- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #17.541
Hoca bulun banaaağğğÖnemli değil bebeğim ne demekAhahah aşko nefesi kuvvetli bir hocaya okutalım seni şuna bak başına gelmeyen kalmıyor dikkat et bebeğim yaa valla sana bişey olmasın Allah korusun
Bulabilirsem alayım aşkım doğru söylüyorsunİkisini de aynı güne al aşkım bulabilirsen sürekli git gel olmasın ❤ sen baktır aşko eğer ki yazmazlarsa öyle yaparız bi değerlerimizi görelim ❤
Ohoooo biz senelerdir bekliyoruz datlumm yapma etme eylemeOcakta baslamistim 10. Aya girdik
Kızzzz töbeeee sen abdestsiz mi geziyorsun bu neeeHoca bulun banaaağğğaşko geçen sol elime testereyle uğraşırken parmağına soktum bugünde kapıya çarptım aynı elimi üst kemiğini baya şişmiş elimi kırdırcaklar banaağğ
Noluyoruzzzz lannnSen günaydında yazmşsn ben iyi gecelerde okuyorum mesajıvideo güzelmiş izlerim valla teşekkür ederiz aşkoo
Oo iyi aşko o zaman yandırırsın ay bizimkide yazmaz gibi burnu havada gıcık bişeye benziyoBulabilirsem alayım aşkım doğru söylüyorsunAile hekimim kesin yazmaz ama bakalım ya yoksa bir sürü tanıdık doktorlar var yazdırırım en olmadı
Valla bana da çevir dediler. Serum fizyolojik krem temizleyebilirsin krem ya da sprey almadıysanYaa evet hafif bi acıydı öğlen deldirdim şimdi hafif ağrı var ama bana dokubma küpeyi çevirme olayları falan yapma dediler
Şükür canım iyilik sağlık,ben adetim bitdi 3gün belimi çektirdimKizlar ne var ne yok yeni müjdeler varmii?
Yemin ediyorum az önce aklımdan ulan abdestsizde gezmiyorum ama üstümde var bi şeylik diye aklımdan geçtiKızzzz töbeeee sen abdestsiz mi geziyorsun bu neeeaşko sana bir düzine hocanın okuması lazım anacım anca geçer nazar
Bende ekşinlerdeyim ama henüz yumurtlama göremedik .. yinede düzenli ilişki oluyor .. artık bat da yaklaşti hiç bilemeyyonŞükür canım iyilik sağlık,ben adetim bitdi 3gün belimi çektirdim
Yeni ekşn dıkşna hazirizsen nassin napiyosun?
Hepsi ayrı gıcık ya şöyle içten doktor bulmak zor yaOo iyi aşko o zaman yandırırsın ay bizimkide yazmaz gibi burnu havada gıcık bişeye benziyo
Ahahahh aşko valla bu kadar şey başına gelince tek aklıma gelen bu olduYemin ediyorum az önce aklımdan ulan abdestsizde gezmiyorum ama üstümde var bi şeylik diye aklımdan geçtisen yazmışsın aşko tebrik ederim
Ay malesef aşko ama biri yazmıştı buraya tarif kimdi acaba yaaCanım kızlar bu çörek otu bal tarçın karışımını nasıl yapıyoruz bilen var mıMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Nasl ne zaman nedenEvett ben cocuk yapmaktan vazgectim
Kız aşkoo napıyosun sen öyle bir hoca yetmez sana bi düzine belki iki düzine bu neee dikkat etsene kendine senHoca bulun banaaağğğaşko geçen sol elime testereyle uğraşırken parmağına soktum bugünde kapıya çarptım aynı elimi üst kemiğini baya şişmiş elimi kırdırcaklar banaağğ
Hee valla sabah çarşıdaydm kulağımı deldirdim deli gibi işteNoluyoruzzzz lannnbu gidişle dumanla haberleşecezz
Nasılsin napiyosun aşko
Teramisinmiydi yazılışını anlamıyorum ben yazdım sen anla ondan sürdüm olmazmı oValla bana da çevir dediler. Serum fizyolojik krem temizleyebilirsin krem ya da sprey almadıysan
Ohh herkese lazım senden bitane valla iyi yapmışsın aşkoNapıyosunuz aşkolar ben acildeyimarkadaşımı getirdim zorla kan testi için gittim evinden aldım acile getirdim ahahaha deli diyor bana ama huyum kurusun beli kasığı ağrıyordu bu günde ağrıyor dedi erken test aldırdım çalışıyor o akşam işten çıktı kanına girdim aldı silik ama resmen burdayım diyor sabahta işe gidecek kan ver izin alır biraz dinlenirsin şu süreçte dedim dinlemedi yok ya o test bozuk bence diyor bile bilmiyor böyle silik çıkabileceğini çok hakim değil konuya geliyorum dedim inanmadı evinin önünde kornaya basa basa inandırdım ahahahaha verdi bekliyoruz sonucu Mucizemmm16 Demgey3 miraclebeyb mirel
Canim bu marka hep silik cikariyor arti medAskolar disardaydim yeni girdim eve aklım teste kaldı kurumuş ama çizgisi belli
Kimddiiiii ooooAy malesef aşko ama biri yazmıştı buraya tarif kimdi acaba yaa
Nasl ne zaman neden
Çok iyi olmus arkadaş gibi arkadaş beeeNapıyosunuz aşkolar ben acildeyimarkadaşımı getirdim zorla kan testi için gittim evinden aldım acile getirdim ahahaha deli diyor bana ama huyum kurusun beli kasığı ağrıyordu bu günde ağrıyor dedi erken test aldırdım çalışıyor o akşam işten çıktı kanına girdim aldı silik ama resmen burdayım diyor sabahta işe gidecek kan ver izin alır biraz dinlenirsin şu süreçte dedim dinlemedi yok ya o test bozuk bence diyor bile bilmiyor böyle silik çıkabileceğini çok hakim değil konuya geliyorum dedim inanmadı evinin önünde kornaya basa basa inandırdım ahahahaha verdi bekliyoruz sonucu Mucizemmm16 Demgey3 miraclebeyb mirel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?