- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.101
Vallahi heeeİyi tamam bakalım inşallah kötü bişey olmasında gerisi sorun değil ama tekrarlıyorum gebelik derse bu topik her adetinde kan testine gider tutamazsın kimseyi ahahahaha
Korkma kuzum en fazla enfeksiyon der ki oda düşük bi ihtimal erken yumurtlamada olabilir yada gebelikVallahi heeeayy bencede kötü bişey olmasın aşko korkuyorum ondan inşallah iyiyimdir
Ahahaha aşerir aşerir ye yeİnsan gece gece salata aserir mihaha ayy yarıldım
Ahahaha aşerir aşerir ye ye
Ooohhh afiyet olsun aşko
Hahaha kalk yap üşenmeOoohhh afiyet olsun aşkobenim bile aşerdi ahahahahahha
Evet canim dersi herhangi bir problemij yoksa şu değerlere kafayi takma hicYa evet orası öyle vallla ama yükselmesi de bi garip bu yükselen bi değer değişmiş benım ki 2.11 cıkmıs doktor burda kadının bahsettiği folikul den bahsetti guzel dedi kadın bana zaten su an da yumurta takbi yaptırdı aşılamadan once
Beğendi carsmaba da gidicem de bazen kafama takılıyor be kuzum
Biz herseyi yaptık üstesinden geldik de ins tıpe felan oralara gelmem asılama dan da umıtlıykm bu ay dan da ama hayat ne göstercem bakalım bu ay içim bile elimden geleni yapıyorum en azından vitsmınelrım tam içiyorum doktor da aferin dedidiyorjmki kötü bişi görse kadın direk tüp derdi yA dimi
Kadın tup bebek uzmanı bide He
Cok iyi demissin nasil bir edepsizlik ya acacaksin bacaklarını ne demek kendisi tüm gün bacak acip durmus heralde kocasına ahlaksız. Arkadaşlığın da bir siniri var yatak mevzusu bence yapılmamalı biraz hayâ olmali insanda. Ağlayacak bisey yok bebeğim cahil insanlar ne kadar az muhatap olursan o kadat iyi bence. İnsanlar samimiyeti bazen yanlis anliyorlar iyi davranınca herseye müdahale etmek istiyorlarCanımlar iyiki varsınız gerçektenDesteğinizi hissetmek gerçekten paha biçilemez. Bende yeni yeni toparlıyorum. Bu gün sabah test yapmıştım negatif olmasına ilk defa takılmadım. Nasip değilmiş dedim geçtim.
Grupta daha önce ki bi kaç diyalogdan dolayı zaten mesafe koymuştum öyle çok iletişime geçmiyordum binde bir yazıyordum. Bu gün kü aramaya da katılmayacaktım aslında işte 4 aylık hamile olanın dün cinsiyeti belli oldu onu söyler diye heyecanla açtım aramayı. Oda yarın için parti yapacakmış daha kendi de bilmiyormuş. Bu dediğim benim can ciğer arkadaşım sonra diğeri katıldı konuşmaya. O biraz kırıcı konuştu zaten huyu biraz öyleydi de bu kadar hassas bir konuda daha dikkatli konuşmasını beklerdim. Ya ne diyor biliyormusunuz kocan eve girince açıcan bacaklarını diyor bide gösteriyorEşim de evde bide yan odadaydı. Elimle sus falan yapıyorum anlamıyor. En son dedim eşim evde falan diye ama yine anlamadı devam etti. Ay anlattıkça daha da sinirleniyorum daha bir sürü patavatsızlık. Bu kız da evlenir evlenmez hamile kaldı benim çocukluk arkadaşım. İkisi bir oldular makara haline geldi konu. Etmiş işi telefonu kapatınca şey yap diyor bu gün olacak. Heee sen dedin diye bu gün olacak töbe estağfurullah. En son işte gruptan yazmış oldu mu diye ben saatlerce ağlamışım telefonu elime aldım bu mesaja daha da sinir oldum. B*kunu çıkarma artık yazdım. Kızlar afedersiniz gerçekten çok dolmuşum tutamadım.
Hepinizin dediği gibi artık mesafe koyucam Rabbim herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin hepsine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin başka bişey istemiyorum.
