- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.421
Sağol kuzucumGeçmiş olsun canımiyiyim şükür ev de koşturmaca
Artık regli günümü bilmiyorum aşkomRegl günü ne zaman kuuzu
Allahala doktora gitmen şart artık bence tam sokulmediysenArtık regli günümü bilmiyorum aşkomben tam sökülmedim ya o yüzden her ihtimale karşı yaptım bebeğim maydanoz süt buharı yapıyorum nolur nolmaz diye
Senden de Allah razı olsun bebeğim ❤Amiiin kuzum benim güzel, duaların için Allah razı olsun
Aşko normalde yarına randevum vardı bugün doktor randevumu iptal etmişler doktor poliklinik yapmıycaktır yazıyoAllahala doktora gitmen şart artık bence tam sokulmediysen
Neyse aşko boşver üzme kendini sinirlenme maalesef hastaneler böyleUff bende cok sinirlendim aşkoAyy ben sağlık ocağını tamamen unutmuştum aşko tiroid baktırcaktık dimi gideyim de ona bari baktırayım hemde doktorada bir sorarım bakalım ne diycek
Aynen aşkım yarın sabahtan giderim inşallah tiroid için ilaç verir ya sen gittin mi? Gelmiş mi doktorun ?Neyse aşko boşver üzme kendini sinirlenme maalesef hastaneler böyleEvet kuşum bence yarın sağlık ocağına git bebeğim en azından oradaki doktor birşeyler söyler
Haber ver muhakkak bebeğim etiketle merak ederiz❤Gidicem artık mecbur kuzum
Bende gidemedim kuzum ya bugün soramadım da geldi mi diye ama galiba ben dahiliyeye gideceğim bütün değerlerime bakılsın diye ama kararsızım bilemiyorum valla yine yazmazsa benim aile hekimi boşuna kan vermiş olacağımAynen aşkım yarın sabahtan giderim inşallah tiroid için ilaç verir ya sen gittin mi? Gelmiş mi doktorun ?
Aşkım hem dahiliyeye git kansızlık vs varsa o bakar tiroide de o bakıyo zaten hemde diğer gebelik tahlilleri için kadın doğuma al randevu onlar bakıyo bebeğim. Aşkım ben değerlerime baktırayım ilacın ismi var bende zaten olmadı yazmazsa kendim alıcam valla kusura bakmasınlarBende gidemedim kuzum ya bugün soramadım da geldi mi diye ama galiba ben dahiliyeye gideceğim bütün değerlerime bakılsın diye ama kararsızım bilemiyorum valla yine yazmazsa benim aile hekimi boşuna kan vermiş olacağımbirde bu gebelik için kan tahlillerine değerlerine dahiliye mi bakıyor onu da bilmiyorum hiç
Tuh şans başka doktora yönlendirme yapsalarmisAşko normalde yarına randevum vardı bugün doktor randevumu iptal etmişler doktor poliklinik yapmıycaktır yazıyo
He artimed aldımAhahaha ne aldın aşko pekikaset test mi
Evet canım ama umudum yokki yapsam negatif çıkacakAyy test mı yapıyosun aşkoo çok heyecanlııı
Çok sağol kuzum isteyen herkes bu ay o mutlu haberi alsın inşallahYaaa kızlar hepinizi tebrik ederimsağlıkla kavuşun bebişlerinize sevdaluk1911 @wish2401 @Ginnys
Sıra sende mucizem
Allah büyük bebeğim bi baktın ki bebiş varEvet canım ama umudum yokki yapsam negatif çıkacakbu ay pek değerlendirme yapamadık birde sol kasıklarım ağrıyordu büyük ihtimal bu ay olmaz sol tüpüm kapalı olduğu için
Yavrum ihtimal vermediğin zaman bebiş geliyor inşallah gelmiştirEvet canım ama umudum yokki yapsam negatif çıkacakbu ay pek değerlendirme yapamadık birde sol kasıklarım ağrıyordu büyük ihtimal bu ay olmaz sol tüpüm kapalı olduğu için
Yapmamışlar aşkoTuh şans başka doktora yönlendirme yapsalarmis
Git canım haberlerini bekliyoruzYapmamışlar aşkonasip ya yarın sabah sağlık ocağına gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?