- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.481
Canim testini at bize bakalim.2 senedir çocuğumuz olsun diye çabalıyoruz, 55 gündür adet olmadım early testinden yaptım pozitif.. sonra sizin yorumunuzu gördüm eyvah dedim yıkıldımyarın olsa da doktora gitsem
Evet bende gördümAskolar disardaydim yeni girdim eve aklım teste kaldı kurumuş ama çizgisi belli
Kuzum bunda baya cizgi var diger testtede vardi. Sen bi ara bebis bekliyodun skntili oldu galiba yanlis hatirlamiyosam ondan sonrası betan sıfırlandımıAskolar disardaydim yeni girdim eve aklım teste kaldı kurumuş ama çizgisi belli
Kanama oldu sıfırlandı zaten en fazla 14 değerle düştü. Ama korkuyorum ya lupus olduğu için varsa bu da düşer mi bilmem.Kuzum bunda baya cizgi var diger testtede vardi. Sen bi ara bebis bekliyodun skntili oldu galiba yanlis hatirlamiyosam ondan sonrası betan sıfırlandımı
Dua et hamişimEvet bende gördüm
Aşko karnım çok şiş sanki regl olucam ya ama bata 1 hafta felan varYaaa bence kesin gebesin bebeğimbiraz daha bekleyelim tekrarla ❤❤
Ah canım öyle bi anda paylaştın kiAy aşkolar az önce resmen oturdum ağladımdrmfk nın canlı yayını izliyordum Almanya’dan biri bağlandı mfk gebesiymiş orda ona olmaz demişler bir buçuk senedir deniyormuş en son instada hocayı görmüş işte almış bir buçuk ayda gebe kalmış ama bir ağladım bir ağladım hoca bile duygulandı ağladı imkansız diye bişey yok canlar olmaz diyede bişey yok Allah ol dedikten sonra herşey oluverir içimizi ferah tutalım Rabbim ol desin olsun inşallah tez vakitte @Demgey3 Mucizemmm16 miraclebeyb @Cgh @melek076 @iyilikperisi92 M mucizeOldu @Lale95
Aşkım lupus için doktor ilaç vs verdi miKanama oldu sıfırlandı zaten en fazla 14 değerle düştü. Ama korkuyorum ya lupus olduğu için varsa bu da düşer mi bilmem.
Hey maşallah aşko bi hafta mı var. Bişey diycem ikinci hamileliğim yemek yedikçe karnım o kadar çok cıkıyodu ki bilmeden elimi karnıma götürüp karnımı sevmiştimDua et hamişim
Aşko karnım çok şiş sanki regl olucam ya ama bata 1 hafta felan var
Tekrar verdim geçen hafta bu perşembe çıkacak lupus 87.4 du Ağustos ayında şimdi 84 çıkmış bir kaç test daha istediler o da 10 gün içinde çıkar dediler ona göre ilaç verirler herhalde coraspirin verdiler isteAşkım lupus için doktor ilaç vs verdi mi
Bende sizi gebe çıkartıp sonra gidicem derdim ama gideni dövüyodukHah
Ah canım öyle bi anda paylaştın ki3. Gün gecikmenin bugğn ve az önce geldi benim kırmızılar. Herşeyin hayırlısı diyorum geleceği zamanı biliyordur Kendi grubumda listenin başından sonuna geçtim totemim tutmadı yani o kızları orda hamile çıkarıp ondan sonra kapatıp gidecem grubu
Tahminime göre çok erken yumurtladim ben kahve uzayan akıntım gelmişti 25 Eylül'deHey maşallah aşko bi hafta mı var. Bişey diycem ikinci hamileliğim yemek yedikçe karnım o kadar çok cıkıyodu ki bilmeden elimi karnıma götürüp karnımı sevmiştim❤ normal bebeğim şiş olması bence
Anladım bebeğim bari bebiş kendini gösterdikten hemen sonra çıksa da şu tahliller ilaçlarını alsan içimiz rahat etse ❤Tekrar verdim geçen hafta bu perşembe çıkacak lupus 87.4 du Ağustos ayında şimdi 84 çıkmış bir kaç test daha istediler o da 10 gün içinde çıkar dediler ona göre ilaç verirler herhalde coraspirin verdiler iste
8. Günün o zaman bugünTahminime göre çok erken yumurtladim ben kahve uzayan akıntım gelmişti 25 Eylül'de
tırnaklarım için kusura bakmayınCanim testini at bize bakalim.
Aşko nasip her zaman nasip neyse o olur Allah vereceği zamanı bilir kuzum biz çalışmalara devam diyoruzzzHah
Ah canım öyle bi anda paylaştın ki3. Gün gecikmenin bugğn ve az önce geldi benim kırmızılar. Herşeyin hayırlısı diyorum geleceği zamanı biliyordur Kendi grubumda listenin başından sonuna geçtim totemim tutmadı yani o kızları orda hamile çıkarıp ondan sonra kapatıp gidecem grubu
Amin canım benimAnladım bebeğim bari bebiş kendini gösterdikten hemen sonra çıksa da şu tahliller ilaçlarını alsan içimiz rahat etse ❤
8. Günün o zaman bugünayy ben olsam şimdi bir sürü test yapardım
Bu gebelik testi mitırnaklarım için kusura bakmayınyaptıktan sonra 1 dakika içinde çıkmıştı hâlâ da böyle
Oyy maşallah kuzumKuzum bata 3 gün var 65,45 çıkmış iyi mi sizce ?
Mucizemmm16 @Demgey3 miraclebeyb @Cgh _Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Kız allah seni yeni gördüm giremedim bugün nee güldüm yaH
hoşgeldin irkek annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?