- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.121
MutlakaEtiketle bizii
Tamam yavrumCanim bizi etiketleyi unutma arada kaçırıyoruz
Ayyy inşallah aşkımmmmAyyyy güzel haberlerle gel inşallah kuzum benimmmm
Amaaan derdimiz kilo olsunAhahhaa ben onu şuan yersem sabaha 5 kilo almış olarak uyanırım aşko ama sabah kahvaltıda neden olmasın
Neye alerji kız salataya miKız aşko bu nasıl güzel salataaaa bende alerjim ayyyy
Gayet iyi maşallahKuzum bata 3 gün var 65,45 çıkmış iyi mi sizce ?
Mucizemmm16 Demgey3 miraclebeyb Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Gayet iyi kuzumKuzum bata 3 gün var 65,45 çıkmış iyi mi sizce ?
Ayy sonunda yahu❤Gittiler aşko artık sizinimayyy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah kuzum bizi haberdar et bebeğim merak ederiz seni
Peki ben gece gece şerbetli tatlı yiyorum
Ahahaha diyorum bu kız ne diyor meğer benim klavye yanlış yazmış aşerdim yazacaktım aşkoNeye alerji kız salataya mi
Çok çok güzel bir değer bence kuzum maşallahKuzum bata 3 gün var 65,45 çıkmış iyi mi sizce ?
Aşkooo ne yaptın nasılsın yaaa bugün hiç görüşemedik vallaAyy sonunda yahu❤ederim aşkım ❤❤
İnşallah öyledir bebeğim öyle olursa var yaa ohoooo tutmayın beniKorkma kuzum en fazla enfeksiyon der ki oda düşük bi ihtimal erken yumurtlamada olabilir yada gebelikadet bazen şaşabilir ama akıntı falan şüpheli hep gebelik belirtileri
İyiyim bebeğim uğraşmaca işte ❤ sen naptın nasılsın ❤❤Aşkooo ne yaptın nasılsın yaaa bugün hiç görüşemedik valla
Ayyy harikaaa maşallah minnakımızın değeri çok iyi aşkoKuzum bata 3 gün var 65,45 çıkmış iyi mi sizce ?
Aynen öyle aşko maalesef bi bendeki bi sende ki misafirler geceyi bulmayınca olmuyorAşko hep senin misafirler başı çekti artık misafirler kalkmak bilmiyor
Ay deme öyle aşko bebiş yapcaz diye vitamin meyve sebze et balık yükleniyoruz zatenAmaaan derdimiz kilo olsun
Seni bizi bu topiği bu kulübü kimse tutamaz aşkoİnşallah öyledir bebeğim öyle olursa var yaa ohoooo tutmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?