı yaa inşallah hayırlısı olur
Çok haklısın aşko tam dayaklığızAhahaha ama kızdırıyorsunuz içim nasıl rahatlayacak
Valla sevdiğimden sevmesem kızmam umursamam ahahahaha
İyi tamam bakalım inşallah kötü bişey olmasında gerisi sorun değil ama tekrarlıyorum gebelik derse bu topik her adetinde kan testine gider tutamazsın kimseyi ahahahahaValla hakettimama Aşkom randevu yoktu biliyosun ben önce 7 sine buldum randevu sonra ertesi gün bi daha baktım nolur nolmaz diye de öyle alabildim salı ya
İnşallah kuzum benim bakalım ne çıkacakİnşallah en güzeli neyse o olsun bebeğim bence güzel haberler gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?