Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Jinekoloğa gideceğim sanırım canım aynen. Kist olduğunu düşünüyorum ben de çünkü. Test negatif

Ayy aşko var işte görüyorum hain prodoctor yine şimdilik bekle bakalım aşkım tekrar yaparsın zaten çok erken daha. Kistsede eğer doktora gitmen gerekir bebeğim bende gidecektim reglim garipti bu ay diye kaldı işte gerçi kist olunca bi daha ki adetle gidiyo zaten ama yinede her ihtimale karşı gitmen gerekir bebeğim

Aminnn canım amin. Test negatif yazdım birkaç üstteki yorumda. Senin noldu kaza kurşunu tuttu mu okumuştum bir ara enişte gol atmış ofsayttan
Ay sorma benim de seninle aynı döngü günü beklemedeyim bakalım gol mü değil mi beraber görürüz artık

Gidicem artık mecbur kuzum

Amiiin kuzum benim güzel, duaların için Allah razı olsun

Askim sen sifayi kapmissin yaa üzüldüm. Herkes hasta bu aralar cok gecmis olsun. Benim kızda hasta maalesef okula gondermedim. Gecen haftada 3/4 gun mide bulantim benimde oldu.

Surekli pik gördüğünde test yaptinmi acaba hcg belki bebekten piktir.

Ben mfk kullanmıyorum bu ayda kafam rahat bidaki ay asilama zaten ama gitmeyide düşünmüyorum biraz kafa dinlemeye karar verdim. Gezmeyi tercih ediyorum bu aralar. Ovulasyon yapmiyorum kafam cok rahat kahve sigara arada iciyorum ama bebek olsun niyetiyle ekşın hic yapmiyorum canim isterse yapiyorum. Cevremdekilerede bebek istemedigimi artik soyledim.
Sen bi hcg yap yine yada bi randevuya git. Kis falanmi oldu acaba. Mfk herkeste iyi olacak diye bisey yok herkesin bünyesi bir degil belki seni zorluyor

Jinekoloğa gideceğim sanırım canım aynen. Kist olduğunu düşünüyorum ben de çünkü. Test negatif
Aman dikkat er canım kendine ne ürün kullandın mfk mı ben aşırı uyarıcı şeyler tercih etmedim hepsinden azar azar ama zaten mfk kullanmadım

Aşko görüyorum ama işte bu çizgilerin kurbanı olarak beklemeni tavsiye ediyorum kuzum dahası erken zaten biraz daha bekle

En alttaki benimde icimi gıdıkladı sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…