Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman be yesen ne olcak sanki salata işte o kilo aldırmaz hem aşko ben tatlı gömdüm sen salata yemiyosun çok ayıp
Ya bazen oluyor o kaçamaklar yapacak bişey yok aşko insanız sonuçta ama dikkat etmeye çalışıyorum böyle konuştuğuma bakmayın bazen eşim eve gelirken bir kucak dolusu sevgi(abur cubur:) getiriyor yiyorum yiyorum en sonundada alma şunları girme kanıma kaç kere dicem diyorum ahahahahaa işte ayda bir falan

Aynen öyle aşko maalesef bi bendeki bi sende ki misafirler geceyi bulmayınca olmuyor
Aman aşko ya bizim bi takıldığımız çift vardı hem akraba hemde samimiydik neyse sürekli bize gelirlerdi onlara gidilmezdi bi ara resmen gece 4-5 gibi kalkarlardı düşüncesizler o yüzden bunlar bana erken kalkıyor gibi geliyor hoş artık çok sık görüşmüyoruz mesafe koyduk yoksa biz ekşın mekşın yapamazdık

Eklentiler

• F7F06DDF-1E9D-4A2D-B800-23161E1CC56E.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 26
Ahahaha aşko yedikten sonra aklına gelmesi pekiii kız ama onları da insanın canı çok çekiyor ya 3-4 gün önce öyle bir çikolata yiyesim geldi ki benimkini gece gece markete gönderdim Mucizemmm16 aşko sen ye yarasın da biz yemeyelim ya

Ahahaha bencede yani aşko bizde çok severiz arkadaşlarla toplanıldığında geç saatlere kadar oturmayı sırf düzenli ekşınlarımız olsun diye o yüzden planlı gidiyoruz geliyoruz 9 aydır toplanmaları falan boş günlere getiriyoruz tabi davetsiz misafirler dışında yani

Evet eşimde ona sonradan söylediklerime bayılıyor kahkaha atıyor ama ben cidden sinirleniyorum görmeyince tutuyorum kendimi bi şekilde ama önüme koyulunca kimse tutamaz ahahaha iyi yaptın aşko canın çekince ye tabi ama adam gece o saatte markete giderken bu hamileyken ben ne halt edecem diye düşünmüştür eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…