- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.301
Aşkitom burdayım valla bir yere gittiğim yok
Evet hamilelik sürecinde maalesef ilaç içilmiyor bol bol dinlen su sıvı tüket canımSağol kuzum bakalım pek bir şey yapılamıyor çorba falan serbest baharatsız o nedenle dinleniyoruz bolca bakalım
Allah Allah sirke de mi yasakmış?Sprey vermiyorlar sirke yasak tuzlu su gargara yaptım çorba bol şarımsaklı inşallah geçer hamilelikte herşey yasak anam bu neee
Bol bol dinlen bende bu gün hava açık işlere girştimİyiyiz kuzum bol bol dinlenmece sen ne yapıyorsun nasılsın iyileştin mi iyiceee
Nayııııırrrrr nolamazzzzzaşko bir iki gün daha sabret yaaaa
Ay maşallahKızlaar kese büyümüş mü diye kontrole gitmiştim ama o kadar güzel büyümüş ki hem bebek oluşmuş hem kalp atışı duydukDarısı inşallah hayırlısıyla hepinize olsunnn
Allah kolaylık versin kuzum sana daBol bol dinlen bende bu gün hava açık işlere girştim
Yaaaa maşallah maşallahKızlaar kese büyümüş mü diye kontrole gitmiştim ama o kadar güzel büyümüş ki hem bebek oluşmuş hem kalp atışı duydukDarısı inşallah hayırlısıyla hepinize olsunnn
He yaa sadece bunu yapabiliyorum hapşırınca bir şey oluyorum acaba çok korkuyorum her hapşırma sonrasıEvet hamilelik sürecinde maalesef ilaç içilmiyor bol bol dinlen su sıvı tüket canım
Selam zngldkli bacimm sen nasilsin? şükür ben iyiyim oğluma ödevlerin yaptiriyorum ve çıvdıviyorumSelaaam aşkocanlarrrnapıyosunuz bugün nasılsınız Demgey3 miraclebeyb Lale95 @iyilikperisi92
Aşko geçmiş olsun dikkat et kendine kuzumGinnys
Canısı test yaptınmıMucizemmm16
Aynen kuzum işleri bitirip yemek yapcam sonra dinlenicem ter basıyor içten grip tam olarak çıkmadı henüzAllah kolaylık versin kuzum sana daAma çok yorma kendiniiiii zaten yeni hastalığı atlatıyorsun
Olsun kuzum zaten bir ihtimal diye test yaptin, gönül rahatlığı ile maydanoz buharini yaparsin
Ahahaha çocuklara ödev yaptırmaya çalışmak mı Allah kolaylık versin aşkoSelam zngldkli bacimm sen nasilsin? şükür ben iyiyim oğluma ödevlerin yaptiriyorum ve çıvdıviyorum
Bu sabah 3. Kez çekildi belim,acayip kasık ağrım var, adetim de bitdi gelsinn ekşnnnn dıkşnnnn
Yarın doktora gidince herşey belli olur kuzum kötü düşünmeyelim olur mu
Aynen aşko içim rahat rahat maydanoz buharına oturabilicemOlsun kuzum zaten bir ihtimal diye test yaptin, gönül rahatlığı ile maydanoz buharini yaparsin
Sen yinede bişey yapma aşko yarın randevuna git bakalım ne dicek ne oluyor öğren bi bakalım
Yavaş yavaş dinlenerek yap bebeğim bak daha tam atlatamamışsınAynen kuzum işleri bitirip yemek yapcam sonra dinlenicem ter basıyor içten grip tam olarak çıkmadı henüz
Allah yardimcin olsun canim, ben sabah 7den ayaktayim çocuğu okula getir götür derken 7bin adım yürüdüm,ev işleri çamaşır falanAynen kuzum işleri bitirip yemek yapcam sonra dinlenicem ter basıyor içten grip tam olarak çıkmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?