Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa sana kıyamam olsun ne güzel olmuş hiç beklemediğiniz anda
Kuzum benim süreç zaten sıkıntılıydı o kaybımdan tam 15 ay sonra tekrardan düşünmeye başladım psikolojim pert durumdaydı korkularım hüznüm hat safhadaydı. Ben cok duygusal yaklastım bu konuya ama Allah biliyor bu kadar ara verdikten sonra hemen olmaz diye düşündüm geçen ay Ovülasyon vs kullandım çok ümitliydim olmadı simdi ise degerlendirme lerim bile düzensizdi hiç umut edesim yoktu. İlk görünce içimde bir korku bir heyecan ne düşünecegimi bilemedim simdi korku biraz daha baskın. Rabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin. Beni ve tüm hamileler de saglıklı hayırlı vaktinde evlatlarına kavustursun. Cidden bu süreç zorlu bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun

Teşekkür ederizz Valla ben kürtaj sonrası hamile kaldığım için zaten bekliyoduk eşimle o yüzden direkt test yaptım söyledim keçiboynuzu özü ve diz dirsek pozisyonunda denedik hep tavsiyemdir alfksksk
Diz dirsekte bekleme yapıyor musun canım? ben de deniyorum onu arada ama iş bitince dönüp uzanayım 1 saat falan diyorum dönerken hep akıyor hahskhddd tutamıyoruz zibideleri içeride keçiboynuzu özü aldık biz de ama bi düzenli içmedik kızıyorum kendime. Düzene sokucam onu da artık.

Sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhh

ahahah ya yüzümde acacyip bi gülümsemeyle okudum resmen yaşadım okurken : ))

heyecanı hissettim yani. Çok sevindim kendi konunu da okuyordum arada, valla günüme neşe geldi. Sağlıkla al kucağına
Amiiin kuzum. Allah razı olsun. Rabbim hepinize tez vakitte bu haberi alıp hepberaber bebeklerşmizi beklemeyi nasip etsin. Cidden mutluluk paylastıkca ve hepimiz aynı anda mutluyken güzel

Allah allah aşko bi kaç gün sonra test yapsan mı

Ayy bende durup durup ayar oluyorum adama bu aralar valla tutamıyorum kendimi
kız ben bir de çok seviyorum eşimi yani cidden öyle böyle değil. Ama bu zıt duygular bir arada oluyo demek ki. Sevgiden öldüresim ve sinirden öldüresim geliyor. Şahane

test yaptım dün ve bu sabah aslında. Artık korktum ovü testlerinin durumundan da yapayıım dedim

İnşAllah hakkımızda hayırlısı.

Dersim biter bitmez yazarım hepsini ben tüm bildiklerimi bu ay denedim eşim tabi baştan beri biliyor çünkü bilmemesi imkansız ailelere söyledik daha doktor randevumuza var bakalım beklemedeyiz 6 ekimde bol bol dua et henüz bilgim yok ama hamileyim testim çift çizgi

Amin inşallah Valla bi 3-4 dk öyle bekliyodum sonra hemen ani bi hareketle sırt üstü dönüyodum o sırada da eşim belimin altına yastık koyuyodu bi 15-20dk da öyle bekleyip yıkanıyodum. Şubattan beri deniyoduk ilk bu pozisyonla denemeyi haziranda yaptık o ay hamile kaldım sonra kürtaj oldum peşine yine o pozisyonla denedik yine hamile kaldım, tesadüf mü bilmiyorum ama bende işe yaradı yani inşallah sizde de yarar

Ben de birkaç kere öyle denemiştim . Onu genelde ters rahimli bayanlar yapıyor ve hamile kalıyormuş biçok kez yapmama rağmen öyle de olmadı

Ben de birkaç kere öyle denemiştim . Onu genelde ters rahimli bayanlar yapıyor ve hamile kalıyormuş biçok kez yapmama rağmen öyle de olmadı
Doktor rahmin ters düz falan bişey demedi ama o kadar ay olmayıp sadece hep bu pozisyonda denediğim ay olunca ben ona bağladım, nasip işi tabii ki. İnşallah bekleyen herkese hayırlısıyla nasip olsun

Bende çok seviyorum ama işte geliyolar arada bazen telefonda konuşurken bile gıcık oluyorum dövesim geliyo neden oluyo anlamadım da

Sonuç ne peki bebeğim negatif mi ama olsada daha cok erken oluyo testte de çıkmaz ki

Ay bu hastanelere Allah düşürmesin bizi cidden şuan tedavi teşhis hiç bişey mümkün değil ya sinir olmaya başladım bir sürü haseneler açılıyor ama kimi tedavi ediyor bu doktorlar nerdeler anlayamadım bu işten bişey aman bak yoluna aşko ya boşver devam et Allah kötüden korusun at kafandan geldi geçti ekşınlarına bak sen boşver

Ahahaha çocuklara ödev yaptırmaya çalışmak mı Allah kolaylık versin aşko ooo etki ediyor demekki bende adet bitsin diye bekliyorum bitmiyorda bi türlü
Amin canim aminn ödev de ödev olsa bariben zor anlıyorum çocuk nasıl anlasin
Evet galiba etki ediyor yoksa neden ağrısın kasıklar , kadın bana sakın ağır kaldirma dedi ama nerde çocuğun çantası çamaşır sepeti derken 6-7kilodan fazla ağır kaldirdim

Çok sinir oldum ya yine ara ara bakıcam bulursam aşko ama yoksa da vardır bi hayır diyorum yani madem poliklinik yapmıycaksın neden sistemin açık be kardeşim

Bebişim en son ne zaman adet gördün?belki hamilesin o yüzden lh pik gösteriyor hep
Bence bi hamilelik testi yapmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…