- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.261
Tamam kuzum teşekkür ederimAynen bekle yani teste devam et
Kuzu ben dikkat ettim VLla 5 den sonra bişi yiyip içmedim ama dün kaçtı biraz bugun yapcam bakalım ne cıkıcak atarım sizeBu ay ben sivi alimina dikkat etmedim yada laboquick beni yanılttı testlerim hep aşırı silik ovülasyon günü de hafif koyu çıkmıştı
Resmen bizleri anlatmış yaaa her kelimesi çok çok doğruGünaydın kizlarrr M Mavimiresl @Cgh @Veziir @raainbowMucizemmm16 @Random3 Demgey3 @000umutlu000 @bitliKedi ve diğer canlarim nasilsıniz?buraya bir link bırakiyorum izlersiniz
Ben izledim, gerçekten çok iyi geldi
Günaydın bebeğim❤
Asko bu cok konusuyor yaa. Sacmalamis bazi seylerde.Günaydın kizlarrr M Mavimiresl @Cgh @Veziir @raainbowMucizemmm16 @Random3 Demgey3 @000umutlu000 @bitliKedi ve diğer canlarim nasilsıniz?buraya bir link bırakiyorum izlersiniz
Ahh bebegim ya gcmis olsun. Camasir makinasindan bide kuşundan bu sene cok cektin askoGünaydın bebeğim❤valla daha yeni uyandım aşko eşim yeni gitti kızı okula yollayamıycam hala hasta kahvaltı falan yapsın anca giderim test almaya aşko bide dün çamaşır makinasının kazanı düştü aldığımız yerdeki adam gelicek bakmaya inşallah geç olmadan gelirde bide onu beklemek zorunda kalmam sen napıyosun aşkom
Ayy aşko ne güzel anlatiyo ve çok hakli ❤Günaydın kizlarrr M Mavimiresl @Cgh @Veziir @raainbowMucizemmm16 @Random3 Demgey3 @000umutlu000 @bitliKedi ve diğer canlarim nasilsıniz?buraya bir link bırakiyorum izlersiniz
Gecmis olsun kuzum benimHastayım heralde yaaa malesef boğazım ağrıyor öte yandan adet sancısı ama hani gebelikte gaz oluyor ya ben su içsem oldu o nedenle heralde öyle duymak yada gebesin diye düşünmek mi istedim bilemiyorımlarışık duygular bende
Yaa sorma aşko valla yaAhh bebegim ya gcmis olsun. Camasir makinasindan bide kuşundan bu sene cok cektin asko
Asm ye gittim canim aynı düşündüğüm oldu.Testim pozitif çıktı kan vermek istiyorum diyebilirsin canım testte çıktıktan sonra alır diye düşünüyorum denemekte fayda var almazsa izin alıp hastaneye gitme şansın yok mu? tebrik ederim Maşallah bir gün gecikmeyle bayağı koyuRabbim sağlıklı artışlar nasip etsin sağlıcakla dünyaya kucağınıza gelsin inşallah
Tamam kuzum benim müsait olup yaptığında etiketle bizi deGünaydın bebeğim❤valla daha yeni uyandım aşko eşim yeni gitti kızı okula yollayamıycam hala hasta kahvaltı falan yapsın anca giderim test almaya aşko bide dün çamaşır makinasının kazanı düştü aldığımız yerdeki adam gelicek bakmaya inşallah geç olmadan gelirde bide onu beklemek zorunda kalmam sen napıyosun aşkom
Doktoru ikna ettim canim görünmez daha felsn deyinceOoo ne kadar koyutebrik ederim test yaptım ve pozitif çıktı diyebilirsin o zaman alırlar
Tamam bebeğim etiketliycem❤ aşko ikinci elden almıştık zaten dün kızın bi kaç kıyafeti vardı attım sıkarken çok ses cıkartıyodu zaten acayip bi ses geldi koştum kapattım bi baktım kazan Hakk'ın rahmetine kavuşmuşTamam kuzum benim müsait olup yaptığında etiketle bizi deAllah Allah niye düştü acaba aşko yeni miydi ne zaman almıştınız napıyım aşko valla eşimi yolladım işe sonra yatmışım uyumuşum tekrardan yeni uyandım bende dinleniyorum
Evet ya keşke yapa bilsekResmen bizleri anlatmış yaaa her kelimesi çok çok doğruKeşke dediklerini yapabilsek ah ahhhh
Ayy aşko ne güzel anlatiyo ve çok hakli ❤
Ayy retro gider ayak yapmiş yapacaginiTamam bebeğim etiketliycem❤ aşko ikinci elden almıştık zaten dün kızın bi kaç kıyafeti vardı attım sıkarken çok ses cıkartıyodu zaten acayip bi ses geldi koştum kapattım bi baktım kazan Hakk'ın rahmetine kavuşmuşooy ne güzel dinlen işte aşkom ❤❤
Sprey vermiyorlar sirke yasak tuzlu su gargara yaptım çorba bol şarımsaklı inşallah geçer hamilelikte herşey yasak anam bu neeeAnaaa geliyor gelmekte olanboğaz spreyi al hemen ya da sirkeli suyla gargara yap. Bol sebze meyve aşkısı
Saol aşko yatıyorum hasta vallaGecmis olsun kuzum benim
Bende öyle aç karna kahve ve sigaraAşko bende valla hatta deyim yerindeyse b*kunu çıkardım durduramıyorum kendimi özellikle sabahları çok içiyorum aç karnına çok içiyorum
Bu retrodan mı aşko telefonumda o zaman ondan düştü geçende bu sabahta kedim alarm çalıyo diye yere attı telefonumu alçakAyy retro gider ayak yapmiş yapacagini
Testi yaparken mutlaka etiketle aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?