- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.241
Yapar yapmaz çekmşsin kıZzz 2o dk geçseydi üzerinden ama muhtemelen silik sen yine değerlendirKızlar bakar mısınız
Demgey3 M mucizeOldu Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys
Birisi her günkü gibi bugün 12 de öğlen diğer de şimdi
Çatlamış sanırım
T çizgisi C kadar koyu olacak yani eşit… yada t çizgisi C den koyu olacakOha kızlar ovulasyon testine bakınn sabah bakım dedim koyulaşmış
İlki yeni olan ikincisi akşam cektıgım
Aynen öyle imiş kuzu zatrn bugün 13 cü gündeyim genel de ben 14 de olurdum yumurtlama devam edıykrum o zamanT çizgisi C kadar koyu olacak yani eşit… yada t çizgisi C den koyu olacak
Hahahah bebeğim dün ne yedin, ne içtin?Bende nasıl okuyorsam 7 gün boyunca gaz yapmışsın anlıyorım demekki hamile diyorum. İçimden
Tama ama unutma bezen o günler değişe bilir ona takılı kalmaAynen öyle imiş kuzu zatrn bugün 13 cü gündeyim genel de ben 14 de olurdum yumurtlama devam edıykrum o zamanZaten dün ılıskı oldu bugun yapmıcam
Hastayım heralde yaaa malesef boğazım ağrıyor öte yandan adet sancısı ama hani gebelikte gaz oluyor ya ben su içsem oldu o nedenle heralde öyle duymak yada gebesin diye düşünmek mi istedim bilemiyorımlarışık duygular bendeHahahah bebeğim dün ne yedin, ne içtin?
Seni yerim yaaHastayım heralde yaaa malesef boğazım ağrıyor öte yandan adet sancısı ama hani gebelikte gaz oluyor ya ben su içsem oldu o nedenle heralde öyle duymak yada gebesin diye düşünmek mi istedim bilemiyorımlarışık duygular bende
Tamam kuzum haklısın yok değişir gecem ay erken adet oldum mesela ıkı güm :)Tama ama unutma bezen o günler değişe bilir ona takılı kalma
Boğazımın sağ tarafı ağrıyor ve hapşırıyorumSeni yerim yaaaman hasta olmadan bolca vitamin al dikkat et kendine acayip salgın var ya, bizim çocuklar da 2 haftadır sürünüyor öksürük kaldı
Aynen bekle yani teste devam etTamam kuzum haklısın yok değişir gecem ay erken adet oldum mesela ıkı güm :)
Birde saatler sabah 12:00 ila16:00 arası akşam 20:00 ila 22 arasıOha kızlar ovulasyon testine bakınn sabah bakım dedim koyulaşmış
Allah kolaylık versin çiçeğim2 gündür o kadar yoğun çalışıyorum ki
Hani hastalanmıştım ya 1 hafta
Orda tim dosya ne varsa birikmişti
Onları bitirmek çok zaman alacak
Anaaa geliyor gelmekte olanBoğazımın sağ tarafı ağrıyor ve hapşırıyorum
Cok iyi masallah canim daha ne olsunKuzum bata 3 gün var 65,45 çıkmış iyi mi sizce ?
Mucizemmm16 Demgey3 @Safiye19 Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Bu ay ben sivi alimina dikkat etmedim yada laboquick beni yanılttı testlerim hep aşırı silik ovülasyon günü de hafif koyu çıkmıştıOha kızlar ovulasyon testine bakınn sabah bakım dedim koyulaşmış
Çatlamış canım büyük buluşma gerçekleşmiştir inşallahKızlar bakar mısınız
Demgey3 M mucizeOldu Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys
Birisi her günkü gibi bugün 12 de öğlen diğer de şimdi
Çatlamış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?