Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bunda baya cizgi var diger testtede vardi. Sen bi ara bebis bekliyodun skntili oldu galiba yanlis hatirlamiyosam ondan sonrası betan sıfırlandımı
Kanama oldu sıfırlandı zaten en fazla 14 değerle düştü. Ama korkuyorum ya lupus olduğu için varsa bu da düşer mi bilmem.

Hah
Ah canım öyle bi anda paylaştın ki 3. Gün gecikmenin bugğn ve az önce geldi benim kırmızılar. Herşeyin hayırlısı diyorum geleceği zamanı biliyordur Kendi grubumda listenin başından sonuna geçtim totemim tutmadı yani o kızları orda hamile çıkarıp ondan sonra kapatıp gidecem grubu

Dua et hamişim

Aşko karnım çok şiş sanki regl olucam ya ama bata 1 hafta felan var
Hey maşallah aşko bi hafta mı var. Bişey diycem ikinci hamileliğim yemek yedikçe karnım o kadar çok cıkıyodu ki bilmeden elimi karnıma götürüp karnımı sevmiştim ❤ normal bebeğim şiş olması bence

Bende sizi gebe çıkartıp sonra gidicem derdim ama gideni dövüyoduk sizinle burda dokuz doğururum

Tahminime göre çok erken yumurtladim ben kahve uzayan akıntım gelmişti 25 Eylül'de

Anladım bebeğim bari bebiş kendini gösterdikten hemen sonra çıksa da şu tahliller ilaçlarını alsan içimiz rahat etse ❤

Aşko nasip her zaman nasip neyse o olur Allah vereceği zamanı bilir kuzum biz çalışmalara devam diyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…