Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@melek076 askim napiyosun? Ginnys test yaptnmi? M MiuLego nerelerdsin sırdaşım kız mucize best kanka seni niye etiket yapamiyorum. Lale95 @Random3 @bitliKedi ve diger can arkadaslarim napiyosunuz

@partalina_ M MiuLego aşkolarım nerdesiniz ya sesiniz hiç çıkmıyo iyi misiniz?
Canım kızlar iyiyim çok şükür. sıkı bir hastalık atlattım sanırım geçtiğimiz 2 hafta perişandım şimdi daha iyiyim sanırım. Sizler nasılsınız, ara ara girip okumaya çalıştım ama gündeme tam hakim olamadım, herkes iyi mi var mı yeni güzel haberler?? Şimdi okuyacağım geriden gele gele inşallah merak ediyorum herkesi.

Bende gelişmeler şu şekilde: Benim vücudum bozuldu. Cidden bozuldu bi sıkıntı var bende son 8-9 gündür sürekli pik görüyorum lh testinde. Anlamıyorum sebebini gerçekten. Hatta bir tanesinde T çizgisi C den çok koyuydu ilk kez böyle oldu bende. Bugün yaptım yine pik. Delircem artık.

Geçenlerde de eşime bi dellendiydim mfk falan da içmiyorum bundan sonra çocuk da yapmıycam diye. Arayı hemen düzelttik de takviyeleri içmiyorum son 15 adet falan kalmıştı. Dünden beri de midem bulanıyor çok 3-4 kere kustum. Ay çok fenayım hastalıktan kurtulamıyorum

Aşkom batın ne zamandı biz senle habire dellenelim adamlara yumurtlaman ne zamandı ki bebeğim ayyy sende durumlar güzel gibi

Ayy kolay gelsin bebeğim taşınmak zor iş Rabbim kolaylık versin ❤ aşkım hamişlerimiz var sevdaluk1911 W wish2401 Ginnys ayy başka kimler vardı aşko el atın hatırlamıyorum
aaaaa hamiş listesini buldum ne güzel ya bir de +1 olarak sevgicik varmış.

sevdaluk1911 W wish2401 Ginnys Sevgicik çok sevindim kızlar, tebrik ederim. Nasıl oldu ne denedniz ne yaptınız, eşleriize söylediniz mi nasıl söylediniz : DDDDD

her şeyi merak eden ben

Aşkom batın ne zamandı biz senle habire dellenelim adamlara yumurtlaman ne zamandı ki bebeğim ayyy sende durumlar güzel gibi
Yavrum 19 eylülde bitti regl, şuan 20. döngü günündeyim. 26 eylülden beri 1 gün hariç hep pik

Kız şeytan mı dürtüyor noluyor ben anlamıyorum tam da yumurtlama çatlama günleri kavga ediyoruz ben çıkarıyorum çoğunlukla da. Nolcak bizim bu halimiz ya

Kuzum ben bu ay ev taşıdım topla yerlestşr yok tamiratla ilgilen derken cok umutsuzdum. Ben bir kayıp yasamıstım o gebeliğim de olan belirtileri aradım hep ama ufak tefek hariç çogu belirtim baskaydı cok şiddetli agrılarım oldu adet agrıları gibi alt karın agrısı kasık batmalar hapsururken ani kasıgıma bıcak saplanması saga yatınca karnımda batma olması bu batmalar dan uyuyamadım özellikle uzanınca bacaklarıma karnıma kasıgıma batma olması gibi. Ama ben hep sökülemiyor um sandım. Eşimede pat diye kosturarak söyledim. Aslında niyetim baskaydı ama aglayarak söyledim adam maç izliyordu ne oldugunu anlamadı deli gibi yaptım kendimi 5 saniye aglayıp 5 saniye güldüm

Yaaa sana kıyamam olsun ne güzel olmuş hiç beklemediğiniz anda

ahahah ya yüzümde acacyip bi gülümsemeyle okudum resmen yaşadım okurken : ))

heyecanı hissettim yani. Çok sevindim kendi konunu da okuyordum arada, valla günüme neşe geldi. Sağlıkla al kucağına

Merhaba ben de Mfk ürünü aldım ama adetime 10 gün kala aldım eşimi ancak ikna ettim. Yumurtlama pikini de bir gebenin günlüğüne gir YouTube da da var orda yumurtlama masajı var yumurtlama olunca bırak çatlaması içinde günde tane havuç ye . Benim yumurtlama ve çatlama çok şükür oluyor güzel de ama döllenmiyor hiç . İstersen dediklerimi bir dene

Allah allah aşko bi kaç gün sonra test yapsan mı

Ayy bende durup durup ayar oluyorum adama bu aralar valla tutamıyorum kendimi

Teşekkür ederizz Valla ben kürtaj sonrası hamile kaldığım için zaten bekliyoduk eşimle o yüzden direkt test yaptım söyledim keçiboynuzu özü ve diz dirsek pozisyonunda denedik hep tavsiyemdir alfksksk

Merhaba canım. İnşallah faydalı olur mfk ürünleri. Ben 2.5 ay kullandım işte bi 10 gündür kullanmıyorum. Ama bitirem 15 günlük kalan kısmını da tabi ki.

Yumurtlama masajını biliyorum canım, ama yumurtlama var da çatlamadı bu ay. Sanırım kist oldu artık havuç da yedim bana mısın demiyor. 7-8 aydır düzenliydi hep yumurtlama ve çatlama net oluyordu ama bu ay böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…