- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.441
Allah büyük bebeğim bi baktın ki bebiş varne zaman yapıcaksın aşko?
Yok kızlarYavrum ihtimal vermediğin zaman bebiş geliyor inşallah gelmiştir
İşimizin ciddiyetini korumalıyız arkadaşlar akdkaksEveet direkt çıkışa yöneliyorlar gülmemek için çok çabalıyorum. Bir de hep o anlarda inat gibi öksürük geliyor
Teşekkür ederizzYaaa kızlar hepinizi tebrik ederimsağlıkla kavuşun bebişlerinize sevdaluk1911 W wish2401 @Ginnys
Sıra sende mucizem
En yakın zamanda göz doktoruna gidicem ben neden gölgeler görüyorum ya
Kuzum bata kaç varki
Aşko gördüğüm yerde ışık oynamasıylada görüyorum ama bilemiyoruz işte bata kaç var kuzum
Benı de ağlatacaksın kankaAy aşkolar az önce resmen oturdum ağladımdrmfk nın canlı yayını izliyordum Almanya’dan biri bağlandı mfk gebesiymiş orda ona olmaz demişler bir buçuk senedir deniyormuş en son instada hocayı görmüş işte almış bir buçuk ayda gebe kalmış ama bir ağladım bir ağladım hoca bile duygulandı ağladı imkansız diye bişey yok canlar olmaz diyede bişey yok Allah ol dedikten sonra herşey oluverir içimizi ferah tutalım Rabbim ol desin olsun inşallah tez vakitte Demgey3 Mucizemmm16 miraclebeyb Childdevelopment M melek076 iyilikperisi92 M mucizeOldu Lale95
Kız var bundaAşko gördüğüm yerde ışık oynamasıylada görüyorum ama bilemiyoruz işte bata kaç var kuzum
Evet canım olcak inancını asla yitirme bak ne olmaz denilenlerin olmuş herşey Allah’tanBenı de ağlatacaksın kankabende sımdı ovulasyon yaptkm kurusun atarım size bak bende mfk tam gaz devam asılama olsam da devam hersey de bi hayır var olcak inanıyorum
Aşko Safiye’nin testi ben ilk baktığımda gölge gördüm o yüzden ışık oynaması yaptım ve gölge gördüğüm yerde var yani inşallah vardırKız var bunda
Okudum okudum kız Safiye hamışesınnheAşko Safiye’nin testi ben ilk baktığımda gölge gördüm o yüzden ışık oynaması yaptım ve gölge gördüğüm yerde var yani inşallah vardır
Amin Bebeğim inşallahAy aşkolar az önce resmen oturdum ağladımdrmfk nın canlı yayını izliyordum Almanya’dan biri bağlandı mfk gebesiymiş orda ona olmaz demişler bir buçuk senedir deniyormuş en son instada hocayı görmüş işte almış bir buçuk ayda gebe kalmış ama bir ağladım bir ağladım hoca bile duygulandı ağladı imkansız diye bişey yok canlar olmaz diyede bişey yok Allah ol dedikten sonra herşey oluverir içimizi ferah tutalım Rabbim ol desin olsun inşallah tez vakitte Demgey3 Mucizemmm16 miraclebeyb Childdevelopment M melek076 iyilikperisi92 M mucizeOldu Lale95
Benide götür aşkooEn yakın zamanda göz doktoruna gidicem ben neden gölgeler görüyorum ya
2 senedir çocuğumuz olsun diye çabalıyoruz, 55 gündür adet olmadım early testinden yaptım pozitif.. sonra sizin yorumunuzu gördüm eyvah dedim yıkıldımPredictor early sevemedim hic. 2 sefer yalanci cizgi cikardi bariz belli
Ay silik gölge bana göre negatif sankiEn yakın zamanda göz doktoruna gidicem ben neden gölgeler görüyorum ya
Bilmiyorum kuzum bu hafta belki ve ya diğer haftaKuzum bata kaç varki
Net istiyorum nettAşko gördüğüm yerde ışık oynamasıylada görüyorum ama bilemiyoruz işte bata kaç var kuzum
Haha inanasim gelmiyor kuzum silik gölge heveslenemiyorum nedenseOkudum okudum kız Safiye hamışesınnhemiraclebeyb
İns var ya erken genelık yapmt eczane al kız hemennAy silik gölge bana göre negatif sanki
Bilmiyorum kuzum bu hafta belki ve ya diğer hafta
Net istiyorum nett
Haha inanasim gelmiyor kuzum silik gölge heveslenemiyorum nedense
Aşko gördüğüm yerde ışık oynamasıylada görüyorum ama bilemiyoruz işte bata kaç var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?