Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa evet hafif bi acıydı öğlen deldirdim şimdi hafif ağrı var ama bana dokubma küpeyi çevirme olayları falan yapma dediler

Doktoru ikna ettim canim görünmez daha felsn deyince kimyasal yaşadım sancim vardı deyince tmm dedi. Korkuyorum açıkçası yine aynı olmaktan
Ohh iyi olmuş ikna çabaları sonuç vermiş inşallah yaşamıcaksın kuzum kimyasal sonrası herkes sağlıklı gebelik kolay demiş bende kimyasal yaşadm bu ay o korkuyu anlayabiliyorum sonuç ne zaman çıkacak

Aşkım sen çıvdıvdın mı böyle yalancı çizgi mi olur bu çizginin hası sağlıkla kucağına al inşallah❤❤

Kanama oldu sıfırlandı zaten en fazla 14 değerle düştü. Ama korkuyorum ya lupus olduğu için varsa bu da düşer mi bilmem.
Canim skntiya girme yarindan sonra kan ver supheli cikarsa yine testin. Duruma göre doktoruna basvurursun yine. Bide sen jel kullanmistin bu ayda kullandinmi

Yaaa tamam aşkım çok teşekkür ederim öyle yapayım ya bütün değerlerime bakılsın ay ne güzel bende mi öyle yapsam yazmazlarsa
Kuzum bence daha erken ya hele kaset test için iyice erken bak ben sana dedim gel ayın 7sinde beraber yapalım

Ay kuzum benim çok doğru söylüyorsun amin bebeğim amiiinnnn

Önemli değil bebeğim ne demek Ahahah aşko nefesi kuvvetli bir hocaya okutalım seni şuna bak başına gelmeyen kalmıyor dikkat et bebeğim yaa valla sana bişey olmasın Allah korusun

Askolar disardaydim yeni girdim eve aklım teste kaldı kurumuş ama çizgisi belli
Aşko seni umutlandırmak istemem ama ben artimed le kaç kere test yaptım valla hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı 4-5 saat sonra baktığımda hatta demiştim helal olsun kuruma çizgisi bile çıkarmadı diye biraz daha bekleyelim tekrar yap istersen bebeğim inşallah vardır

Ay ne bilim kendi kendime macera aradım ahshd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…