- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.181
İyiyim kuzumm Hadi balkonaAşko napiyorsun ya çoktan beraber içmedik bi tane
Aaaa bu yolda yorulmak yokkkkYorulduk çokyeter daaa
İşte herşey bebişler içinYa evet güzel bir ortam oluyor sohbet muhabbet ama benim bebişim daha önemliaynen aşko plan yapılmazsa valla zor ekşın olması bizde o şekilde görüşeceğimiz zaman boş günlerde görüşüyoruz
Ahahah aynen aşko evde olmayınca rahat oluyorsun ama evde bir tane bile olursa aklın hep onda kalıyor demiiiivalla düşünmüş olabilir aşko ama bende bebişi kadar önemliyim alacak tabiiiii
Sonumuz hayrolsunSabah yedim ben kekimi bende sağlıklı beslenemiyorum agshdh
Benimde hemen gobus çıkarSonumuz hayrolsunbu arada bende çok yiyorum ya birkaç gündür bu gidişle göbiş yapcazzz
2 gündür o kadar yoğun çalışıyorum kiAaaa bu yolda yorulmak yokkkksonra dinlenirsin aşko şimdi dinlenmek yok yumoşlar bekler
Valla ben 10 dan fazla içiyorum saldım gitti artıkHadibütün gün 2 tane içtim
İyi geceler beybii bende yatacam simdiiAşkolar ben dayanamıyorum uyuyorummm hepinize hayırlı geceler öpüyorum hepiniziiiii
Ben seni etiket yapmıştım kuzum ama görmedin heraldesevdaluk1911 canım gebe olduğunu daha şimdi okudum hayırlı olsun hayırlı zamanda kucağıma alırsın inşallah
Neler yaptın aşko
İyi geceler kuzuBen yatıyor aşkolar öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere iyi gecelerDemgey3 miraclebeyb M melek076 ve Mucizemmm16 yarın test resmini bekliyoruz
Kendimi nasıl sıkıştırıyorum ama görmen lazımValla ben 10 dan fazla içiyorum saldım gitti artıkhelal olsun sana
Ben yatıyor aşkolar öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere iyi gecelerDemgey3 miraclebeyb M melek076 ve Mucizemmm16 yarın test resmini bekliyoruz
Yoğunluktan görmemişim mesajını kusuruma bakma yaBen seni etiket yapmıştım kuzum ama görmedin heraldeAminnn çok sağol rabbim isteyen herkese bu ay nasip etsin inşallah kuzum şimdi şöyle ben adetim bitikten sonra 2 gün maydonoz süt buhar suyuna oturdum birde inofolic combi Folik asit kullandım he bide yumurtlama masajı yapıyorum aklıma geldikçe bunlar kuzum
Bişey söyliyim mi bende okadar içiyorum vallaValla ben 10 dan fazla içiyorum saldım gitti artıkhelal olsun sana
Hahaha bende de oluyor o sinirKendimi nasıl sıkıştırıyorum ama görmen lazım
Resmen iş arkadaşlarına saldırıyorumasistanım var iki tane bana yardm eden anam neler çekiyorlar benden yazık ama tabi abartmadan alttan alttan sinirleniyorum yani azaltmak da zor be ya
Kız azaltt gebesin sen gebeeeBişey söyliyim mi bende okadar içiyorum valla
Aşko bende öptümBen yatıyor aşkolar öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere iyi gecelerDemgey3 miraclebeyb M melek076 ve Mucizemmm16 yarın test resmini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?