Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın doktora gidince herşey belli olur kuzum kötü düşünmeyelim olur mu Bazen arada olur mevsim geçişi ya ondan belki de sen maydonoz sütü kürüne devam et aşko ekşınlaradaaa
Aynen bebeğim bakalım yarın doktor ne diycek zatrn buharı içim rahat yapmak için test yapmıştım belkide kist vardır aşko ondandır bakalım nasip ❤

Aşkitom burdayım valla bir yere gittiğim yok
Evden atıldık, yeni ev bulduk, işler çok yoğun, telefonu elime alamıyorum ne zamandır var mı ekipte yeni hamiş yaaa hadi olsun lütfen
Ayy kolay gelsin bebeğim taşınmak zor iş Rabbim kolaylık versin ❤ aşkım hamişlerimiz var sevdaluk1911 W wish2401 Ginnys ayy başka kimler vardı aşko el atın hatırlamıyorum

Sıralama öyleee gidiyor işte hepimize kolay gelsin

Aşko belkide kist vardır ondan olmuştur ya yani herşey olabilir ama bebe kesin yok o netleştiğine göre içim rahatladı yanlış bişey yapmak istemiyodum çünkü
Aşko sadece bebek için değil bazı şeyler bazı kişilere uygun değil bu yüzden söylüyorum mesela benim önceden kistim vardı soğan kürü dedi herkes araştırdım bazı kistlere iyi gelmediğini içinde bulunan bişeyin kisti büyüttüğünü yazmışlar ters bişey olmaması adına kullanmamaları gerektiğini söylemişler yinede sen bilirsin ama ben olsam yarın doktordan kist falan bişey yok demesiyle devam ederdim kuzum zaten bişey yoktur muhtemelen düzensizlik olmuştur olabilir bazen böyle ama yinede tedbirli davranmak daha doğru olabilir

Tamam kuzum öyle yapayım en iyi doğru söylüyosun şimdi bide başka şeylerle uğraşmayalım ❤ inşallah düzensizliktir aşko ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…