- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.461
Bu hafta geçsin yaparım tekrar o zaman belli olurİns var ya erken genelık yapmt eczane al kız hemenn
Aşkım dün yapmadım ama bu gece yapıcam yine ❤Mucizemmm16 aşkısı sen süt maydanoza devam ettin mi, naptın?
Hadi şifa olsun kuzumaAşkım dün yapmadım ama bu gece yapıcam yine ❤
Olcak aşko olcak az kaldı bir yada iki güne pik olcakKızlar an itibari ile 13 cü gün ovulasyon testimi yaptım 7:35 de
Bakın hala pik yok
Aşko bence bi kaç gün daha bekle kaç var bata
O an o gözleri fola dola anlatışı çok duygulandırdı beni aşko insanlar neler neler yaşıyor doktorlarada kızıyorum senin çocuğun olmaz denir mi yaAmin Bebeğim inşallah❤❤❤ yaa ağlama kıyamam sana ben ❤
Ayy bebeğim inşallah sanada şifa olsun ❤Hadi şifa olsun kuzumabenim de yarın biter reglim, öbür gün başlarım. Ulan nimet de boşa gidiyor yaa
Kaç kaldı bata aşko beş kaç gün sonra tekrar yap
Cano bugın eksin ypamıyorjm dün yaptık cunkuOlcak aşko olcak az kaldı bir yada iki güne pik olcak
Allah niyetimizi biliyor napalımAyy bebeğim inşallah sanada şifa olsun ❤yaa hem o hem çarpılcaz diye çok korkuyorum
Yapma aşko yarın yaparsın yarın yada öbür gün pik görürsün zatenCano bugın eksin ypamıyorjm dün yaptık cunku
Aşko ceketi unutma bakAşkım dün yapmadım ama bu gece yapıcam yine ❤
Bi kaç gün sonra tekrarla kuzumAy silik gölge bana göre negatif sanki
Bilmiyorum kuzum bu hafta belki ve ya diğer hafta
Net istiyorum nett
Haha inanasim gelmiyor kuzum silik gölge heveslenemiyorum nedense
Derler aşko herşeyi derler benim annem siroz hastası ilk hastaneye yattığında kadının yüzüne en fazla 6 ay yaşarsın demişlerdi çok şükür Rabbim onların dediğini yapmadıO an o gözleri fola dola anlatışı çok duygulandırdı beni aşko insanlar neler neler yaşıyor doktorlarada kızıyorum senin çocuğun olmaz denir mi ya
Çok reca ederim asla unutmam aşkoAşko ceketi unutma bak
Üst üstte yapcam ben vallla canoYapma aşko yarın yaparsın yarın yada öbür gün pik görürsün zaten
Zaten öyle diye diye oturdum Allahım affet diye diyeAllah niyetimizi biliyor napalım
Aşko bence bi kaç gün daha bekle kaç var bata
Kaç kaldı bata aşko beş kaç gün sonra tekrar yap
Askolar disardaydim yeni girdim eve aklım teste kaldı kurumuş ama çizgisi belliBi kaç gün sonra tekrarla kuzum
Yaaa bence kesin gebesin bebeğimAskolar disardaydim yeni girdim eve aklım teste kaldı kurumuş ama çizgisi belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?