Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaa üzülme canım ya belki iyi doktor değilmiş o yüzden Rabbim istemedi gitmeni
İyi düşün canım her işde vardır bir hayır
Moralini düşürme başka doktorlarin randevusuna bak

Allah yardımcin olsun canim, özel değilse ne hastalığı?iyimisin şimdi?

Aman ödevler hep öyle biz mi unuttuk acaba diyorum yeğenlerimin falan ödevlerini görünce aşko dikkat etmeye çalış olabildiğince

Aaaaa üzülme canım ya belki iyi doktor değilmiş o yüzden Rabbim istemedi gitmeni
İyi düşün canım her işde vardır bir hayır
Moralini düşürme başka doktorlarin randevusuna bak
Aynen aşkım vardır bi hayır nasip bakıyorum aşkım ama hep haftaya falan var arada kontrol etcem bulursam alırım yoksa da böyle devamke

Ya aşko nasıl iptal edebiliyorlar ya sen etsen neyse kafalarına esip iptal edemezler ya çok sinirlendim şuan aşko sen haftaya için randevu al bence yarında sabah erkenden sağlık ocağına git bebeğim bence

Eee ne çıktı test sonucun kuzucuk? Çok geçmiş olsun gelmesin hastalıklar bir daha

Gördüm canımcım çift çizgili testlerini her şey çok çok güzel olacak inşallah

M MiuLego şindi okudum gebelik testi yaptın mi sonuç nedir madem okadar pik çıkıyor gebelik yoksa kist oluşmuştur yumurta çatlayamamıştır eğer testin negatif ise jinekolog İle görüş mutlaka muayene ol bu önemli bir durum.yada test olsa bile kan ver belkide testte çıkmadı gebesin bilinmez.

ani bir hareketle dönme çabası aynı durum denediğim işte. O kaos o andaki, eşler yastık koymaya çalışıyor of ya hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz çok komik hfjfj

Amin bebeğim inşallah ❤❤ seni çok iyi anlıyorum ben düşük yaptıktan sonra bi daha eşime yanaşmak bile istemedim uzun bir süre toparlayamadım hala bile olsun çok istiyorum ama içimde hep korku var ya yine bişey olursa diye Rabbim sağlıkla evladını kucağını almayı nasip etsin bebeğim senin ve herkesin

Ya sonuç negatif kuzum. Aslında ilk yaptığımda çizgi çıktı yok gibi ama var bak alta atayım. İnanmadım çünkğ süre olarak zaten mümkün değil. Sonra başka testlerde yaptım bir prodoctor erken gebelik hatta negatif gayet.

Çok dikkatli bakınca görünüyor ama yalancı çizgi yani. Matematiksel olarak imkansız zaten

Bebişim en son ne zaman adet gördün?belki hamilesin o yüzden lh pik gösteriyor hep
Bence bi hamilelik testi yapmalisin
Kuzum bugün daha 20. Döngü günündeyim öyle düşün. 1 haftadır çift çizgi gösteriyor gebelik imkansız, sanırım kist oldu

Ya aşko nasıl iptal edebiliyorlar ya sen etsen neyse kafalarına esip iptal edemezler ya çok sinirlendim şuan aşko sen haftaya için randevu al bence yarında sabah erkenden sağlık ocağına git bebeğim bence
Uff bende cok sinirlendim aşko Ayy ben sağlık ocağını tamamen unutmuştum aşko tiroid baktırcaktık dimi gideyim de ona bari baktırayım hemde doktorada bir sorarım bakalım ne diycek

Allah yardımcin olsun canim, özel değilse ne hastalığı?iyimisin şimdi?
İyiyim çok şükür. Ağır bi grip atlattım ya da covid kuzum. Bilmiyorum tam olarak ama 1 hafta yattım kaldım. O bitti derken midem sıkıntı çıkaroyor, yanma ve bulanma oluyor

Eee ne çıktı test sonucun kuzucuk? Çok geçmiş olsun gelmesin hastalıklar bir daha
Aminnn canım amin. Test negatif yazdım birkaç üstteki yorumda. Senin noldu kaza kurşunu tuttu mu okumuştum bir ara enişte gol atmış ofsayttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…