- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.401
Jinekoloğa gideceğim sanırım canım aynen. Kist olduğunu düşünüyorum ben de çünkü. Test negatif
Eveet direkt çıkışa yöneliyorlar gülmemek için çok çabalıyorum. Bir de hep o anlarda inat gibi öksürük geliyorİşte o an ciddiyeti bozup gülersen bütün savaşçılar dışarı kaçıyo
Ayy aşko var işte görüyorumYa sonuç negatif kuzum. Aslında ilk yaptığımda çizgi çıktı yok gibi ama var bak alta atayım. İnanmadım çünkğ süre olarak zaten mümkün değil. Sonra başka testlerde yaptım bir prodoctor erken gebelik hatta negatif gayet.
Eki Görüntüle 3139301 Eki Görüntüle 3139302 Eki Görüntüle 3139303
Çok dikkatli bakınca görünüyor ama yalancı çizgi yani. Matematiksel olarak imkansız zaten
Ay sorma benim de seninle aynı döngü günü beklemedeyim bakalım gol mü değil mi beraber görürüz artıkAminnn canım amin. Test negatif yazdım birkaç üstteki yorumda. Senin noldu kaza kurşunu tuttu mu okumuştum bir araenişte gol atmış ofsayttan
Gidicem artık mecbur kuzumAyy aşko var işte görüyorumhain prodoctor yine şimdilik bekle bakalım aşkım tekrar yaparsın zaten çok erken daha. Kistsede eğer doktora gitmen gerekir bebeğim bende gidecektim reglim garipti bu ay diye kaldı işte gerçi kist olunca bi daha ki adetle gidiyo zaten ama yinede her ihtimale karşı gitmen gerekir bebeğim
Amiiin kuzum benim güzel, duaların için Allah razı olsunAmin bebeğim inşallah ❤❤seni çok iyi anlıyorum ben düşük yaptıktan sonra bi daha eşime yanaşmak bile istemedim uzun bir süre toparlayamadım hala bile olsun çok istiyorum ama içimde hep korku var ya yine bişey olursa diye Rabbim sağlıkla evladını kucağını almayı nasip etsin bebeğim senin ve herkesin ❤
Başlarım yazcaktım başladım yazmışımgeliyorum aşko peşinizden siz gidin
Yaaa kızlar hepinizi tebrik ederimAyy kolay gelsin bebeğim taşınmak zor iş Rabbim kolaylık versin ❤ aşkım hamişlerimiz varsevdaluk1911 W wish2401 Ginnys ayy başka kimler vardı aşko el atın hatırlamıyorum
Askim sen sifayi kapmissin yaa üzüldüm. Herkes hasta bu aralar cok gecmis olsun. Benim kızda hasta maalesef okula gondermedim. Gecen haftada 3/4 gun mide bulantim benimde oldu.Canım kızlariyiyim çok şükür. sıkı bir hastalık atlattım sanırım geçtiğimiz 2 hafta perişandım şimdi daha iyiyim sanırım. Sizler nasılsınız, ara ara girip okumaya çalıştım ama gündeme tam hakim olamadım, herkes iyi mi var mı yeni güzel haberler?? Şimdi okuyacağım geriden gele gele inşallah merak ediyorum herkesi.
Bende gelişmeler şu şekilde: Benim vücudum bozuldu. Cidden bozuldu bi sıkıntı var bendeson 8-9 gündür sürekli pik görüyorum lh testinde. Anlamıyorum sebebini gerçekten. Hatta bir tanesinde T çizgisi C den çok koyuydu ilk kez böyle oldu bende. Bugün yaptım yine pik. Delircem artık.
Geçenlerde de eşime bi dellendiydim mfk falan da içmiyorum bundan sonra çocuk da yapmıycam diye. Arayı hemen düzelttik de takviyeleri içmiyorum son 15 adet falan kalmıştı. Dünden beri de midem bulanıyor çok 3-4 kere kustum. Ay çok fenayım hastalıktan kurtulamıyorum
Aman dikkat er canım kendine ne ürün kullandın mfk mı ben aşırı uyarıcı şeyler tercih etmedim hepsinden azar azar ama zaten mfk kullanmadımJinekoloğa gideceğim sanırım canım aynen. Kist olduğunu düşünüyorum ben de çünkü. Test negatif
Canım seninde tebrik ederim Sağlıkla kucağına al inşallahYaaa kızlar hepinizi tebrik ederimsağlıkla kavuşun bebişlerinize sevdaluk1911 W wish2401 Ginnys
Sıra sende mucizem
Aşko görüyorum ama işte bu çizgilerin kurbanı olarak beklemeni tavsiye ediyorum kuzum dahası erken zaten biraz daha bekleYa sonuç negatif kuzum. Aslında ilk yaptığımda çizgi çıktı yok gibi ama var bak alta atayım. İnanmadım çünkğ süre olarak zaten mümkün değil. Sonra başka testlerde yaptım bir prodoctor erken gebelik hatta negatif gayet.
Çok dikkatli bakınca görünüyor ama yalancı çizgi yani. Matematiksel olarak imkansız zaten
En alttaki benimde icimi gıdıkladı sankiiiYa sonuç negatif kuzum. Aslında ilk yaptığımda çizgi çıktı yok gibi ama var bak alta atayım. İnanmadım çünkğ süre olarak zaten mümkün değil. Sonra başka testlerde yaptım bir prodoctor erken gebelik hatta negatif gayet.
Kuşum bende bişey yoookCanım seninde tebrik ederim Sağlıkla kucağına al inşallah
Aminnnnn Allah söyletmiş olsun inşallahKuşum bende bişey yoookallahım söyletti inşallah
Valla mı Allah söyletti inşallah yaaa çok sevinirim ay ne güzel olur heyecanlandım hadi inşallahKuşum bende bişey yoookallahım söyletti inşallah
Hadi sen bi güldür yüzümüzü be bitlimAminnnnn Allah söyletmiş olsun inşallah
Regl günü ne zaman kuuzu
Ağzını yirim ❤Yaaa kızlar hepinizi tebrik ederimsağlıkla kavuşun bebişlerinize sevdaluk1911 W wish2401 Ginnys
Sıra sende mucizem
Çok geç agshdjİyiyiz kuzum bol bol dinlenmece sen ne yapıyorsun nasılsın iyileştin mi iyiceee
Nayııııırrrrr nolamazzzzzaşko bir iki gün daha sabret yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?