- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.321
Aynen bebeğim bakalım yarın doktor ne diycekYarın doktora gidince herşey belli olur kuzum kötü düşünmeyelim olur muBazen arada olur mevsim geçişi ya ondan belki de sen maydonoz sütü kürüne devam et aşko ekşınlaradaaa
Ayy kolay gelsin bebeğim taşınmak zor iş Rabbim kolaylık versin ❤ aşkım hamişlerimiz varAşkitom burdayım valla bir yere gittiğim yok
Evden atıldık, yeni ev bulduk, işler çok yoğun, telefonu elime alamıyorum ne zamandırvar mı ekipte yeni hamiş yaaa hadi olsun lütfen
Korkma aşko bişey olmaz Allah’ın izniyle yat dinlenHe yaa sadece bunu yapabiliyorum hapşırınca bir şey oluyorum acaba çok korkuyorum her hapşırma sonrası
Öyle yapıyorum aşko merak etmeYavaş yavaş dinlenerek yap bebeğim bak daha tam atlatamamışsın
Aşko belkide kist vardır ondan olmuştur ya yani herşey olabilirSen yinede bişey yapma aşko yarın randevuna git bakalım ne dicek ne oluyor öğren bi bakalım
Sıralama öyleee gidiyor işteAllah yardimcin olsun canim, ben sabah 7den ayaktayim çocuğu okula getir götür derken 7bin adım yürüdüm,ev işleri çamaşır falan
Şimdide ders yapiyoruz
Bitsin yemek bulaşik,evleri süpürüp silicem sonra dujjjjj ve dinlenme molası
Aşko sadece bebek için değil bazı şeyler bazı kişilere uygun değil bu yüzden söylüyorum mesela benim önceden kistim vardı soğan kürü dedi herkes araştırdım bazı kistlere iyi gelmediğini içinde bulunan bişeyin kisti büyüttüğünü yazmışlar ters bişey olmaması adına kullanmamaları gerektiğini söylemişler yinede sen bilirsin ama ben olsam yarın doktordan kist falan bişey yok demesiyle devam ederdim kuzum zaten bişey yoktur muhtemelen düzensizlik olmuştur olabilir bazen böyle ama yinede tedbirli davranmak daha doğru olabilirAşko belkide kist vardır ondan olmuştur ya yani herşey olabilirama bebe kesin yok o netleştiğine göre içim rahatladı yanlış bişey yapmak istemiyodum çünkü
Tamam kuzum öyle yapayım en iyi doğru söylüyosun şimdi bide başka şeylerle uğraşmayalım ❤ inşallah düzensizliktir aşko yaAşko sadece bebek için değil bazı şeyler bazı kişilere uygun değil bu yüzden söylüyorum mesela benim önceden kistim vardı soğan kürü dedi herkes araştırdım bazı kistlere iyi gelmediğini içinde bulunan bişeyin kisti büyüttüğünü yazmışlar ters bişey olmaması adına kullanmamaları gerektiğini söylemişler yinede sen bilirsin ama ben olsam yarın doktordan kist falan bişey yok demesiyle devam ederdim kuzum zaten bişey yoktur muhtemelen düzensizlik olmuştur olabilir bazen böyle ama yinede tedbirli davranmak daha doğru olabilir
Ayy kolay gelsin bebeğim taşınmak zor iş Rabbim kolaylık versin ❤ aşkım hamişlerimiz varsevdaluk1911 W wish2401 Ginnys ayy başka kimler vardı aşko el atın hatırlamıyorum
Önemli değil kuzum çok teşekkür ederim
Yoktur inşallah kuzum iyi düşünelimAynen bebeğim bakalım yarın doktor ne diycekzatrn buharı içim rahat yapmak için test yapmıştım belkide kist vardır aşko ondandır bakalım nasip ❤
Bi şu 6 ekim geleydi yaaa gerçekten meraktan ölüyorumKorkma aşko bişey olmaz Allah’ın izniyle yat dinlen
❤❤ Aşkım randevum 2 deYoktur inşallah kuzum iyi düşünelimYarın kaçta gidiyorsun kuzum doktora
Ne diyon bugün de yapım Mi eksınBu yarın pik olur aşko
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzum❤❤Önemli değil kuzum çok teşekkür ederim
Cano işte carsmaba randevu var gidicem doktora yumurtalar da harketlılık bar bakalım öyle sen naptın tammsokuldun muSelaaam aşkocanlarrrnapıyosunuz bugün nasılsınız Demgey3 @Safiye19 @Lale95 iyilikperisi92
Aşko geçmiş olsun dikkat et kendine kuzumGinnys
Canısı test yaptınmıMucizemmm16
Teşekkür ederizzzAy maşallahgözünüz aydın tatlım, sağlıkla büyüsün minnoşunuz
çok teşekkürler amin inşallahYaaaa maşallah maşallahçok sevindim kuzummmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba canım hoşgeldin tabiki ❤Merhaba herkese ben de aranıza katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?