Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önemli değil bebeğim ne demek Ahahah aşko nefesi kuvvetli bir hocaya okutalım seni şuna bak başına gelmeyen kalmıyor dikkat et bebeğim yaa valla sana bişey olmasın Allah korusun
Hoca bulun banaaağğğ aşko geçen sol elime testereyle uğraşırken parmağına soktum bugünde kapıya çarptım aynı elimi üst kemiğini baya şişmiş elimi kırdırcaklar banaağğ

İkisini de aynı güne al aşkım bulabilirsen sürekli git gel olmasın ❤ sen baktır aşko eğer ki yazmazlarsa öyle yaparız bi değerlerimizi görelim ❤
Bulabilirsem alayım aşkım doğru söylüyorsun Aile hekimim kesin yazmaz ama bakalım ya yoksa bir sürü tanıdık doktorlar var yazdırırım en olmadı

Hoca bulun banaaağğğ aşko geçen sol elime testereyle uğraşırken parmağına soktum bugünde kapıya çarptım aynı elimi üst kemiğini baya şişmiş elimi kırdırcaklar banaağğ
Kızzzz töbeeee sen abdestsiz mi geziyorsun bu neee aşko sana bir düzine hocanın okuması lazım anacım anca geçer nazar

Kızzzz töbeeee sen abdestsiz mi geziyorsun bu neee aşko sana bir düzine hocanın okuması lazım anacım anca geçer nazar
Yemin ediyorum az önce aklımdan ulan abdestsizde gezmiyorum ama üstümde var bi şeylik diye aklımdan geçti sen yazmışsın aşko tebrik ederim

Şükür canım iyilik sağlık,ben adetim bitdi 3gün belimi çektirdim
Yeni ekşn dıkşna haziriz sen nassin napiyosun?
Bende ekşinlerdeyim ama henüz yumurtlama göremedik .. yinede düzenli ilişki oluyor .. artık bat da yaklaşti hiç bilemeyyon

Oo iyi aşko o zaman yandırırsın ay bizimkide yazmaz gibi burnu havada gıcık bişeye benziyo
Hepsi ayrı gıcık ya şöyle içten doktor bulmak zor ya
Yemin ediyorum az önce aklımdan ulan abdestsizde gezmiyorum ama üstümde var bi şeylik diye aklımdan geçti sen yazmışsın aşko tebrik ederim
Ahahahh aşko valla bu kadar şey başına gelince tek aklıma gelen bu oldu aman aşkom dikkat et kendine yaaaaa

Kız aşkoo napıyosun sen öyle bir hoca yetmez sana bi düzine belki iki düzine bu neee dikkat etsene kendine sen
Noluyoruzzzz lannnbu gidişle dumanla haberleşecezz
Nasılsin napiyosun aşko
Hee valla sabah çarşıdaydm kulağımı deldirdim deli gibi işte sen napıyosn
Valla bana da çevir dediler. Serum fizyolojik krem temizleyebilirsin krem ya da sprey almadıysan
Teramisinmiydi yazılışını anlamıyorum ben yazdım sen anla ondan sürdüm olmazmı o fizyolojik serum çocuklarn burunlarını açmak için değilmiydi

Napıyosunuz aşkolar ben acildeyim arkadaşımı getirdim zorla kan testi için gittim evinden aldım acile getirdim ahahaha deli diyor bana ama huyum kurusun beli kasığı ağrıyordu bu günde ağrıyor dedi erken test aldırdım çalışıyor o akşam işten çıktı kanına girdim aldı silik ama resmen burdayım diyor sabahta işe gidecek kan ver izin alır biraz dinlenirsin şu süreçte dedim dinlemedi yok ya o test bozuk bence diyor bile bilmiyor böyle silik çıkabileceğini çok hakim değil konuya geliyorum dedim inanmadı evinin önünde kornaya basa basa inandırdım ahahahaha verdi bekliyoruz sonucu Mucizemmm16 Demgey3 miraclebeyb mirel

Ohh herkese lazım senden bitane valla iyi yapmışsın aşko kendimiz deliyiz milletese sarmaya başldık artık hayır anlamıyorum nasıl durabiliyorlar biz uyanmasak hastane kapısında yatcaz

bitliKedi kuzum beni bi aydınlatsana görünce sanırım tragus deldirdin sen
Ben şuan teramicin mi bi krem varya onu sürüyorum o yeterli değil mi ? serum fizyolojik demişsin o ne için kullanılıyor kullanmam mı gerekiyor yarın hemen alayım tecrübe ve dikkat etmem gereken şeyleri söylersen çok sevinirim

Çok iyi olmus arkadaş gibi arkadaş beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…