Etiketle biziiKuzum 1,5 saate çıkar dediler ben birazdan kontrol ederim yine
Kısırlık diye bisey yok nasip var bence çocuğun olmasi çok büyük bir mucize Rabbimin hikmeti hediyesi iktizasi olmamasi normal biz yapamayiz ki zaten bizim elimizde değilÇok güzel tanımladın aşkım gerçekten öyle. Ya anlatmadım çünkü biri ağzından bir kaçırsa bütün köy yok efendim vezirin tedavi ile de çocuğu olmuyormuş kısırmış gibi laflar dolaşacaktı.
Bide kimseye söylemeseler bile onların bana öyle acıyarak bakmalarını falan istemedim.
Benim yüzümden kendi bebeklerinin heyecanını yaşayamazlar çekinirler gruba yazarken falan diye düşünmüştüm ama boşuna düşünmüştüm çekinmeyi geçtim alay konusu ettiler
Geldim aşkoooo gittilerMisafir gidince gel canısı
Canim bizi etiketleyi unutma arada kaçırıyoruzÖyle yapıcam kuzum 1,5 saate çıkar dediler
Gittiler aşko artık sizinimBiraz daha girmezlerse gelip kovarım aşko seni bize bıraksınlar artıkınyapcam bebeğim salı da randevu aldım zaten gidicem bakalım neler diycek
Ahahhaa ben onu şuan yersem sabaha 5 kilo almış olarak uyanırım aşko ama sabah kahvaltıda neden olmasınHahaha kalk yap üşenme
Ah şu misafirler yeni bir güne girdik yine öyle gittilerGeldim aşkoooo gittilerbizim ekşın bugün yalan oldu son ekşındı zaten neyse kısmet
Canım beniiiimmmm şuan gelip sana sarılasım geldi İnan kiCanımlar iyiki varsınız gerçektenDesteğinizi hissetmek gerçekten paha biçilemez. Bende yeni yeni toparlıyorum. Bu gün sabah test yapmıştım negatif olmasına ilk defa takılmadım. Nasip değilmiş dedim geçtim.
Grupta daha önce ki bi kaç diyalogdan dolayı zaten mesafe koymuştum öyle çok iletişime geçmiyordum binde bir yazıyordum. Bu gün kü aramaya da katılmayacaktım aslında işte 4 aylık hamile olanın dün cinsiyeti belli oldu onu söyler diye heyecanla açtım aramayı. Oda yarın için parti yapacakmış daha kendi de bilmiyormuş. Bu dediğim benim can ciğer arkadaşım sonra diğeri katıldı konuşmaya. O biraz kırıcı konuştu zaten huyu biraz öyleydi de bu kadar hassas bir konuda daha dikkatli konuşmasını beklerdim. Ya ne diyor biliyormusunuz kocan eve girince açıcan bacaklarını diyor bide gösteriyorEşim de evde bide yan odadaydı. Elimle sus falan yapıyorum anlamıyor. En son dedim eşim evde falan diye ama yine anlamadı devam etti. Ay anlattıkça daha da sinirleniyorum daha bir sürü patavatsızlık. Bu kız da evlenir evlenmez hamile kaldı benim çocukluk arkadaşım. İkisi bir oldular makara haline geldi konu. Etmiş işi telefonu kapatınca şey yap diyor bu gün olacak. Heee sen dedin diye bu gün olacak töbe estağfurullah. En son işte gruptan yazmış oldu mu diye ben saatlerce ağlamışım telefonu elime aldım bu mesaja daha da sinir oldum. B*kunu çıkarma artık yazdım. Kızlar afedersiniz gerçekten çok dolmuşum tutamadım.
Hepinizin dediği gibi artık mesafe koyucam Rabbim herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin hepsine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin başka bişey istemiyorum.
Ayyyy güzel haberlerle gel inşallah kuzum benimmmmKızlar ben kan verdim sonucu bekliyorum dua edin banada
Kız aşko bu nasıl güzel salataaaa bende alerjim ayyyy
Aşko hep senin misafirler başı çekti artık misafirler kalkmak bilmiyorAh şu misafirler yeni bir güne girdik yine öyle gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?