- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.381
AaaaaYaaa aşkolar randevum iptal olmuş hekim poliklinik yapmıycaktır yazıyoöbür randevularda taa haftaya ağlıycam sinirimden Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 eşime de söyledim gidicez aldım diye tamam dedi randevu saatine tam bakayım dedim iptal edilmiş
Aynen aşko haklısın yaniÇok sinir oldum ya yine ara ara bakıcam bulursam aşko ama yoksa da vardır bi hayır diyorumyani madem poliklinik yapmıycaksın neden sistemin açık be kardeşim
Allah yardımcin olsun canim, özel değilse ne hastalığı?iyimisin şimdi?Canım kızlariyiyim çok şükür. sıkı bir hastalık atlattım sanırım geçtiğimiz 2 hafta perişandım şimdi daha iyiyim sanırım. Sizler nasılsınız, ara ara girip okumaya çalıştım ama gündeme tam hakim olamadım, herkes iyi mi var mı yeni güzel haberler?? Şimdi okuyacağım geriden gele gele inşallah merak ediyorum herkesi.
Bende gelişmeler şu şekilde: Benim vücudum bozuldu. Cidden bozuldu bi sıkıntı var bendeson 8-9 gündür sürekli pik görüyorum lh testinde. Anlamıyorum sebebini gerçekten. Hatta bir tanesinde T çizgisi C den çok koyuydu ilk kez böyle oldu bende. Bugün yaptım yine pik. Delircem artık.
Geçenlerde de eşime bi dellendiydim mfk falan da içmiyorum bundan sonra çocuk da yapmıycam diye. Arayı hemen düzelttik de takviyeleri içmiyorum son 15 adet falan kalmıştı. Dünden beri de midem bulanıyor çok 3-4 kere kustum. Ay çok fenayım hastalıktan kurtulamıyorum
Aman ödevler hep öyle biz mi unuttuk acaba diyorum yeğenlerimin falan ödevlerini görünceAmin canim aminn ödev de ödev olsa bariben zor anlıyorum çocuk nasıl anlasin
Evet galiba etki ediyor yoksa neden ağrısın kasıklar , kadın bana sakın ağır kaldirma dedi ama nerde çocuğun çantası çamaşır sepeti derken 6-7kilodan fazla ağır kaldirdim
Aynen aşkım vardır bi hayır nasipAaaaaüzülme canım ya belki iyi doktor değilmiş o yüzden Rabbim istemedi gitmeni
İyi düşün canım her işde vardır bir hayır
Moralini düşürme başka doktorlarin randevusuna bak
Ya aşko nasıl iptal edebiliyorlar yaYaaa aşkolar randevum iptal olmuş hekim poliklinik yapmıycaktır yazıyoöbür randevularda taa haftaya ağlıycam sinirimden Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 eşime de söyledim gidicez aldım diye tamam dedi randevu saatine tam bakayım dedim iptal edilmiş
Hadi hayırlısı bakalım aşko evet adet bitsin diye bekliyorum yarına yada öbür güne biter inşallah bende başladım ekşınlara artık
Eee ne çıktı test sonucun kuzucuk? Çok geçmiş olsun gelmesin hastalıklar bir dahakız ben bir de çok seviyorum eşimi yani cidden öyle böyle değil. Ama bu zıt duygular bir arada oluyo demek ki. Sevgiden öldüresim ve sinirden öldüresim geliyor. Şahane
test yaptım dün ve bu sabah aslında. Artık korktum ovü testlerinin durumundan da yapayıım dedim
Evet inşallah güzel haberler alacağım diye dua ediyorum herşey güzle olsunBişey kalmadı aşko bugünü sayma iki gün sonra doktordasın inşallah güzel haberleri alınca rahatlayacaksın
Gördüm canımcım çift çizgili testleriniDersim biter bitmez yazarım hepsini ben tüm bildiklerimi bu ay denedim eşim tabi baştan beri biliyor çünkü bilmemesi imkansız ailelere söyledik daha doktor randevumuza var bakalım beklemedeyiz 6 ekimde bol bol dua et henüz bilgim yok ama hamileyim testim çift çizgi
Amin inşallahValla bi 3-4 dk öyle bekliyodum sonra hemen ani bi hareketle sırt üstü dönüyodum o sırada da eşim belimin altına yastık koyuyodu bi 15-20dk da öyle bekleyip yıkanıyodum. Şubattan beri deniyoduk ilk bu pozisyonla denemeyi haziranda yaptık o ay hamile kaldım sonra kürtaj oldum peşine yine o pozisyonla denedik yine hamile kaldım, tesadüf mü bilmiyorum ama bende işe yaradı yani inşallah sizde de yarar
Amin bebeğim inşallah ❤❤Kuzum benim süreç zaten sıkıntılıydı o kaybımdan tam 15 ay sonra tekrardan düşünmeye başladım psikolojim pert durumdaydı korkularım hüznüm hat safhadaydı. Ben cok duygusal yaklastım bu konuya ama Allah biliyor bu kadar ara verdikten sonra hemen olmaz diye düşündüm geçen ay Ovülasyon vs kullandım çok ümitliydim olmadı simdi ise degerlendirme lerim bile düzensizdi hiç umut edesim yoktu. İlk görünce içimde bir korku bir heyecan ne düşünecegimi bilemedim simdi korku biraz daha baskın. Rabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin. Beni ve tüm hamileler de saglıklı hayırlı vaktinde evlatlarına kavustursun. Cidden bu süreç zorlu bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun
İşte o an ciddiyeti bozup gülersen bütün savaşçılar dışarı kaçıyoani bir hareketle dönme çabası aynı durum denediğim işte. O kaos o andaki, eşler yastık koymaya çalışıyor of ya hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz çok komik hfjfj
Ya sonuç negatif kuzum. Aslında ilk yaptığımda çizgi çıktı yok gibi ama var bak alta atayım. İnanmadım çünkğ süre olarak zaten mümkün değil. Sonra başka testlerde yaptım bir prodoctor erken gebelik hatta negatif gayet.Bende çok seviyorum ama işte geliyolar arada bazen telefonda konuşurken bile gıcık oluyorum dövesim geliyo neden oluyo anlamadım da
Sonuç ne peki bebeğim negatif miama olsada daha cok erken oluyo testte de çıkmaz ki
Başlarım yazcaktım başladım yazmışımhadi gel bize yetiş beya
Kuzum bugün daha 20. Döngü günündeyim öyle düşün. 1 haftadır çift çizgi gösteriyor gebelik imkansız, sanırım kist olduBebişim en son ne zaman adet gördün?belki hamilesin o yüzden lh pik gösteriyor hep
Bence bi hamilelik testi yapmalisin
Uff bende cok sinirlendim aşkoYa aşko nasıl iptal edebiliyorlar yasen etsen neyse kafalarına esip iptal edemezler ya çok sinirlendim şuan aşko sen haftaya için randevu al bence yarında sabah erkenden sağlık ocağına git bebeğim bence
İyiyim çok şükür. Ağır bi grip atlattım ya da covid kuzum. Bilmiyorum tam olarak ama 1 hafta yattım kaldım. O bitti derken midem sıkıntı çıkaroyor, yanma ve bulanma oluyorAllah yardımcin olsun canim, özel değilse ne hastalığı?iyimisin şimdi?
Aminnn canım amin. Test negatif yazdım birkaç üstteki yorumda. Senin noldu kaza kurşunu tuttu mu okumuştum bir araEee ne çıktı test sonucun kuzucuk? Çok geçmiş olsun gelmesin hastalıklar bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?