- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.221
Değil mi kuzum benimde çok var çevremde öyle kişilerÖyle tabiki arkadaşım günde iki paket içiyordu ama çocuğa birşey olmadı.
Aşko ovulasyon testi kullandın mı yumurtalık masajı yaparken kullanmak gerekmiş yaBen seni etiket yapmıştım kuzum ama görmedin heraldeAminnn çok sağol rabbim isteyen herkese bu ay nasip etsin inşallah kuzum şimdi şöyle ben adetim bitikten sonra 2 gün maydonoz süt buhar suyuna oturdum birde inofolic combi Folik asit kullandım he bide yumurtlama masajı yapıyorum aklıma geldikçe bunlar kuzum
Sen yinede azaltmaya calis canımDeğil mi kuzum benimde çok var çevremde öyle kişiler
Amin inşallah kuzumAyy rabbim bilir kuzum vardır gizliyordur kendini inşallah
Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü bende istesem 10 tane içerim gündeEvet okadar haklısın ki azaltcam Allahın İzniyle
İyi geceler kuzum öpüyoring❤Ben yatıyor aşkolar öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere iyi geceler@Demgey3 miraclebeyb M melek076 ve Mucizemmm16 yarın test resmini bekliyoruz
Evet kullandım aşkım oyüzden çatlama tarihimi falan biliyorumAşko ovulasyon testi kullandın mı yumurtalık masajı yaparken kullanmak gerekmiş ya
Ayyyy inşallahAmin inşallah kuzumgizlerse ortaya çıkartırız bizde
Çok mantıklı bencedeeBen seni çok iyi anlıyorum çünkü bende istesem 10 tane içerim günde
Ama biraz kafada bitirmeye çalışıyorum oluyor
İster istemez sinirli oluyorum ama ona da yapacak bir şey yok
Şuan 5. Yi yaktım o da haftada bir 5 tane içiyorum öyle anlaştım kendimle
Aşko bende valla hatta deyim yerindeyse b*kunu çıkardım durduramıyorum kendimi özellikle sabahları çok içiyorum aç karnına çok içiyorumValla ben 10 dan fazla içiyorum saldım gitti artıkhelal olsun sana
Sen bensinÇok mantıklı bencedeebende bi ayar çekicem ama ben sayı koyunca canım daha çok istiyorr
He iyi bebeğimEvet kullandım aşkım oyüzden çatlama tarihimi falan biliyorum
İnşallah kuzum yaa yapmam lazımSen bensinbaşka şeylerle oyalan kuzum kafan dağılsın
Evet kuzum 3 aydır ovulasyon yapıyodum oyüzden onu hiç saymıyorum bile bebiş için neler yaptığımaHe iyi bebeğimkist yaparmış yoksa Allah korusun. Ayy aşko bebenin hangi gün tuttuğunu bilmek ne güzel ❤
Yaparsın kuzum yaparsın sana güveniyorum ❤ mesela evi topluyosun ya ilk içtin ikinciyi de işlerini tamamen bitirdikten sonra kendine şart koy öyle iç yavaş yavaş azaltırsın inşallahİnşallah kuzum yaa yapmam lazım
Rezil kepaze olduk bebeler yüzünden zaten aşkoEvet kuzum 3 aydır ovulasyon yapıyodum oyüzden onu hiç saymıyorum bile bebiş için neler yaptığıma
Evet kuzum doğru söylüyosun bu durumda en doğrusu uykuyla zaman geçirmek gibiYaparsın kuzum yaparsın sana güveniyorum ❤ mesela evi topluyosun ya ilk içtin ikinciyi de işlerini tamamen bitirdikten sonra kendine şart koy öyle iç yavaş yavaş azaltırsın inşallah❤
Haklısın kuzum valla diyom bende bu hayırlısıyla sağ Salim doğarsa 2. İçin 2 ay falan korunacam sonra bırakıcam anca gelir zatenRezil kepaze olduk bebeler yüzünden zaten aşko
Canım ilkin gerçekten acıyor normal küpe gibi delinmediği için, sonraki bir kaç gün üstüne yatmamak gerekiyor bir de ilk günler sürekli çevirmek gerekiyor falan azcık zahmetli yani bir de o bölge hassas çabuk yara olabiliyorKız niye öyle dedin şimdietrafmda tam 16 kişide var hepsi çok hafif bi acıdı diyo
İşte heru bilmiceksin ne demişler insanın başına ne gelirse fazla meraktan
İçtimmm yatıyom şuan nerden çıkardn elmayı
Sus kız deme öyle
Yok kuzu bütün testler yapıldı simir hsg kan hormon hepsı temiz eşimde de bısı yokEvet canim dersi herhangi bir problemij yoksa şu değerlere kafayi takma hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?