- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.501
Aşko beni şeytan dürtüklüyo aspirin iiiççç aspirin iiiç diyeHafta sonu yaparım tekrar
Yaa evet hafif bi acıydı öğlen deldirdim şimdi hafif ağrı var ama bana dokubma küpeyi çevirme olayları falan yapma dedilerCanım ilkin gerçekten acıyor normal küpe gibi delinmediği için, sonraki bir kaç gün üstüne yatmamak gerekiyor bir de ilk günler sürekli çevirmek gerekiyor falan azcık zahmetli yani bir de o bölge hassas çabuk yara olabiliyor
Sen günaydında yazmşsn ben iyi gecelerde okuyorum mesajıGünaydın kizlarrr M Mavimiresl @Cgh @Veziir R raainbowMucizemmm16 @Random3 Demgey3 @000umutlu000 @bitliKedi ve diğer canlarim nasilsıniz?buraya bir link bırakiyorum izlersiniz
Ben izledim, gerçekten çok iyi geldi
evett inşallahBu gebelik testi mi
evetttBu gebelik testi mi
Ohh iyi olmuş ikna çabaları sonuç vermişDoktoru ikna ettim canim görünmez daha felsn deyincekimyasal yaşadım sancim vardı deyince tmm dedi. Korkuyorum açıkçası yine aynı olmaktan
Hayırlısı buymuş kuzum üzülme sakın yarın bi dokktora git ne varmış öğrenelim en azından için rahatlamş oldu. İnşallah kötü birşey çıkmıcak
İç aşkım zararı olmaz aspirini bı de sigara kahve içiyorsan kan pihtilasir koyulaşır o da hamileliğe engelAşko beni şeytan dürtüklüyo aspirin iiiççç aspirin iiiç diyetutun beni midem hasta benim
Aşkım sen çıvdıvdın mıevett inşallah
evettt2 sene çabanın sonucu inşallah yalancı değildir çünkü predictor early ile alakalı yalancı çıkardığına dair burada çok okudum yarın olsa da doktora gidip baktırsam çok üzülürüm valla
Bebegim bu yalanci pozitif degil. Bu bildigin 1 bucuk aylik gebelik gibitırnaklarım için kusura bakmayınyaptıktan sonra 1 dakika içinde çıkmıştı hâlâ da böyle
Yaa ne kadar nettırnaklarım için kusura bakmayınyaptıktan sonra 1 dakika içinde çıkmıştı hâlâ da böyle
Aynen devamkeeeAşko nasip her zaman nasip neyse o olur Allah vereceği zamanı bilir kuzum biz çalışmalara devam diyoruzzz
Canim skntiya girme yarindan sonra kan ver supheli cikarsa yine testin. Duruma göre doktoruna basvurursun yine. Bide sen jel kullanmistin bu ayda kullandinmiKanama oldu sıfırlandı zaten en fazla 14 değerle düştü. Ama korkuyorum ya lupus olduğu için varsa bu da düşer mi bilmem.
Yaaa tamam aşkım çok teşekkür ederim öyle yapayım ya bütün değerlerime bakılsınAşkım hem dahiliyeye git kansızlık vs varsa o bakar tiroide de o bakıyo zaten hemde diğer gebelik tahlilleri için kadın doğuma al randevu onlar bakıyo bebeğim. Aşkım ben değerlerime baktırayım ilacın ismi var bende zaten olmadı yazmazsa kendim alıcam valla kusura bakmasınlar
Kuzum bence daha erken ya hele kaset test için iyice erken bak ben sana dedim gel ayın 7sinde beraber yapalım
Ay kuzum benim çok doğru söylüyorsun amin bebeğim amiiinnnnAy aşkolar az önce resmen oturdum ağladımdrmfk nın canlı yayını izliyordum Almanya’dan biri bağlandı mfk gebesiymiş orda ona olmaz demişler bir buçuk senedir deniyormuş en son instada hocayı görmüş işte almış bir buçuk ayda gebe kalmış ama bir ağladım bir ağladım hoca bile duygulandı ağladı imkansız diye bişey yok canlar olmaz diyede bişey yok Allah ol dedikten sonra herşey oluverir içimizi ferah tutalım Rabbim ol desin olsun inşallah tez vakitte Demgey3 Mucizemmm16 miraclebeyb @Cgh @melek076 @iyilikperisi92 M mucizeOldu @Lale95
İnşallah kuzum inşallahDua et hamişim
Aşko karnım çok şiş sanki regl olucam ya ama bata 1 hafta felan var
Bakalım kuzum hayırlısıyla nasıl olucakOyy maşallah kuzumvallahi çok sevindim ya şükür birimizin yüzü güldü
Önemli değil bebeğim ne demekAşkoDemgey3 sen bana kendini okut demiştin yazamadım ya afedersin bebeğim ❤ en son kurşun döktürdüm nisan da işte bi kaç gün sonra merdivenlerden uçtum aşko geçende kardeşimdeyken kayınpederi yine okudu ama maşallah başıma gelmeden kalmadı yine hshhshshhs
Ayın 10 da randevum var tekrar bakalım o zaman kan testi veririm. Evet kullandım sadece 1 kereCanim skntiya girme yarindan sonra kan ver supheli cikarsa yine testin. Duruma göre doktoruna basvurursun yine. Bide sen jel kullanmistin bu ayda kullandinmi
Aşko seni umutlandırmak istemem ama ben artimed le kaç kere test yaptım valla hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı 4-5 saat sonra baktığımdaAskolar disardaydim yeni girdim eve aklım teste kaldı kurumuş ama çizgisi belli
Ay ne bilim kendi kendime macera aradım ahshdYaaa tamam aşkım çok teşekkür ederim öyle yapayım ya bütün değerlerime bakılsınay ne güzel bende mi öyle yapsam yazmazlarsa
Kuzum bence daha erken ya hele kaset test için iyice erken bak ben sana dedim gel ayın 7sinde beraber yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?