- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.201
Amin allah razı olsun inşallah kuzumYoğunluktan görmemişim mesajını kusuruma bakma ya
Hayırlısıyla inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah
O zaman yarın sabah yani bu sabahSabah oldu daha durunlütfen büyün gün bilgisayarın önünde gözlerim kör oldu
Kuzum bu süt buharı sütü döküyormusun her seferinde yeni mi yapılıyorBen seni etiket yapmıştım kuzum ama görmedin heraldeAminnn çok sağol rabbim isteyen herkese bu ay nasip etsin inşallah kuzum şimdi şöyle ben adetim bitikten sonra 2 gün maydonoz süt buhar suyuna oturdum birde inofolic combi Folik asit kullandım he bide yumurtlama masajı yapıyorum aklıma geldikçe bunlar kuzum
Ayyy ne bilim yaa evdeyim ya bide sürekli kahveyle falan içiyorumKız azaltt gebesin sen gebeee
Bu bebek şeyi olmazsa zaten Aralık ayına kadar 10 çıkaracam yineHahaha bende de oluyor o sinirkrize giriyorum icmezsem
2 kere yapıyorsun ya kuzum evet döküyorsun yeni sütle maydanozu kaynatıyorsunKuzum bu süt buharı sütü döküyormusun her seferinde yeni mi yapılıyor
Azaltmaya calis kuzum zor ama yapacak birşey yok tutunsun sımsıkı bebişAyyy ne bilim yaa evdeyim ya bide sürekli kahveyle falan içiyorum
Uyu bebeğim dinlen ❤❤ inşallah kuzum yaValla uyuyacağım galiba aşko duramıyorumay inşallah akıntı da kesilir öylelikle atlatmış olur aşko çok geçmiş olsun tekrardan
Ahahah aşko kaçağı bulup tamir etmek lazımaşko metabolizman hızlıdır ya ondan benim arkadaşlarımda alamazdı yerdi içerdi bazı insanların vücudu hızlı yakar
Yapma yaAyyy ne bilim yaa evdeyim ya bide sürekli kahveyle falan içiyorum
Anam ne zahmetli iş ne kadar sut kullanılıyor bir kutu felan mi bı de maydonoz ne kadar2 kere yapıyorsun ya kuzum evet döküyorsun yeni sütle maydanozu kaynatıyorsun
İyi geceler aşkom❤Aşkolar ben dayanamıyorum uyuyorummm hepinize hayırlı geceler öpüyorum hepiniziiiii
Ben saldım valla olursa olur olmazsa nasipBu bebek şeyi olmazsa zaten Aralık ayına kadar 10 çıkaracam yinebir zevkim var onu da aldı bu düşünceler
Yani işim de stresli sigara içiyorum iyi geliyor bana nedense
Aynen aşko bu yorgunlukla ölürüm anam bide yikanO zaman yarın sabah yani bu sabah
Bebeğim yapıcam ama nolur nolmaz diye adetin farklı oldu ya o yüzden bişey olduğunu zannetmiyorum da
Ay kuzum inşallah inancım hep şu yönde hani diyorumki rabbim nasip ettiyse her türlü geliyor inanıyorum ama yinede azaltıcam tabiki inşallah sağlıkla büyür kuzum tek korkum ooAzaltmaya calis kuzum zor ama yapacak birşey yok tutunsun sımsıkı bebiş
Ya ben fazlasıyla saldım buraya bile girmiyorum cünkü konu okuyorum psikolojim bozuluyor bide iş yerinde de bu konular yani boşanma falan hep geçiyorBen saldım valla olursa olur olmazsa nasip
Evet okadar haklısın ki azaltcam Allahın İzniyleYapma ya
Bak zorla tutmuş çok şükür hani çok emek var
En azından azalt veya krakerler ye benim gibi
Sakız at ağzına
Gerçekten emeğin çok
Öyle tabiki arkadaşım günde iki paket içiyordu ama çocuğa birşey olmadı.Ay kuzum inşallah inancım hep şu yönde hani diyorumki rabbim nasip ettiyse her türlü geliyor inanıyorum ama yinede azaltıcam tabiki inşallah sağlıkla büyür kuzum tek korkum oo
1 litre sür birde yarım Demet maydanoz koydum ben kuzuAnam ne zahmetli iş ne kadar sut kullanılıyor bir kutu felan mi bı de maydonoz ne kadar
Ayy rabbim bilir kuzum vardır gizliyordur kendini inşallahBebeğim yapıcam ama nolur nolmaz diye adetin farklı oldu ya o yüzden bişey olduğunu zannetmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?