Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar kese büyümüş mü diye kontrole gitmiştim ama o kadar güzel büyümüş ki hem bebek oluşmuş hem kalp atışı duyduk Darısı inşallah hayırlısıyla hepinize olsunnn
Ay maşallah gözünüz aydın tatlım, sağlıkla büyüsün minnoşunuz

Kızlaar kese büyümüş mü diye kontrole gitmiştim ama o kadar güzel büyümüş ki hem bebek oluşmuş hem kalp atışı duyduk Darısı inşallah hayırlısıyla hepinize olsunnn
Yaaaa maşallah maşallah çok sevindim kuzummmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Selam zngldkli bacimm sen nasilsin? şükür ben iyiyim oğluma ödevlerin yaptiriyorum ve çıvdıviyorum
Bu sabah 3. Kez çekildi belim,acayip kasık ağrım var, adetim de bitdi gelsinn ekşnnnn dıkşnnnn
Ahahaha çocuklara ödev yaptırmaya çalışmak mı Allah kolaylık versin aşko ooo etki ediyor demekki bende adet bitsin diye bekliyorum bitmiyorda bi türlü

Aynen kuzum işleri bitirip yemek yapcam sonra dinlenicem ter basıyor içten grip tam olarak çıkmadı henüz
Allah yardimcin olsun canim, ben sabah 7den ayaktayim çocuğu okula getir götür derken 7bin adım yürüdüm,ev işleri çamaşır falan
Şimdide ders yapiyoruz
Bitsin yemek bulaşik,evleri süpürüp silicem sonra dujjjjj ve dinlenme molası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…