- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.161
Bebislere feda olsun kiloAy deme öyle aşko bebiş yapcaz diye vitamin meyve sebze et balık yükleniyoruz zaten
İşte bizde bebiş yoook olsa yiyeyim aşko feda olsun ama şuan ne yesem bebeğe değil işte göbeğe gider ahahahahBebislere feda olsun kilo
Bakalım kuzum 2 gün sonra bidaha verim kaç çıkıcakYok kuzum öyle düşünme
Ayy maşallah ozamanKız ben 6 gün gecikmeyle falan 51le öğrendim seninki maşallah gümbür gümbür geliyooo
Kıyamam ya dinlen bebeğim❤ ya oda iyi mi kötü mü anlamadım aşko burnu akmaya başladı iyice fış fış çekiyo sürekli ateşi falan yok şükür ama işte burun akıntısı biraz da halsizYoruldum aşko ya arkadaşın bahçeye gittik elma topladık eve geldim misafir ağırladım öldümkızın nasıl oldu bebeğim iyidir inşallah
İnşallah yaÇatlamış artık aşko yumurta görevini yapmış spermle buluşuyordur inşallah şuan
Çatlamış artık aşko yumurta görevini yapmış spermle buluşuyordur inşallah şuan
Yorulduk çokEvet bebeğim iyice çatlamışBunu da değerlendirin sonra gün aşırıya devam edersiniz
Yarasa keşke aşkoAhahaha aşko yedikten sonra aklına gelmesi pekiiikız ama onları da insanın canı çok çekiyor ya 3-4 gün önce öyle bir çikolata yiyesim geldi ki benimkini gece gece markete gönderdim Mucizemmm16 aşko sen ye yarasın da biz yemeyelim ya
Çatlamış bebeğim ekşın dıkşın yapıyosun hemenKızlar bakar mısınız
Demgey3 @mucizeyimben Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Ginnys
Birisi her günkü gibi bugün 12 de öğlen diğer de şimdi
Çatlamış sanırım
Yaa ne güzel maşallah aşkoYa bazen oluyor o kaçamaklar yapacak bişey yok aşko insanız sonuçtaama dikkat etmeye çalışıyorum böyle konuştuğuma bakmayın bazen eşim eve gelirken bir kucak dolusu sevgi(abur cubur:) getiriyor yiyorum yiyorum en sonundada alma şunları girme kanıma kaç kere dicem diyorum ahahahahaa işte ayda bir falan
Sabah oldu daha durunÇatlamış bebeğim ekşın dıkşın yapıyosun hemensonra normale devamke
Ya evet güzel bir ortam oluyor sohbet muhabbet ama benim bebişim daha önemliAhahaha bencede yani aşkobizde çok severiz arkadaşlarla toplanıldığında geç saatlere kadar oturmayı sırf düzenli ekşınlarımız olsun diye o yüzden planlı gidiyoruz geliyoruz 9 aydır toplanmaları falan boş günlere getiriyoruz tabi davetsiz misafirler dışında yani
Ahahah aynen aşko evde olmayınca rahat oluyorsun ama evde bir tane bile olursa aklın hep onda kalıyor demiiiiEvet eşimde ona sonradan söylediklerime bayılıyor kahkaha atıyor ama ben cidden sinirleniyorumgörmeyince tutuyorum kendimi bi şekilde ama önüme koyulunca kimse tutamaz ahahaha iyi yaptın aşko canın çekince ye tabi ama adam gece o saatte markete giderken bu hamileyken ben ne halt edecem diye düşünmüştür eminim
Aşko bende tatlı gömdüm ya biz sağlıksız beslenen insanlarız ya sen böyle güzel salatalara devam et bize uymaHahaha kalk yap aşkım
Benim son iki gündür iştahım açıldı ya doymuyorumİşte bizde bebiş yoook olsa yiyeyim aşko feda olsun ama şuan ne yesem bebeğe değil işte göbeğe gider ahahahah
Valla uyuyacağım galiba aşko duramıyorumKıyamam ya dinlen bebeğim❤ ya oda iyi mi kötü mü anlamadım aşko burnu akmaya başladı iyice fış fış çekiyo sürekli ateşi falan yok şükür ama işte burun akıntısı biraz da halsiz
Ahahah aşko kaçağı bulup tamir etmek lazımYarasa keşke aşkonereme yiyorum bilmiyorum bi yerlerde kaçak var
Bende öğle avutuyorum kendimi aşkoYaa ne güzel maşallah aşkoaşko olsun ayda bir bişey olmaz ❤
Aşko napiyorsun ya çoktan beraber içmedik bi taneBenim son iki gündür iştahım açıldı ya doymuyorum
Sabah yedim ben kekimi bende sağlıklı beslenemiyorum agshdhAşko bende tatlı gömdüm ya biz sağlıksız beslenen insanlarız ya sen böyle güzel salatalara devam et bize uyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?