Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uff bende cok sinirlendim aşko Ayy ben sağlık ocağını tamamen unutmuştum aşko tiroid baktırcaktık dimi gideyim de ona bari baktırayım hemde doktorada bir sorarım bakalım ne diycek
Neyse aşko boşver üzme kendini sinirlenme maalesef hastaneler böyle Evet kuşum bence yarın sağlık ocağına git bebeğim en azından oradaki doktor birşeyler söyler

Neyse aşko boşver üzme kendini sinirlenme maalesef hastaneler böyle Evet kuşum bence yarın sağlık ocağına git bebeğim en azından oradaki doktor birşeyler söyler
Aynen aşkım yarın sabahtan giderim inşallah tiroid için ilaç verir ya sen gittin mi? Gelmiş mi doktorun ?

Aynen aşkım yarın sabahtan giderim inşallah tiroid için ilaç verir ya sen gittin mi? Gelmiş mi doktorun ?
Bende gidemedim kuzum ya bugün soramadım da geldi mi diye ama galiba ben dahiliyeye gideceğim bütün değerlerime bakılsın diye ama kararsızım bilemiyorum valla yine yazmazsa benim aile hekimi boşuna kan vermiş olacağım birde bu gebelik için kan tahlillerine değerlerine dahiliye mi bakıyor onu da bilmiyorum hiç

Aşkım hem dahiliyeye git kansızlık vs varsa o bakar tiroide de o bakıyo zaten hemde diğer gebelik tahlilleri için kadın doğuma al randevu onlar bakıyo bebeğim. Aşkım ben değerlerime baktırayım ilacın ismi var bende zaten olmadı yazmazsa kendim alıcam valla kusura bakmasınlar

Evet canım ama umudum yokki yapsam negatif çıkacak bu ay pek değerlendirme yapamadık birde sol kasıklarım ağrıyordu büyük ihtimal bu ay olmaz sol tüpüm kapalı olduğu için
Allah büyük bebeğim bi baktın ki bebiş var ne zaman yapıcaksın aşko?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…