Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoruldum aşko ya arkadaşın bahçeye gittik elma topladık eve geldim misafir ağırladım öldüm kızın nasıl oldu bebeğim iyidir inşallah
Kıyamam ya dinlen bebeğim❤ ya oda iyi mi kötü mü anlamadım aşko burnu akmaya başladı iyice fış fış çekiyo sürekli ateşi falan yok şükür ama işte burun akıntısı biraz da halsiz

Yarasa keşke aşko nereme yiyorum bilmiyorum bi yerlerde kaçak var

Yaa ne güzel maşallah aşko aşko olsun ayda bir bişey olmaz

Ya evet güzel bir ortam oluyor sohbet muhabbet ama benim bebişim daha önemli aynen aşko plan yapılmazsa valla zor ekşın olması bizde o şekilde görüşeceğimiz zaman boş günlerde görüşüyoruz
Ahahah aynen aşko evde olmayınca rahat oluyorsun ama evde bir tane bile olursa aklın hep onda kalıyor demiiii valla düşünmüş olabilir aşko ama bende bebişi kadar önemliyim alacak tabiiiii

Kıyamam ya dinlen bebeğim❤ ya oda iyi mi kötü mü anlamadım aşko burnu akmaya başladı iyice fış fış çekiyo sürekli ateşi falan yok şükür ama işte burun akıntısı biraz da halsiz
Valla uyuyacağım galiba aşko duramıyorum ay inşallah akıntı da kesilir öylelikle atlatmış olur aşko çok geçmiş olsun tekrardan
Yarasa keşke aşko nereme yiyorum bilmiyorum bi yerlerde kaçak var
Ahahah aşko kaçağı bulup tamir etmek lazım aşko metabolizman hızlıdır ya ondan benim arkadaşlarımda alamazdı yerdi içerdi bazı insanların vücudu hızlı yakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…