- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.281
Bende bendeBende öyle aç karna kahve ve sigara
Kediye bak senBu retrodan mı aşko telefonumda o zaman ondan düştü geçende bu sabahta kedim alarm çalıyo diye yere attı telefonumu alçakekranım kırıldı
Çok güzel konuşmuşGünaydın kizlarrr @miresl @Cgh @Veziir @raainbowMucizemmm16 @Random3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @bitliKedi ve diğer canlarim nasilsıniz?buraya bir link bırakiyorum izlersiniz
Ben izledim, gerçekten çok iyi geldi
Ben eskiden damacanayi üç günde bitirdim şimdi iki hafta sürüyorBende bendesonra da neden hastayız hahahahaha su bile içmek aklıma gelmiyo son zamanlarda içmek için kendimi zorluyorum
Ayy ederim bundan sonraKediye bak sen
Retroda oluyormuş canim dikkat etmek gerekli
Ayyy bende çok içerdim eskiden şimdi 5 litreyi bile zar zor içiyorum 1 haftadaBen eskiden damacanayi üç günde bitirdim şimdi iki hafta sürüyor
Sabırsızlıkla bekliyoruz canımAsm ye gittim canim aynı düşündüğüm oldu.Sonuç çıkınca artık izin alıp hastaneye giderim. 7 yil sonra garip geldi çok teşekkürler kuzum Allah razı olsun Rabbım tüm bekleyenlere nasip etsin. Kan sonucum çıkınca haberdar ederim. Seviliyorsunuz
Bu yarın pik olur aşkoOha kızlar ovulasyon testine bakınn sabah bakım dedim koyulaşmış
İlki yeni olan ikincisi akşam cektıgım
Kızımı doktora goturcem kontrol için ordan da bı test alırım sanki ahshdjSelaaam aşkocanlarrrnapıyosunuz bugün nasılsınız Demgey3 miraclebeyb Lale95 iyilikperisi92
Aşko geçmiş olsun dikkat et kendine kuzumGinnys
Canısı test yaptınmıMucizemmm16
Ne olacak bu halimiz bilmemAyyy bende çok içerdim eskiden şimdi 5 litreyi bile zar zor içiyorum 1 haftada
Günaydın kizlarrr @miresl @Cgh @Veziir @raainbowMucizemmm16 @Random3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @bitliKedi ve diğer canlarim nasilsıniz?buraya bir link bırakiyorum izlersiniz
Ben izledim, gerçekten çok iyi geldi
Aşkım gidip alıcam şimdi çamaşır makinası için adam gelicekti ama hala yok onu beklersem akşam olcakSelaaam aşkocanlarrrnapıyosunuz bugün nasılsınız Demgey3 miraclebeyb Lale95 iyilikperisi92
Geçmiş olsun canımKızımı doktora goturcem kontrol için ordan da bı test alırım sanki ahshdjsen napiyorsun nasılsın
Canım benim ben okudum az önce kuzum bekleme ozaman kuzum iki dakika koş gelAşkım gidip alıcam şimdi çamaşır makinası için adam gelicekti ama hala yok onu beklersem akşam olcak
Aynen aşko gidiyoringCanım benim ben okudum az önce kuzum bekleme ozaman kuzum iki dakika koş gel
Sağol kuzum bakalım pek bir şey yapılamıyor çorba falan serbest baharatsız o nedenle dinleniyoruz bolca bakalımSelaaam aşkocanlarrrnapıyosunuz bugün nasılsınız Demgey3 miraclebeyb Lale95 iyilikperisi92
Ay aşko sen kendine bir oku valla nazar olabilir bu ara sürekli birşeyler geliyor başınaTamam bebeğim etiketliycem❤ aşko ikinci elden almıştık zaten dün kızın bi kaç kıyafeti vardı attım sıkarken çok ses cıkartıyodu zaten acayip bi ses geldi koştum kapattım bi baktım kazan Hakk'ın rahmetine kavuşmuşooy ne güzel dinlen işte aşkom ❤❤
İyiyiz kuzum bol bol dinlenmece sen ne yapıyorsun nasılsın iyileştin mi iyiceeeSelaaam aşkocanlarrrnapıyosunuz bugün nasılsınız Demgey3 miraclebeyb Lale95 iyilikperisi92
Nayııııırrrrr nolamazzzzzKızımı doktora goturcem kontrol için ordan da bı test alırım sanki ahshdjsen napiyorsun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?