- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.521
Bende de hiç cikarmamisti bu test hafif gölge vardi ama umutlanmak istemedim sonra eve gelince bakayım dedim çok belli bir çizgi varAşko seni umutlandırmak istemem ama ben artimed le kaç kere test yaptım valla hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı 4-5 saat sonra baktığımdahatta demiştim helal olsun kuruma çizgisi bile çıkarmadı diye biraz daha bekleyelim tekrar yap istersen bebeğim inşallah vardır
Burası kalıcı istesem de gidememBende sizi gebe çıkartıp sonra gidicem derdim ama gideni dövüyoduksizinle burda dokuz doğururum
Ayyyy görmek istediğimiz çift çizgiler işteee gölgelerden bıktıktırnaklarım için kusura bakmayınyaptıktan sonra 1 dakika içinde çıkmıştı hâlâ da böyle
Aşko bana da var gibi geldi o gölgeyi ilk attığında gördüm belli belirsiz vardı sonraki baktığımda net belli ve kuruma değil pembe çizgiBende de hiç cikarmamisti bu test hafif gölge vardi ama umutlanmak istemedim sonra eve gelince bakayım dedim çok belli bir çizgi var
İnşallah kuzum varsa sağlıklı ilerlesin artık iki kere kimyasal geçirince içime sıkıntı düşüyorAşko bana da var gibi geldi o gölgeyi ilk attığında gördüm belli belirsiz vardı sonraki baktığımda net belli ve kuruma değil pembe çizgiay hadi inşallah kuzum ya biraz zaman geçsin değer yükselsin tekrar yaparsın
İnsallah guzel sonuclar olurAyın 10 da randevum var tekrar bakalım o zaman kan testi veririm. Evet kullandım sadece 1 kere
İnşallah bundan sonrası güzel olacak canım benim iyi düşünelim iyi olsun inşallahİnşallah kuzum varsa sağlıklı ilerlesin artık iki kere kimyasal geçirince içime sıkıntı düşüyor
Hiç bir bilgim yok aşko malesefCanım kızlar bu çörek otu bal tarçın karışımını nasıl yapıyoruz bilen var mıMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Ayy Aşkım bir arkadaşımız vardı hatta tarifide yazmıştı ayy unuttum yaCanım kızlar bu çörek otu bal tarçın karışımını nasıl yapıyoruz bilen var mıMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Evett ben cocuk yapmaktan vazgectimKizlar ne var ne yok yeni müjdeler varmii?
Kız netten bakıyorum biri diyor suya koy biri de ez diyor anlamadım gitti ayAyy Aşkım bir arkadaşımız vardı hatta tarifide yazmıştı ayy unuttum ya
Niye laaaa devamkeeeeEvett ben cocuk yapmaktan vazgectim
Amann zaten olmuyo. Galiba yavastan bende vazgecmeye basladimNiye laaaa devamkeeee
Daha ne kadar oldu sanki deneyeli?Amann zaten olmuyo. Galiba yavastan bende vazgecmeye basladim
Dur bende bakayım kuzumKız netten bakıyorum biri diyor suya koy biri de ez diyor anlamadım gitti ay
Ocakta baslamistim 10. Aya girdikDaha ne kadar oldu sanki deneyeli?
İkisini de aynı güne al aşkım bulabilirsen sürekli git gel olmasın ❤ sen baktır aşko eğer ki yazmazlarsa öyle yaparız bi değerlerimizi görelim ❤Yaaa tamam aşkım çok teşekkür ederim öyle yapayım ya bütün değerlerime bakılsınay ne güzel bende mi öyle yapsam yazmazlarsa
Kuzum bence daha erken ya hele kaset test için iyice erken bak ben sana dedim gel ayın 7sinde beraber yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?