- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.141
Aman be yesen ne olcak sanki salata işte o kilo aldırmaz hemAy deme öyle aşko bebiş yapcaz diye vitamin meyve sebze et balık yükleniyoruz zaten
Bencede aşkoSeni bizi bu topiği bu kulübü kimse tutamaz aşko
Bakalım kuzum 2 gün sonra tekrar vericemGayet iyi kuzummaşallah
Amin inşallah kuzum benim inşallah Allah razı olsunÇok çok güzel bir değer bence kuzum maşallahinşallah sağlıkla ilerler sağlıcakla da kucağına alırsın
Yoruldum aşko ya arkadaşın bahçeye gittik elma topladık eve geldim misafir ağırladım öldümİyiyim bebeğim uğraşmaca işte ❤ sen naptın nasılsın ❤❤
Aminnnn yavrum benim çok sağolAyyy harikaaa maşallah minnakımızın değeri çok iyi aşkoRabbim sağlıcakla ilerlemeyi sağlıcakla dünyaya kucağınıza gelmesini nasip
İşteydim bütün gün yattım sonra şimdi uyandımSelam canım kızlar nasilsıniz?nerelerdesiniz?
Mucizemmm16 @miresl @Cgh M melek076 @bitliKedi @raainbow @Fang @Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 ve diğer aşkolarım
hoşgeldin irkek annesiMucizemmm16 @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 M mucizeOldu Demgey3 miraclebeyb M melek076 nicelerini unuttuğum diğer kızlaaar napıyosunuz ben geldiiiimmm
Ya bi arkadaşlara kalmaya gittiydik şarjı evde unutmşm onlrda da uyumlu yoktu baya telefon detoksu yapmış oldum özledim sizi yaaa ne var ne yok
Ya bazen oluyor o kaçamaklar yapacak bişey yok aşko insanız sonuçtaAman be yesen ne olcak sanki salata işte o kilo aldırmaz hemaşko ben tatlı gömdüm sen salata yemiyosun çok ayıp
Aman aşko ya bizim bi takıldığımız çift vardı hem akraba hemde samimiydik neyse sürekli bize gelirlerdi onlara gidilmezdi bi ara resmen gece 4-5 gibi kalkarlardı düşüncesizler o yüzden bunlar bana erken kalkıyor gibi geliyorAynen öyle aşko maalesef bi bendeki bi sende ki misafirler geceyi bulmayınca olmuyor
Ahahaha aşko yedikten sonra aklına gelmesi pekiiiYa bazen oluyor o kaçamaklar yapacak bişey yok aşko insanız sonuçtaama dikkat etmeye çalışıyorum böyle konuştuğuma bakmayın bazen eşim eve gelirken bir kucak dolusu sevgi(abur cubur:) getiriyor yiyorum yiyorum en sonundada alma şunları girme kanıma kaç kere dicem diyorum ahahahahaa işte ayda bir falan
Evet bebeğim iyice çatlamışKızlar bakar mısınız
Demgey3 M mucizeOldu Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys
Birisi her günkü gibi bugün 12 de öğlen diğer de şimdi
Çatlamış sanırım
Ahahaha bencede yani aşkoAman aşko ya bizim bi takıldığımız çift vardı hem akraba hemde samimiydik neyse sürekli bize gelirlerdi onlara gidilmezdi bi ara resmen gece 4-5 gibi kalkarlardı düşüncesizler o yüzden bunlar bana erken kalkıyor gibi geliyorhoş artık çok sık görüşmüyoruz mesafe koyduk yoksa biz ekşın mekşın yapamazdık
Evet eşimde ona sonradan söylediklerime bayılıyor kahkaha atıyor ama ben cidden sinirleniyorumAhahaha aşko yedikten sonra aklına gelmesi pekiiikız ama onları da insanın canı çok çekiyor ya 3-4 gün önce öyle bir çikolata yiyesim geldi ki benimkini gece gece markete gönderdim Mucizemmm16 aşko sen ye yarasın da biz yemeyelim ya
Çatlamış artık aşko yumurta görevini yapmış spermle buluşuyordur inşallah şuanKızlar bakar mısınız
Demgey3 M mucizeOldu Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys
Birisi her günkü gibi bugün 12 de öğlen diğer de şimdi
Çatlamış sanırım
Yok kuzum öyle düşünmeDüşük değil dimi kuzum
Afiyet olsun askooPeki ben gece gece şerbetli tatlı yiyorum
Kız ben 6 gün gecikmeyle falan 51le öğrendim seninki maşallah gümbür gümbür geliyoooKuzum bata 3 gün var 65,45 çıkmış iyi mi sizce ?
Mucizemmm16 Demgey3 miraclebeyb @Cgh _Umutlu_Pozitif_ @raainbow
Hahaha kalk yap aşkımAhahaha diyorum bu kız ne diyor meğer benim klavye yanlış yazmış aşerdim yazacaktım aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?