- 25 Eylül 2022
- 577
- 288
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.341
HoşbuldukMerhaba canım hoşgeldin tabiki ❤
Tamam aşko haber vermeyi unutma aklımız sendeee❤❤ Aşkım randevum 2 de
Selam canım kızlar nasilsıniz?nerelerdesiniz?
Mucizemmm16 @miresl @Cgh @melek076 @bitliKedi @raainbow M MiuLego @Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 ve diğer aşkolarım
Canım kızlar
Aşkom batın ne zamandıCanım kızlariyiyim çok şükür. sıkı bir hastalık atlattım sanırım geçtiğimiz 2 hafta perişandım şimdi daha iyiyim sanırım. Sizler nasılsınız, ara ara girip okumaya çalıştım ama gündeme tam hakim olamadım, herkes iyi mi var mı yeni güzel haberler?? Şimdi okuyacağım geriden gele gele inşallah merak ediyorum herkesi.
Bende gelişmeler şu şekilde: Benim vücudum bozuldu. Cidden bozuldu bi sıkıntı var bendeson 8-9 gündür sürekli pik görüyorum lh testinde. Anlamıyorum sebebini gerçekten. Hatta bir tanesinde T çizgisi C den çok koyuydu ilk kez böyle oldu bende. Bugün yaptım yine pik. Delircem artık.
Geçenlerde de eşime bi dellendiydim mfk falan da içmiyorum bundan sonra çocuk da yapmıycam diye. Arayı hemen düzelttik de takviyeleri içmiyorum son 15 adet falan kalmıştı. Dünden beri de midem bulanıyor çok 3-4 kere kustum. Ay çok fenayım hastalıktan kurtulamıyorum
aaaaa hamiş listesini buldum ne güzel ya bir de +1 olarak sevgicik varmış.Ayy kolay gelsin bebeğim taşınmak zor iş Rabbim kolaylık versin ❤ aşkım hamişlerimiz varsevdaluk1911 W wish2401 Ginnys ayy başka kimler vardı aşko el atın hatırlamıyorum
Tamam bebeğim haber edicem tabikide ❤❤Tamam aşko haber vermeyi unutma aklımız sendeee
Aminn. Allah razı olsun kuzumSağlıkla kucağına al inşallah kuzum❤❤
Yavrum 19 eylülde bitti regl, şuan 20. döngü günündeyim. 26 eylülden beri 1 gün hariç hep pikAşkom batın ne zamandıbiz senle habire dellenelim adamlara yumurtlaman ne zamandı ki bebeğim ayyy sende durumlar güzel gibi
Kuzum ben bu ay ev taşıdım topla yerlestşr yok tamiratla ilgilen derken cok umutsuzdum. Ben bir kayıp yasamıstım o gebeliğim de olan belirtileri aradım hep ama ufak tefek hariç çogu belirtim baskaydı cok şiddetli agrılarım oldu adet agrıları gibi alt karın agrısı kasık batmalar hapsururken ani kasıgıma bıcak saplanması saga yatınca karnımda batma olması bu batmalar dan uyuyamadım özellikle uzanınca bacaklarıma karnıma kasıgıma batma olması gibi. Ama ben hep sökülemiyor um sandım. Eşimede pat diye kosturarak söyledim. Aslında niyetim baskaydı ama aglayarak söyledim adam maç izliyordu ne oldugunu anlamadı deli gibi yaptım kendimi 5 saniye aglayıp 5 saniye güldümaaaaa hamiş listesini buldum ne güzel ya bir de +1 olarak sevgicik varmış.
sevdaluk1911 W wish2401 Ginnys Sevgicik çok sevindim kızlar, tebrik ederim. Nasıl oldu ne denedniz ne yaptınız, eşleriize söylediniz mi nasıl söylediniz : DDDDD
her şeyi merak eden ben
Canım kızlariyiyim çok şükür. sıkı bir hastalık atlattım sanırım geçtiğimiz 2 hafta perişandım şimdi daha iyiyim sanırım. Sizler nasılsınız, ara ara girip okumaya çalıştım ama gündeme tam hakim olamadım, herkes iyi mi var mı yeni güzel haberler?? Şimdi okuyacağım geriden gele gele inşallah merak ediyorum herkesi.
Bende gelişmeler şu şekilde: Benim vücudum bozuldu. Cidden bozuldu bi sıkıntı var bendeson 8-9 gündür sürekli pik görüyorum lh testinde. Anlamıyorum sebebini gerçekten. Hatta bir tanesinde T çizgisi C den çok koyuydu ilk kez böyle oldu bende. Bugün yaptım yine pik. Delircem artık.
