Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay ben sivi alimina dikkat etmedim yada laboquick beni yanılttı testlerim hep aşırı silik ovülasyon günü de hafif koyu çıkmıştı
Kuzu ben dikkat ettim VLla 5 den sonra bişi yiyip içmedim ama dün kaçtı biraz bugun yapcam bakalım ne cıkıcak atarım size

Günaydın kızlarrr Mucizemmm16 aşko test yaptın mıııııı
Günaydın bebeğim❤ valla daha yeni uyandım aşko eşim yeni gitti kızı okula yollayamıycam hala hasta kahvaltı falan yapsın anca giderim test almaya aşko bide dün çamaşır makinasının kazanı düştü aldığımız yerdeki adam gelicek bakmaya inşallah geç olmadan gelirde bide onu beklemek zorunda kalmam sen napıyosun aşkom

Ahh bebegim ya gcmis olsun. Camasir makinasindan bide kuşundan bu sene cok cektin asko

Kulağımda hala aciyo tembihledigim halde kıkırdaga nasil denk getirmeyi becermisler Allah islah etsin

Gecmis olsun kuzum benim

Asm ye gittim canim aynı düşündüğüm oldu. Sonuç çıkınca artık izin alıp hastaneye giderim. 7 yil sonra garip geldi çok teşekkürler kuzum Allah razı olsun Rabbım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kan sonucum çıkınca haberdar ederim. Seviliyorsunuz

Tamam kuzum benim müsait olup yaptığında etiketle bizi de Allah Allah niye düştü acaba aşko yeni miydi ne zaman almıştınız napıyım aşko valla eşimi yolladım işe sonra yatmışım uyumuşum tekrardan yeni uyandım bende dinleniyorum

Tamam bebeğim etiketliycem❤ aşko ikinci elden almıştık zaten dün kızın bi kaç kıyafeti vardı attım sıkarken çok ses cıkartıyodu zaten acayip bi ses geldi koştum kapattım bi baktım kazan Hakk'ın rahmetine kavuşmuş ooy ne güzel dinlen işte aşkom ❤❤

Ayy aşko ne güzel anlatiyo ve çok hakli ❤
Ayy retro gider ayak yapmiş yapacagini
Testi yaparken mutlaka etiketle aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…