Geçenlerde de eşime bi dellendiydim mfk falan da içmiyorum bundan sonra çocuk da yapmıycam diye. Arayı hemen düzelttik de takviyeleri içmiyorum son 15 adet falan kalmıştı. Dünden beri de midem bulanıyor çok 3-4 kere kustum. Ay çok fenayım hastalıktan kurtulam
Yaaa sana kıyamamKuzum ben bu ay ev taşıdım topla yerlestşr yok tamiratla ilgilen derken cok umutsuzdum. Ben bir kayıp yasamıstım o gebeliğim de olan belirtileri aradım hep ama ufak tefek hariç çogu belirtim baskaydı cok şiddetli agrılarım oldu adet agrıları gibi alt karın agrısı kasık batmalar hapsururken ani kasıgıma bıcak saplanması saga yatınca karnımda batma olması bu batmalar dan uyuyamadım özellikle uzanınca bacaklarıma karnıma kasıgıma batma olması gibi. Ama ben hep sökülemiyor um sandım. Eşimede pat diye kosturarak söyledim. Aslında niyetim baskaydı ama aglayarak söyledim adam maç izliyordu ne oldugunu anlamadı deli gibi yaptım kendimi 5 saniye aglayıp 5 saniye güldüm
ahahah ya yüzümde acacyip bi gülümsemeyle okudum resmen yaşadım okurken : ))Kuzum ben bu ay ev taşıdım topla yerlestşr yok tamiratla ilgilen derken cok umutsuzdum. Ben bir kayıp yasamıstım o gebeliğim de olan belirtileri aradım hep ama ufak tefek hariç çogu belirtim baskaydı cok şiddetli agrılarım oldu adet agrıları gibi alt karın agrısı kasık batmalar hapsururken ani kasıgıma bıcak saplanması saga yatınca karnımda batma olması bu batmalar dan uyuyamadım özellikle uzanınca bacaklarıma karnıma kasıgıma batma olması gibi. Ama ben hep sökülemiyor um sandım. Eşimede pat diye kosturarak söyledim. Aslında niyetim baskaydı ama aglayarak söyledim adam maç izliyordu ne oldugunu anlamadı deli gibi yaptım kendimi 5 saniye aglayıp 5 saniye güldüm
Merhaba ben de Mfk ürünü aldım ama adetime 10 gün kala aldım eşimi ancak ikna ettim. Yumurtlama pikini de bir gebenin günlüğüne gir YouTube da da var orda yumurtlama masajı var yumurtlama olunca bırak çatlaması içinde günde tane havuç ye . Benim yumurtlama ve çatlama çok şükür oluyor güzel de ama döllenmiyor hiç . İstersen dediklerimi bir deneCanım kızlariyiyim çok şükür. sıkı bir hastalık atlattım sanırım geçtiğimiz 2 hafta perişandım şimdi daha iyiyim sanırım. Sizler nasılsınız, ara ara girip okumaya çalıştım ama gündeme tam hakim olamadım, herkes iyi mi var mı yeni güzel haberler?? Şimdi okuyacağım geriden gele gele inşallah merak ediyorum herkesi.
Geçenlerde de eşime bi dellendiydim mfk falan da içmiyorum bundan sonra çocuk da yapmıycam diye. Arayı hemen düzelttik de takviyeleri içmiyorum son 15 adet falan kalmıştı. Dünden beri de midem bulanıyor çok 3-4 kere kustum. Ay çok fenayım hastalıktan kurtulamıyorum
nasıl ya sebep?Yaaa aşkolar randevum iptal olmuş hekim poliklinik yapmıycaktır yazıyoöbür randevularda taa haftaya ağlıycam sinirimden Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 eşime de söyledim gidicez aldım diye tamam dedi randevu saatine tam bakayım dedim iptal edilmiş
Ben söyledim valla uçuyoraaaaa hamiş listesini buldum ne güzel ya bir de +1 olarak sevgicik varmış.
sevdaluk1911 W wish2401 Ginnys Sevgicik çok sevindim kızlar, tebrik ederim. Nasıl oldu ne denedniz ne yaptınız, eşleriize söylediniz mi nasıl söylediniz : DDDDD
her şeyi merak eden ben
Allah allah aşko bi kaç gün sonra test yapsan mıYavrum 19 eylülde bitti regl, şuan 20. döngü günündeyim. 26 eylülden beri 1 gün hariç hep pik
Kız şeytan mı dürtüyor noluyor ben anlamıyorum tam da yumurtlama çatlama günleri kavga ediyoruz ben çıkarıyorum çoğunlukla da. Nolcak bizim bu halimiz ya
Teşekkür ederizzaaaaa hamiş listesini buldum ne güzel ya bir de +1 olarak sevgicik varmış.
her şeyi merak eden ben
Merhaba canım. İnşallah faydalı olur mfk ürünleri. Ben 2.5 ay kullandım işte bi 10 gündür kullanmıyorum. Ama bitirem 15 günlük kalan kısmını da tabi ki.Merhaba ben de Mfk ürünü aldım ama adetime 10 gün kala aldım eşimi ancak ikna ettim. Yumurtlama pikini de bir gebenin günlüğüne gir YouTube da da var orda yumurtlama masajı var yumurtlama olunca bırak çatlaması içinde günde tane havuç ye . Benim yumurtlama ve çatlama çok şükür oluyor güzel de ama döllenmiyor hiç . İstersen dediklerimi bir dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?